Donacionet e Bibliotekës

Dhurata e Shpirtit Tuaj - Donacione nga BibliotekaUnë jam i kënaqur të njoftoj se dy lexues shumë bujarë kanë dhënë fonde për të paguar për dhurimin (shtypjen dhe dërgimin) e kopjeve të dy librave të mi në bibliotekat në SHBA dhe në mbarë botën që bien dakord për vendosjen e librave në raftet e tyre. (Në SHBA shumë biblioteka shesin libra të dhuruara në shitjet e Miqtë e Bibliotekës.)

Ju lutem më ndihmoni të sjellni një vetëdije shëruese për njerëzit në mbarë botën duke i kërkuar bibliotekës tuaj lokale nëse do t'i vendosin dy librat e dhuruar në raftet e tyre. Nëse ata pajtohen, ju lutem më shkruani në Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë. dhe më lejoni të njoh emrin e bibliotekës, personin e kontaktit dhe adresën në të cilën duhet të dërgohen librat. Më pas do të dhuroj një kopje të secilit prej dy librave të mi në bibliotekën tuaj.

Ka kaq shumë njerëz që me të vërtetë nuk janë në gjendje të përballojnë blerjen e librave. Asistenca juaj e llojit do të prekë jetën e tyre.

Falemnderit.