Ndihmo veten

Kjo është një faqe e re në të cilën unë do të listoj burimet me të cilat kam përvojë personale. Qëllimi është të ju ofrojë burime që mund t'ju shërbejnë në rrugën tuaj të shërimit dhe zgjerimit.

Librat

Zgjidhni vetëm Dashurinë
Një seri prej shtatë librash të kanalizuara nga Sebastian Blaksley. Sa i përket këtij shkrimi, vetëm dy librat e parë janë në shtyp, por të tjerët së shpejti do t'i ndjekin. Këto libra bëjnë një punë të mrekullueshme për të na kujtuar se kush jemi vërtet: qenie madhështore, hyjnore, të përjetshme, të pakufizuara. Libri i parë, Jehona e Shenjtërisë, shpjegon se si arritëm të jemi këtu dhe si po shkojmë tani në shtëpi. Jam impresionuar jashtëzakonisht dhe lëvizur nga kjo punë.
Shikoni / Bleni Zgjidhni Vetëm Librin e Dashurisë I: Jehona e Shenjtërisë në Amazon
Shikoni / Bleni Zgjidhni Vetëm Librin e Dashurisë II: Lëreni veten të dashur në Amazon

Një kurs në mrekullitë
Kanalizohet nga Jezusi për të larguar egon dhe për të na ndihmuar të kujtojmë Bashkimin (vetëdijen e unitetit). Unë e bëra Kursin vetë në 18 muaj. Mund të bëhet brenda një viti, megjithëse. Shumë njerëz pëlqejnë të bëjnë Kursin si pjesë e një grupi. Mbështetja në grup mund të jetë shumë e dobishme, por nëse vendosni të bëni Kursin në një grup, kini kujdes që pak njerëz e kuptojnë vërtet dhe plotësisht Kursin. Me fjalë të tjera, nëse interpretimet e të tjerëve nuk rezonojnë me ju, atëherë besoni në tuaj duke e ditur se çfarë po thotë Jezui.
Shiko / Blej në Amazon

Një Kurs i Dashurisë
Shumë njerëz nuk janë të vetëdijshëm që Jezusi e kanalizoi këtë vazhdim të një Kursi në Mrekullitë. Unë sugjeroj të lexoni së pari ACIM dhe më pas të vini në ACOL, por përsëri, besoni të brendshëm tuaj duke ditur se çfarë është e përshtatshme për ju.
Shiko / Blej në Amazon

Mënyra e zotërimit
Channelings nga Jezusi duke theksuar ndërgjegjen e bazuar në zemër.
Shiko / Blej në Amazon

Dashuria pa fund
I kanalizuar gjithashtu nga Jezusi. Dituria e thellë.
Shiko / Blej në Amazon

Dëshmia e Dritës
Libri i Helen Greaves është përshkrimi më i mirë që kam lexuar ndonjëherë për jetën në anën tjetër. Një thesar absolut.
Shiko / Blej në Amazon

I dashur Zot, Si mund të shëroj në mënyrë që unë të mund të dua?
Më poshtë është një lidhje për një kurs falas. Unë nuk e kam marrë kursin dhe nuk e njoh personin që e mëson atë. Por, nëse regjistroheni për kursin, do të merrni një broshurë PDF falas me titullin e mësipërm. Ky PDF përmban një kanal të thellë se si të shërohet. Shtë e dobishme për të lexuar kanalizimin, por për të përfituar me të vërtetë nga ju do të duhet të punoni me të moment për moment çdo ditë. Unë e bëj këtë duke lexuar një kapitull (i cili zgjat vetëm disa minuta) çdo mëngjes. Atëherë unë bëj maksimumin për ta jetuar atë mençuri gjatë gjithë ditës time.
http://www.innerbonding.com/welcome/

Eksperimenti i Dorëzimit
Ky libër i dytë i Michael Singer bën një punë më të mirë se çdo libër që kam parë duke treguar se si është Universi për ne dhe se si gjërat që duken të këqija kur ndodhin janë në të vërtetë bekime në një afat të gjatë.
Shiko / Blej në Amazon

Soul Untethered
Libri i parë i Michael Singer. Mbush me mençuri dhe gjithashtu herë shumë qesharak.
Shiko / Blej në Amazon

Pse mua, pse kjo, pse tani
Vështrime të bukura rreth kuptimit më të thellë të sfidave të jetës.
Shiko / Blej në Amazon

Nëpërmjet Portës së Qiellit dhe Mbrapa
Një nga librat më të mirë që kam lexuar ndonjëherë për shërimin emocional. Autori është gjithashtu një shkrimtar shumë i talentuar, që bën leximin e këndshëm.
Shiko / Blej në Amazon

Kanalet e Jeshua
Nga Pamela Kribbe, një nga kanalet e paraqitura në librin tim të dytë, Dhurata e shpirtit tuaj. Një burim i pasur me mençuri më të lartë. Dashuria e Jeshua është e dukshme. (Ju lutemi vini re se Pamela NUK ofron sesione private në të cilat ajo ose Jeshua ju tregojnë planin tuaj të jetës.)
Shiko / Blej në Amazon

Jeta juaj pas vdekjes
Këto dy libra të kanalizuar nga Michael Reccia janë të jashtëzakonshme dhe përmbajnë informacione që nuk i kam parë diku tjetër. Ka disa libra të tjerë të kanalizuar nga Michael Reccia, megjithëse unë ende nuk i kam lexuar ato.
Shiko / Blej në Amazon

Vjeshta: Ju keni qenë atje - është arsyeja pse jeni këtu
Këto dy libra të kanalizuar nga Michael Reccia janë të jashtëzakonshme dhe përmbajnë informacione që nuk i kam parë diku tjetër. Renia diskuton sesi dikush mund të zgjedhë të mos mishërohet përsëri në Tokë, gjë që është diçka për të cilën shumë prej jush më kanë kërkuar. Ka disa libra të tjerë të kanalizuar nga Michael Reccia, megjithëse unë ende nuk i kam lexuar ato.
Shiko / Blej në Amazon

Ndihmoni prindërit të shërohen

Kjo është një organizatë absolutisht e mrekullueshme e përkushtuar për të ndihmuar prindërit që kanë humbur një fëmijë. Ata bëjnë një punë të mrekullueshme për të sjellë shpirtërore (jo fetare) në procesin e shërimit. Ka grupe në të gjithë botën, shumë prej të cilave kanë takime Zoom - një burim i një mbështetje të madhe sociale. Nëse nuk ka grup në zonën tuaj, HPH do t'ju mbështesë në fillimin e një.

Burimet e faljes

Ka dy njerëz që kanë zhvilluar metodologji aktuale për të arritur veten në një vend faljeje. Unë jam i njohur me të dy dhe mund t'ju them se të dy janë shumë të mirë. E para është Colin Tipping, të cilat kanë shkruar disa libra të mrekullueshëm, përfshirë Falja Radikale Vetë-Falja Radikale. I dyti është Fred Luskin, i cili ishte Drejtori i Institutit të Faljes në Stanford. Ai shkroi një libër të shkëlqyer të quajtur Fal për mirë. Gjatë një sfide personale të kohëve të fundit, duke lexuar vetëm pjesën e parë të librit të Luskin (para se të shkoja te metodologjia!) Më lejoi të shpërndaj atë që ai e quan "histori ankese". Një avantazh i sistemit të Tipping është se ai i ka trajnuar njerëzit të jenë Këshilltarët e Faljes Radikale. Ata janë renditur në faqen e tij në internet. Pra, nëse jeni duke punuar sistemin e tij dhe keni nevojë për disa mbështetje, mund të kontaktoni një nga këshilltarët e tij. Sipas mendimit tim do të ishte konfuz dhe e tepërt të përpiqesh të përdorej të dy sistemet. Unë ju sugjeroj të lexoni për të dy dhe më pas zgjidhni atë që me forcë rezonon me ju. Gjithmonë beso Ligjit të Rezonancës.

Mijëvjeçari i tretë

Ky libër nga Ken Carey është një nga librat më të mëdhenj të kanalizuar të krijuar ndonjëherë. Ajo shpjegon me qartësi kristalore se si ne arritëm të jemi këtu në Tokë dhe çfarë po ndodh në këto kohë shumë të pazakonta në të cilat jetojmë. Vetë shkrimi është jashtëzakonisht i mrekullueshëm.
Shiko / Blej në Amazon

Trotina Esoterics

Kjo është faqja në internet e Shelly Young, e cila kanalizon Archangel Michael. Unë nuk e njoh Shelly personalisht, por unë jam një pajtimtar i gjatë për të përditshmen (365 ditë në vit!) Mesazh të kanalizuar nga Archangel Michael. Në këto kanale AA Michael shpesh flet për modelin "dorëzim, besim, rrjedhë dhe besim" me të cilin ai rekomandon që ne të jetojmë jetën tonë. Unë e kam aplikuar këtë në jetën time dhe kam zbuluar se kjo ka rritur shumë paqen dhe pranimin tim. Kliko këtu për të shkuar në faqen e internetit të Shelly.