Midis jetërave Regresioni i shpirtit

Një midis jetëve Regresioni i Soul-it ose BLSR (gjithashtu i njohur si jeta mes regresionit të jetës ose LBL) është një përvojë e shenjtë në të cilën mund të ktheheni në sferën jofizike që e quani Shtëpi midis mishërimeve tuaja tokësore dhe kështu përjetoni dhe mbani mend identitetin tuaj si një shpirt të pavdekshëm . Një ndër jetët Regjimi i shpirtit është një mënyrë e fuqishme dhe thellësisht shëruese për të fituar një vetëdije të zgjeruar për atë se kush je me të vërtetë dhe për një kuptim të thellë të planit dhe qëllimit të jetës suaj.

Një regresion midis shpirtit të jetës fillon me disa hapa paraprak që synojnë t'ju ndihmojnë të relaksoheni thellë. Unë do t'ju drejtoj shkurtimisht në një jetë të kaluar. Jeta e kaluar do të jetë ajo që është drejtpërdrejt e rëndësishme për jetën tuaj të tanishme. Për shembull, mund të shihni diçka që mbeti e paplotë në një jetë të kaluar dhe që planifikonit të përfundonit në mishërimin tuaj aktual. Ose, nëse jeni duke luftuar me diçka në veçanti, Fryma mund t'ju tregojë një jetë të kaluar, në të cilën keni pasur sukses me atë çështje, si një mënyrë për të thënë: "Ke sukses në këtë fushë më parë, kështu që mund të kesh sukses përsëri".

Pas mbarimit të jetës së kaluar, ju mund të flisni me një nga udhëzuesit tuaj përse ju është treguar ajo jetë e veçantë e kaluar dhe si ka ndikuar në planin për jetën tuaj aktuale. Pastaj i kërkojmë udhëzuesit tuaj që t'ju shoqërojë në Këshillin e Pleqve. Këshilli përbëhet nga qenie të mençura, të dashura dhe mjaft të evoluara që mbikëqyrin ciklin e rimishërimit në Tokë. Këshilli di gjithçka për ju: planin për jetën tuaj aktuale, si dhe gjithçka për çdo jetë të kaluar që keni pasur. Ju mund t'i bëni Këshillit çdo pyetje që keni në lidhje me atë që keni planifikuar për jetën tuaj aktuale, pse i keni bërë ato plane, si jeni duke bërë në drejtim të përmbushjes së planit tuaj dhe çfarë mund të bëni për të përmbushur më mirë planin tuaj. Ju gjithashtu mund të bëni ndonjë pyetje që keni në lidhje me ndonjë prej njerëzve të rëndësishëm dhe kafshët shtëpiake në jetën tuaj. Shumë klientë e përshkruajnë dashurinë e tij të pastër, të pakushtëzuar dhe mosgjyqësinë totale të Këshillit. Shpesh Këshilli do të sigurojë një shërim të fuqishëm energjik.

Biseda me Këshillin është një mundësi e mrekullueshme për të bërë pyetje që keni për ndonjë temë. Pas një regresioni mes jetës së shpirtit, shumë klientë shprehen, "Kam marrë një përgjigje për çdo pyetje që kam bërë dhe nuk kam më pyetje në lidhje me jetën time!"

Një BLSR është maksimumi tre orë në gjatësi. Shumica e seancave janë midis dy dhe tre orë.

Seanca juaj do të zhvillohet me telefon ose Skype. Procesi është po aq i fuqishëm dhe shërues përmes telefonit / Skype, si në person, dhe për disa njerëz (ata që janë më të qetë duke bërë seancën nga komoditeti dhe familjariteti i shtëpisë), është e preferueshme ta bëni seancën përmes telefonit / Skype.

Për të blerë dhe planifikuar një BLSR, thjesht shkruani zonën tuaj të kohës më poshtë. Kalendari do të shfaqë lojëra elektronike në dispozicion (të shprehura në kohën tuaj). Unë mbaj një listë pritjeje për klientët që kanë blerë një seancë dhe të cilët dëshirojnë të bëjnë seancën e tyre në një datë të hershme nëse është e mundur. Nëse blini një seancë dhe dëshironi të shtohet në listën e pritjes, ju lutemi më shkruani tek Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë. të më njoftojë këtë.

Siç do ta shihni pasi të hyni në zonën tuaj të kohës, ka një pritje të gjatë për një seancë private. Një alternativë për të pritur një BLSR private është të marr punëtorinë time personalisht ose në internet. Ne bëjmë një grup BLSR si pjesë e punëtorisë. Datat për të gjitha punëtoritë personale dhe ato online janë postuar në Faqja e ngjarjeve të kësaj faqe në internet. Për të lexuar në lidhje me punëtorinë në internet, ju lutemi Kliko këtu. Vini re se një grup BLSR nuk është interaktiv ashtu si është një BLSR privat; megjithatë, nëse preferoni të mos prisni për një seancë private, është një alternative e shkëlqyeshme. 

Nëse nuk e shihni kalendarin menjëherë poshtë kësaj linje, shtypni refresh (simboli rrethor i shigjetës) në krye të shfletuesit tuaj.

Asnjë përvojë e mëparshme me hipnozë nuk është e nevojshme. Të qenit në gjendje ekstreme nuk do të thotë që nuk jeni të vetëdijshëm për rrethinën tuaj ose atë që po ndodh. Do të jeni plotësisht të vetëdijshëm përgjatë gjithë seancës, edhe kur përjetoni një nga jetën tuaj të kaluar. Ju mbeteni në kontroll të seancës në çdo kohë. Nuk është e mundur të “ngeceni” në gjendjen mes jetës; ju mund ta mbaroni seancën në çdo kohë që zgjidhni thjesht duke hapur sytë. Mediat dhe kanalet që janë në librat e mi nuk do të jenë pjesë e seancës tuaj; ju vetë do të merrni informacionin dhe shërimin direkt nga Fryma ndërsa jeni në gjendje ekstazhi.

Një nga aspektet më të bukura të regresionit hipnotik është se ato funksionojnë edhe nëse nuk besoni se përvoja ishte "e vërtetë". Më lejoni të ndaj një histori për të ilustruar këtë pikë.

Në një regresion grupi që dikur drejtoja në një konferencë, dy nga pjesëmarrësit ishin motra. Këto dy gra kishin një përvojë të ngjashme gjatë punëtorisë; domethënë, ata panë fotografi të një jete të kaluar të veçantë në syrin e mendjes së tyre, por pamjet nuk ndiheshin "reale" për asnjërin prej tyre. Kur mbaroi punëtoria, të dy gratë kishin përfunduar se ata thjesht kishin bërë përvojën. Por më pas ata dolën për darkë së bashku dhe ndanë përvojat e tyre me njëri-tjetrin. Ajo që ata zbuluan - në kënaqësinë dhe habinë e tyre - ishte se ata të dy ishin rikthyer përsëri në të njëjtën jetë të kaluar, në të cilën ata ishin në një familje së bashku. Njëra ishte vajza, tjetra nëna, kështu që ata e panë jetën e kaluar nga pika të ndryshme të favorshme. Por gjithçka tjetër ishte indentike: të njëjtët njerëz, veshje, shtëpi, orendi, baza përreth shtëpisë dhe periudha kohore historike. Prandaj gratë morën një konfirmim të pavarur se ajo që ndjehej imagjinare ishte, në të vërtetë, komunikimi i vërtetë nga Shpirti.

Për më tepër, gjatë javëve të ardhshme të dy gratë gjurmuan pemën e tyre familjare rreth pesë breza në një pronë të veçantë në Angli. Njëra nga motrat udhëtoi atje. Ajo më shkruajti: "Bazat e kësaj pasurie janë saktësisht ato që pashë në regresion". Atëherë ata patën një konfirmim të dytë të pavarur se ajo që ndjehej si imagjinatë ishte komunikimi i vërtetë nga Shpirti.

Ju mund të zgjidhni të bëni midis Regjistrimit të Jetës së Shpirtrave qoftë me telefon ose me Skype. Nëse nuk flet rrjedhshëm gjuhën angleze, mund të keni dikë me ju për të shërbyer si përkthyes. Duke pasur një përkthyes të pranishëm nuk pengon seancën në asnjë mënyrë.

Unë do të regjistrojë seancën për ju. Ju lutem vini re se induksioni hipnozë i përdorur gjatë seancës nuk do të jetë në regjistrim, pasi regjistrimi fillon drejt përfundimit të procesit të induksionit, pak para se të fillojmë të bëjmë pyetje për Shpirtin.

Pasi të blini një BLSR, do të merrni një email që konfirmon datën dhe kohën që keni zgjedhur. Ju lutemi lexoni këtë email me shumë kujdes. Ai përmban disa lidhje të rëndësishme: udhëzime për mënyrën e përgatitjes; një formë marrjeje për të kompletuar dhe kthyer (Unë nuk do ta njoh numrin tuaj të telefonit ose emrin Skype nëse nuk e ktheni formularin e përfunduar të marrjes dhe për këtë arsye nuk do të mund t'ju kontaktoj në ditën e seancës tuaj); dhe një orientim njëzet-minutësh (një audiofile) që shpjegon në detaje se si funksionon procesi dhe çfarë duhet të prisni. Formulari i marrjes kërkon që të rendisni pyetjet që keni për Këshillin. Unë do t'ju bëj që gjatë seancës tuaj t'i bëni këto pyetje; në këtë mënyrë nuk keni nevojë të mbani mend ose të mbani gjurmët e pyetjeve tuaja. Ju lutem vini re se ju duhet të ma ktheni formularin tuaj të pranuar të pranimit të paktën 48 orë para seancës tuaj.

Politika e rimbursimit dhe rindërtimit: Ju lutemi vini re se tarifa BLSR nuk është e rimbursueshme. Kërkesat për rinisjen e një seance duhet të bëhen të paktën dy ditë (orë 48) paraprakisht.

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutem më shkruani në Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë..

 


Video e mes jetëve Regresioni i shpirtit Unë bëra me Elisa Medhus të blogut Channeling Erik.

"Kam pasur përvojën e madhe të një jete midis [regresionit] me Robert Schwartz. Ishte momenti më emocional i kësaj jete [aktuale]. Unë u ktheva tek përvoja e vdekjes e një prej jetës sime jo krenare [e kaluara] dhe përpara në shpirt përfundimin e mësimeve të asaj jete. Shpresojmë që ishte hera e fundit që duhet të mësoj përgjegjësinë e jashtëzakonshme të ZGJIDHJES së jetës së duhur pasuese! " Norm Shealy, MD, Ph.D.

"Regjimi mes shpirtit të jetës" ishte i jashtëzakonshëm dhe ka ndikuar në jetën e vetëdijshme. Pasi arrita një gjendje hipnoze, unë u udhëzova në një jetë të kaluar që mbajti pasojë të së tashmes. Jeta e pakontrolluar para meje, duke më tërhequr mua në një evolucion dramatik të ngjarjeve, më në fund duke më hapur një nivel të ri të kuptueshmërisë. Kur përfundoi kjo jetë, përmes stërvitjes së butë të Robit, ndjeva që shpirti im të linte trupin. Ndërgjegjësimi im filloi të rritet gjithnjë e më shumë, duke lundruar lirshëm. Së shpejti pashë që kisha guxuar në një vend me një bukuri të çuditshme, ku thelbi i hapësirës përreth meje buronte një atmosferë dashurie të thellë. Ndërsa perceptimet e mia u rritën, u bëra i vetëdijshëm për tre qenie që përparonin drejt meje. Ata më përshëndetën me një kënaqësi dhe nderim të tillë dhe mua më nxitën lotët nga shfaqja e tyre e pranimit dhe adhurimit të plotë. Ishte e qartë që isha në prani të një force të thellë dhe të shenjtë.

Këto qenie të bukura e identifikuan veten si pjesë e një këshilli që ndihmon këshillimin e njerëzve në planifikimin e mishërimeve të tyre të ardhshme. Ata më njoftuan se ishin këtu për të dhënë udhëzime dhe për t'iu përgjigjur pyetjeve që mund të kisha. Më shoqëruan në një tryezë me disa karrige rreth saj. Ashtu siç isha duke filluar të ulesha veten, vura re një hyrje tjetër në hapësirë. U trondita dhe u gëzova shumë kur e kuptova se ishte burri im i dashur që kishte vdekur kohët e fundit! Emocionet e mia pothuajse më kapluan ndërsa burri im më përshëndeti dhe më mori duart në të. Nuk do ta harroj kurrë ekstazën e të qëndruarit pranë këtij shpirti bukuroshe përsëri. Për ato që dukeshin si orë të lumtura, pata mundësinë e jashtëzakonshme të bisedoja me burrin tim për të gjitha gjërat që kisha për kaq kohë të acaruar për t'i thënë ose për ta pyetur. Unë gjithashtu isha në gjendje të ndaja dashurinë dhe mirënjohjen time për praninë e tij të dashur në jetën time. Dhurata më e madhe e këtij udhëtimi shpirtëror ishte që të jesh edhe një herë me këtë njeri të dashur dhe të ndiejë dashurinë e tij të hollë. Përfundimisht burri im zgjodhi të lëvizte përpara për t'i lejuar anëtarët e këshillit të ndanin mençurinë e tyre dhe t'u përgjigjen çdo pyetjeje që mund të kisha. Në fund të seancës, çdo pyetje me të cilën unë erdha ishte përgjigjur me bujari dhe këshillë të mençur.

"Unë me të vërtetë nuk mund të them mjaft për Rob Schwartz dhe aftësitë e tij si hipnotizues dhe lehtësues dhe udhëtimin e jashtëzakonshëm shpirtëror të vetë-zbulimit që kjo më ka sjellë mua. Përveç natyrës së sinqertë dhe të kujdesshme të Robit, ai posedon një aftësi të mahnitshme për udhëzime dhe udhëzime të qarta, të artikuluara, të cilat kurrë nuk tunden gjatë gjithë seancës. Jo vetëm që përvoja ime ishte pozitive dhe ndriçuese, por gjithashtu tregoi se ishte shëruese thellësisht. Brenda disa orësh pas regresioneve, fillova të dalloj ndryshimet inkurajuese si në trupin tim, ashtu edhe në gjendjen time emocionale. Vura re më shumë energji, më pak ngurtësi fizike dhe dhimbje dhe një qëndrim të gëzuar, optimist. Do të jem gjithmonë mirënjohës për këtë mundësi të rrallë dhe të vlefshme. Isshtë me besimin dhe bindjen më të madhe që unë rekomandoj shumë Rob Schwartz. "
–Theda H., SHBA

"Unë humba burrin tim 35-vjeçar papritur. Ai la shtëpinë për një vrap të lehtë dhe nuk u kthye më; ai pati një sulm masiv në zemër. Ne u martuam për nëntë vjet dhe kishim dy fëmijë, dhe unë isha shtatzënë me atë foshnja e tretë. Ai ishte dashuria e jetës sime. Unë u shkatërrova. Nuk mund ta kuptoja pse. Kam kaluar jetë dhe mes regresioneve të jetës me Robertin. Kjo më ndihmoi gjatë procesit tim të pikëllimit si askush tjetër! Nuk është vetëm ajo që ju bëni kuptimi i gjërave; gjithashtu ju jep një njohje, se kjo është një rrugë e zgjedhur në këtë jetë. Më duhej ta provoja këtë humbje. Seancat më dhanë paqe dhe mirëkuptim të madh. " –Paloma S., Meksikë

"Robert ishte plotësisht i përqendruar dhe i përkushtuar në suksesin e këtij procesi, duke u siguruar që çdo detaj ishte i mbuluar në përgatitjen e seancës time. Ai ishte veçanërisht i shkëlqyeshëm kur ai përdori një teknikë që anashkaloi mendjen time analitike duke kërkuar të flas drejtpërdrejt me udhëzuesin tim. Unë pastaj u bëra vëzhgues dhe isha i frikësuar nga ajo që udhëzuesi im po zbulonte për mua. Seanca u shndërrua në këtë mënyrë nga një proces 'i të menduarit' në një proces 'njohuri eksperimentale'. Informacioni që u zbulua më ndihmoi të kuptoja se unë me të vërtetë planifikoja përvojat e mia me persona të caktuar. Para seancës sime, unë i kisha konsideruar këta individë si kundërshtarët e mi. Tani e kuptoj që ata janë në të vërtetë miq të ngushtë me familje, të cilët janë vullnetarë për të më ndihmuar në rritjen time shpirtërore. Flisni për një ndërrim paradigmë! " –Chester J., SH.B.A.

"Për mua seanca ishte një sqarim i mrekullueshëm për udhëheqjen time të brendshme dhe një kuptim dhe konfirmim më i thellë se jam në rrugën e duhur me 'planin tim të shpirtit'. Teknika që keni përdorur ishte e qartë, relaksuese dhe ngushëlluese. Kjo është një punë kaq e vlefshme në këtë kohë të tranzicionit në vetëdijen njerëzore. " –Sandy S. Cheshire, MB

"Roberti krijoi një mjedis në të cilin ndihesha vërtet i rehatshëm dhe i lëshoja të gjitha shqetësimet e mia. Sa herë që hyja në një vend të pasigurisë, ai me lehtësi më udhëzoi. Kam komunikuar me një qenie shpirtërore nga i cili ndjeja inkurajim të jashtëzakonshëm për të filluar shërimin tim pasiguri dhe frikë.Pas seancave të mia, kam përjetuar ndjenja të mrekullueshme dashurie dhe qetësie brenda meje.Unë kam kuptuar se mund të merrem me sfidat e mia në një mënyrë të qetë, natyrore duke u bërë më i dashur ndaj vetes dhe botës përreth. është një përvojë thellësisht ngushëlluese dhe fuqizuese për të cilën jam thellësisht mirënjohës ". –Eva S., Republika Czecheke

Roberti më solli aq thellë në ekstazë sa ishte e lehtë të shikoja jetën time të kaluar dhe të lidhesha me udhëheqësin tim / këshillin e pleqve. Mesazhet për jetën time, problemet me të cilat duhej të përballesha, ishin aq të qarta, dhe unë papritmas i kuptoj gjithçka - jo më pyetje, pse jam këtu dhe çfarë dëshiron shpirti im që të bëj. Takova prindërit e mi shpirtërorë (më kanë munguar aq shumë vitet e kaluara!), Dhe u argëtova aq shumë me këshillin e pleqve. Dhurata më e madhe është që reja e zezë e depresionit, e cila më vu mbi kokën time për vite me radhë, u zhduk. Tani jam i lumtur që lidhem përsëri me botën shpirtërore, dhe kjo solli përsëri fuqinë, dritën dhe gëzimin në jetën time. Nuk kam më frikë nga vdekja. Tani e di se do të shkoj në një vend që është dashuri, gëzim, lumturi, lehtësi dhe liri e pakufizuar ”. –Jutta S., Gjermani