Kushtet e Përdorimit

PAS LEXIMIN E K PT P FAQE, N FORSE FORDO P RER ARSYE NUK MUND T PAJTOHEN ME OSE MUND TIDE BNI K THTO KUSHTE PRDORIMI OSE POLITIKN TONA TY PRIVACYEVE, JU LUTEM NDODHENI K THT SITE TJETR. TTHER TJERA NGA HYRJE DHE P USRDORIMI I K STU SITE, JU jeni duke u pajtuar me këto kushte të përdorimit dhe tanët POLITIKA E PRIVATËSISË.

Qasja në dhe përdorimi i faqes së internetit të Souls Planit tuaj, www.YourSoulsPlan.com ("Sajti"), i operuar nga Soulwork LLC ("Kompania" ose "Soulwork"), dhe pjesëmarrja në Punëtoritë e sponsorizuara nga faqja, rregullohen nga termat e përdorimit ("Kushtet e përdorimit") të përcaktuara më poshtë, si dhe të gjitha ligjet, statutet, ordinancat dhe rregulloret në fuqi. . Duke hyrë në sit dhe duke u regjistruar në Punëtoritë përmes Sajtit, ju pranoni të bindeni nga Kushtet e Përdorimit. Nëse nuk jeni dakord me këto Kushte të Përdorimit, ju lutemi mos përdorni sitin. Sa herë që përdorni sitin, do të zbatohet versioni aktual i Kushteve të Përdorimit. Prandaj, kur përdorni Faqen, duhet të kontrolloni datën e Kushteve të Përdorimit (e cila shfaqet në krye të këtij dokumenti) dhe të rishikoni çdo ndryshim që nga versioni i fundit.

 1. Copyright. Të dhënat dhe materialet në sit dhe ato në Punëtoritë e tij, duke përfshirë pa kufizim tekstin, grafikun, veçoritë interaktive, logot, fotot, muzikën, videot, softuerin dhe të gjitha materialet e tjera të dëgjueshme, vizuale ose të shkarkueshme, si dhe zgjedhjen, organizimi, koordinimi, përpilimi (kolektivisht, "Përmbajtja") janë pronë intelektuale e Soulwork, licencuesve dhe furnizuesve të tij. Përmbajtja mbrohet nga të drejtat e autorit dhe ligjet e tjera intelektuale dhe të gjitha të drejtat e pronësisë mbeten me Soulwork, licencuesit e saj ose furnitorët e saj, sipas rastit. Punimet e shpirtrave rezervojnë të gjitha të drejtat që nuk u janë dhënë shprehimisht në Sajt dhe Përmbajtje. As hyrja juaj dhe përdorimi i faqes dhe as këto Kushte nuk ju japin asnjë të drejtë, titull ose interes ose licencë në ose ndonjë përmbajtje të tillë, dhe ju nuk mund të përdorni ose lejoni ndonjë palë të tretë përdorimin e tillë të përmbajtjes pa lejen e shprehur me shkrim të pronari i të drejtave të autorit.
 2. Marka. Punimet e shpirtrave dhe markat e tjera tregtare që gjenden në sit janë pronë e Soulwork ose licencuesve të saj.
 3. Politika e Privatësisë. Puna shpirtërore është e angazhuar për të mbrojtur privatësinë e përdoruesve të sitit. Për informacion se si informacioni është mbledhur, përdorur ose shpalosur nga Soulwork në lidhje me përdorimin tuaj të kësaj faqe, ju lutemi konsultoni Politikën tonë të privatësisë.
 4. Subscribers. Qasja në disa pjesë të faqes kërkon që ju të bëheni një pajtimtar dhe të pajtoheni me kushtet e një Marrëveshjeje të licencës së përdoruesit fundor.
 5. Parashtresat. Do komunikim ose material që ju transmetoni në sit me postë elektronike ose ndryshe, dhe pjesëmarrjen tuaj në Punëtori të sitit përmes tel-video ose ndryshe, duke përjashtuar informacione personalisht të identifikueshme për veten tuaj, duke përfshirë, por pa u kufizuar në ndonjë pyetje, komente, sugjerime ose të ngjashme do të trajtohet si jo konfidenciale dhe jo pronësore nga Soulwork. Duke shpërndarë komunikime të tilla, ju automatikisht i jepni Soulwork një licencë jo-ekskluzive pa mbretëri, të përhershme, të pakthyeshme për të përdorur riprodhimin, modifikimin, botimin, modifikimin, përkthimin, shpërndarjen, performancën dhe shfaqjen e materialeve (të )ve të tilla vetëm, ose si pjesë të veprave të tjera në çfarëdo forme, media, apo teknologjie qofshin ato të njohura ose të krijuara më pas, të zhvilluara dhe të sanksionojnë të drejtat e tilla për këdo. Thingdo gjë që transmetoni ose ndani mund të përdoret nga Soulwork për çfarëdo qëllimi, duke përfshirë por jo të kufizuar në riprodhim, zbulim, transmetim, publikim, transmetim dhe postim, ose zhvillimin, prodhimin dhe marketingun e produkteve ose shërbimeve duke përdorur një informacion të tillë.
 6. Kushte të përgjithshme. SITI PROSHT PROVUAR "SI ISSHT" "DHE" SI DISPOHM. " Ne nuk marrim asnjë garanci, ASHT E SHPIRTUAR OSE NDIKUAR, Lidhur me sitin ose atë qasjen TUAJ N TO APO P USRDORIMIN TUAJ T S SITES OSE PJESMARRJEN TUAJ NOR PUNE T PR PRANUAR NGA OSE PRORMES SITIT DO TIN BINNI SHPENZUAR OSE ERROR FALAS. SOULWORK, ZYRSIT E TIJ, DREJTOR EMT, PUNSIT,, AFPILIATEST, agjentët, liçensuesit dhe furnizuesit nuk bëjnë asnjë përfaqësim ose garanci të cilindo lloj që është për ju ose ndonjë person tjetër që lidhen me ato që duhen të thuash ato që duhen të thuash me thëniet e tyre. LIGJI, YDO DHE GJITHA PARAQITJET DHE GARANCAT. PA PA KUFIZIMIN E PENRGJITHSHME T THE P FORRBASHKULS, SOULWORK, Zyrtarët e Tij, DREJTORT, PUNSISHT ,T, AF AFTAR ,T, agjentët, licencorët, dhe furnizuesit që shpalosin te MAXIMUM EXTENT PERR TT DUAR T, GJITHA, si dhe të gjithë ) GARANCAT E MERKANTABILITETIT OSE FITNESS P AR NJUR QURLLIM PJESOR; (II) GARANCAT KUND INR SHPRNDARJES T AN DO PRONA INTELLEKTUALE PJESME T TRET T OR T DREJTAT T PRO T DREJTAT (III) Garancitë që kanë të bëjnë me ditët, ndërhyrjet, gabimet, ose lëshimet në vend, ose ndonjë pjesë të tillë; (IV) Garancitë që kanë të bëjnë me transferimin ose dorëzimin e sitit; (V) Garancitë që kanë të bëjnë me saktësinë ose korrektësinë e të dhënave në vend; DHE (VI) GARANCAT TTHER TJERA Lidhur me PERFORMANC ,N, NDERTIMIN, OSE AKTET TJERA OMISIONET E SOULWORK-ut, ZYRAVE T I TJERA, DREJTORORT, PUN EMSUESIT, AFPILIATEST, agjentët, licencuesit, ose furnizuesit.
 7. Kufizimi i përgjegjësisë. N NO NGJARJE DO TUL BJNUL SOULWORK, ZYRT E TIJ, DREJTOR ,T, PUNSIT,, AFFSIMET, agjentët, licencuesit, furnizuesit ose ndonjë palë e përfshirë në krijim, prodhim ose dhënie të këtij lloji të dobishëm se çfarëdo që të thotë DREJTIMI, INDIREKTI, INCIDENTAL, KONSKUENTial, D DMBIME T SP VEANTA DHE PUNITIVE që dalin nga: (I) KJO SITE, HYRJEVE TUAJ, P USRDORIMI ose PAVARESia për të përdorur këtë faqe dhe lidhje të ngjashme; (Ii) çdo dështim ose performancës, GABIM, lëshim, NDËRPRERJA, defekt, vonesë në operacion ose transmetimit, virus kompjuteri apo LINE apo sistem DËSHTIMI (DUKE PËRFSHIRË FITIME humbjen, humbjen e biznesit apo të dhëna, Biznes ndërprerje, dhe dëmet që rrjedhin nga pasaktësisë së INFORMACIONI APO PAVARSIA, DITA, OSE HUMBJE E PERDORIMIT T S Sajtit ose TELE-VIDEO TOR PUNES); (III) Lëndime personale ose dëmtimi i pronave, i çfarëdolloj natyre WHfarëdo, duke rezultuar nga qasja juaj dhe përdorimi i faqes ose pjesëtimi [ATIONI N AN ORDO LIDHJE PUNSISHT, (IV) ACDO SHTYPE TA P UNRDORSHME P ANDR SHITETIN DHE SH SERVNIMIN DHE T ALL GJITHA INFORMACIONET PENTR IDENTIFIKUESE PERSONALE TOR RUAJTUAR KERTU, (V) YDO BUJT, VIRUSET, KUJT TROJANE, OSE LIKE, E CILA MUND T BE BSNI KALIM N TO PJESRO PJESM ose TELE-VIDEO nga ANDO PJESA E TRET.

  SOULWORK REZERVON T R DREJT TON T TO SHPRNDARJES, SHPRNI OSE SHPISRNDARJENI DO PORTIONIN E SITIT OSE P CONRMBAJTJEN N THE SITE OSE T TO KUJDESI OSE PERRFUNDOJN US P USRDORIMIN TUAJ N IN YDO MUND,, NY YDO KOH, P FORR REDO ARSYE, PARA NJOFTIMI PRANU YDO MAYSIM P FORR P CONRNDARJEN E MUND T NDRYSHIMEVE T S SHUM.

  KUFIZIMET E KUFIZIMEVE TPL JASHTME Aplikoni KU P WHRGJIGJE PRGJEGJSIA E PRANUAR BAZUAR N CON KONTRAT, TORTI, PRGJEGJSISIA E STRIKTIT TG SHENJTSIS OR, ose ndonjë BAZA T O TJERA, EVEN N IFSE SOULWORK, ZYRTAR ,T E TIJ, DREJTOR ,T, EMPLOYEES, FJAL LT, FJALAT Mundësia e dëmtimeve të njëjta.

  BECNI DISA JURISDIKA T DO NUK LEJOJN SHKOLLIMIN OSE KUFIZIMIN E VDEKJEVE TC INCIDENTALEVE DHE KONSEKUENTALE, SOULWORKIT, ZYRSIT E TIJ, DREJTORORSIT, EMPLOYEES ', AFPILIATESS, agjentëve të FJALAVE T IN PROJEKTIMIT NGA LIGJI.

  JU DUHET TK BN SHNIM P THR T MADH TUL SOULWORK DUHET T L P LRGJIGJET P FORR SUBMISIONET E PRDORSISHME DHE DEFAMATORIA, FINANCIARE, OSE KONDUKTI JURIDIK P OFR DO PJES TIR TRET DHE Q THE RREZIKUAR I HARM OSE DAMMUNDJE NGA RREGULLAT E PARAJNIMIT.
 8. Dyqane dhe promovime në internet. Kushtet dhe afatet shtesë mund të zbatohen për blerjet e mallrave ose shërbimeve dhe për pjesë ose veçori të veçanta të sitit, duke përfshirë por pa u kufizuar vetëm në konkurset, xhirimet, ftesat ose veçori të tjera të ngjashme (secila një "Aplikim"), të gjitha këto terma shtesë dhe kushtet janë bërë një pjesë e këtyre Kushteve të Përdorimit nga kjo referencë. Ju pranoni të respektoni termat dhe kushtet e tilla të Aplikimit. Nëse ekziston një konflikt midis këtyre Kushteve të Përdorimit dhe kushteve të Aplikimit, kushtet e Aplikimit do të kontrollojnë në lidhje me Aplikacionin.
 9. Komunikimet me këtë sit. Ju është e ndaluar të postoni ose transmetoni ndonjë material të paligjshëm, kërcënues, shpifës, shpifës, të pahijshme, skandaloze, inflamatore, pornografike, ose profane ose ndonjë material që mund të përbëjë ose inkurajojë sjellje që do të konsiderohej vepër penale, të shkaktojë përgjegjësi civile, ose në të kundërt shkelin ligjin. Punimet e shpirtrave do të bashkëpunojnë plotësisht, përfshirë, por pa u kufizuar në, mirëmbajtjen dhe zbulimin e çdo transmetimi ose komunikimi që keni pasur me Faqen, duke zbuluar identitetin tuaj ose duke ndihmuar në identifikimin tuaj, me çdo ligj apo rregullore në fuqi, autoritetet e zbatimit të ligjit, urdhrin e gjykatës ose qeverinë autoritet.

  Do komunikim ose material që ju transmetoni në sit me postë elektronike ose shkëmbeni në një Punëtori, duke përfshirë çdo të dhënë, pyetje, komente, sugjerime, ose të ngjashme, është, dhe do të trajtohet si, jokonfidencial dhe jo pronësor. Punimet e shpirtrave nuk mund të parandalojnë "korrjen" e informacionit nga kjo faqe, dhe ju mund të kontaktoheni nga Soulwork ose palë të treta të palidhura, me postë elektronike ose ndryshe, brenda ose jashtë kësaj faqeje. Do gjë që ju transmetoni mund të redaktohet nga ose në emër të Soulwork, mund ose nuk mund të postohet në këtë sit me diskrecionin e vetëm të Soulwork dhe mund të përdoret nga Soulwork ose bashkëpunëtorët e tij për çdo qëllim, duke përfshirë, por pa u kufizuar në, riprodhimin, zbulimi, transmetimi, publikimi, transmetimi dhe postimi. Për më tepër, Soulwork është i lirë të përdorë çdo ide, koncepte, njohuri teknike ose teknika të përmbajtura në çdo komunikim që ju dërgoni në sit ose ndani në një Workshop për çfarëdo qëllimi, përfshirë, por pa u kufizuar në zhvillimin dhe marketingun e produkteve duke përdorur informacione të tilla . Nëse transmetoni ide, koncepte, materiale ose komunikime të tjera në këtë sit ose gjatë rrjedhës së një Workshop, ju pranoni që ai nuk do të trajtohet si konfidencial dhe mund të përdoret nga Soulwork pa kompensim në çfarëdo mënyre, duke përfshirë edhe pa riprodhimin e kufizuar , transmetim, publikim, marketing, zhvillim produkti, etj.

  Edhe pse Soulwork mund të lejojë dhe monitorojë ose rishikojë diskutimin, bisedat, postimet, transmetimet, bordet e buletinit, dhe të ngjashme me këtë në sit dhe / ose në Workshops, Soulwork nuk ka asnjë detyrim për ta bërë këtë dhe nuk merr asnjë përgjegjësi ose përgjegjësi që rrjedhin nga përmbajtja e çfarëdo komunikimi të tillë dhe për ndonjë gabim, shpifje, shpifje, shpifje, mosveprim, gënjeshtër, errësirë, pornografi, marrëzi, rrezik ose pasaktësi që përmbahen në çdo informacion brenda komunikimeve të tilla. Për më tepër, Soulwork nuk merr përgjegjësi ose përgjegjësi për ndonjë veprim ose komunikim nga ju ose ndonjë palë e tretë e palidhur brenda ose jashtë kësaj faqeje.
 10. Dëmshpërblim. Ju pranoni të dëmshpërbleni, mbroni dhe mbani Soulwork padëmshme, oficerët e saj, drejtorët, punonjësit, bashkëpunëtorët, agjentët, licencuesit, furnitorët, pasardhësit, detyra, dhe zyrtarët e tyre të kaluar dhe të tanishëm, drejtorë dhe punonjës, përfaqësues dhe agjentë nga dhe kundër çdo padie, pretendimi, përgjegjësia ose procedimi në lidhje me: (i) çdo pretendim për shkak ose që rrjedhin nga shkelja juaj e këtyre Kushteve të Përdorimit ose (ii) përdorimi dhe hyrja juaj në sit ose pjesëmarrja juaj në ndonjë Workshop të lidhur.
 11. Caktimi. Këto Kushte të Përdorimit, dhe të gjitha të drejtat dhe licencat e dhëna më poshtë, nuk mund të transferohen ose caktohen nga ju, por mund të caktohen nga Soulwork pa kufizime.
 12. Marrëveshja e tërë. Këto Kushte të Përdorimit përbëjnë të gjithë marrëveshjen midis palëve që përbëjnë hyrje dhe përdorim të sitit dhe / ose pjesëmarrje në një Punëtori mund të modifikohen me ndryshimin e njëanshëm nga Soulwork vetëm me postimin e një versioni të ndryshuar të Kushteve të Përdorimit në www.yoursoulsplan.com. Nëse ndonjë dispozitë e kësaj Marrëveshjeje bie ndesh me ligjin qeverisës ose nëse ndonjë dispozitë konsiderohet e pavlefshme, e pavlefshme ose ndryshe joefektive ose e pavlefshme nga një gjykatë e juridiksionit kompetent, (i) kjo dispozitë konsiderohet se thuhet se reflekton sa më pak të jetë e mundur qëllimet origjinale të palëve në përputhje me ligjin në fuqi, dhe (ii) kushtet, dispozitat, besëlidhjet dhe kufizimet e mbetura të kësaj Marrëveshjeje do të mbeten në fuqi dhe efekt të plotë.
 13. dokument i heqjes dorë. Asnjë heqje dorë nga ndonjë shkelje e ndonjë dispozite të kësaj Marrëveshjeje nuk do të përbëjë heqje dorë nga ndonjë shkelje e mëparshme, e njëkohshme ose e mëvonshme e të njëjtës ose ndonjë dispozitë tjetër e kësaj, dhe asnjë heqje dorë nuk do të jetë e efektshme nëse nuk bëhet me shkrim dhe nënshkruhet nga një përfaqësues i autorizuar i palë pushuese.
 14. Zgjedhja e ligjit dhe forumi. Këto Kushtet e Përdorimit do të qeverisen dhe interpretohen në përputhje me ligjet e Shtetit të Ohio, duke përjashtuar rregullat e tij të konflikteve. Disputedo mosmarrëveshje që del nga ose lidhet me këtë Kushtet e Përdorimit ose hyrjen ose përdorimin tuaj të kësaj faqe do t'i nënshtrohet juridiksionit ekskluziv të gjykatës që ndodhet brenda Klinton County, OH, dhe ju i paraqisni në juridiksionin personal të gjykatave të tilla.