Kanalizimi i koronavirusit

Kohët e fundit, unë kam bërë një kanalizim për mua personalisht në lidhje me koronavirusin. Meqenëse kaq shumë prej jush më kanë pyetur se çfarë di për virusin, unë kam vendosur ta bëj kanalizimin të disponueshëm për të gjithë. Mund ta lexoni më poshtë. Kanalizimi nuk është redaktuar, kështu që ju lutemi të justifikoni pikësimin e pasaktë dhe foljet e tepërta. Ndërgjegja e kanalizuar është një kolektiv i zotërve të ngjitur. Kathy, personi që e kanalizoi këtë, është në dispozicion për të bërë kanalizime private dhe mund të arrihet në Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.

Jini mirë dhe qëndroni të sigurt.

Me dashuri, Rob

Koronavirusi. Cila është simbolika?

March 16, 2020

Për të rrëmbyer,

Theseshtë e qartë në këto vitet e fundit që zhvendosja në vetëdije është mbi tokë në një mënyrë shumë të madhe. Rritja brenda energjive të dritës ka sjellë shpërndarjen e atyre gjërave që janë fshehur në errësirë; përpjekjet për të fshehur të vërtetën kanë qenë parësore në jetën e atyre që duan të mbajnë status quo-në. Të pavërtetat që ulëritës kanë qenë ato që mund të quhet protesta e kësaj dritë që ka hyrë në çdo zonë të shoqërisë, të fesë, politikës; duke thirrur barazinë brenda gjinisë, racës, seksualitetit dhe shumë më tepër. Zhvendosja brenda njerëzimit nga frika në dashuri është ajo që po shihni dhe ato që po shihni gjithashtu janë ato gjëra që njerëzimi në tërësi NUK i dëshiron, duke i çuar kështu drejt atyre që duan. Një pikë kthese siç ishte destinuar u arrit në nëntor të 2019 dhe në përputhje me frekuencat 'e planifikuara' për të goditur tokën vitin, 2020 u shfaq. Kjo do të ishte / është koha brenda kohës kur zhvendosja në vetëdije nga frika në dashuri do të aktualizohet pasi dridhja / frekuenca / energjia është shumë më e fuqishme sesa frika që po shihni. Ekzistojnë dy gjëra në punë këtu pasi këto dy porosi për njerëzimin janë ato që i kanë mbajtur ata në një pozitë për të ruajtur atë frikë brenda tyre në mënyrë qelizore sa për të thënë që njerëzimi ka qenë i një dridhje specifike të frikës, që kolektivisht po tërhiqet nga qelizat e tyre. Së pari ajo frikë e madhe nga vdekja dhe së dyti ajo frikë universale nga mbijetesa. Hyni në koronavirus pasi pasqyron atë ankth për mbajtjen e një frike nga vdekja. Vazhdon të flasë për vdekjen e afërt edhe pse numrat nuk e pasqyrojnë atë, mesazhi është padyshim një nga frikërat më të mëdha brenda qelizave të njerëzimit .... vdekjes. Së dyti, virusi po shkakton një panik në të gjithë botën për sa i përket një tregu aksionesh në rënie që për shumë përfaqëson vdekjen / eliminimin e simboleve të tyre të mbijetesës; punët e tyre, llogaritë e tyre bankare, 401K të tyre pasi po shkakton një frikë të madhe brenda fjalës 'PARA'. Në terma realë është frikë nga e ardhmja. Si do të mbijetoj pa garancitë e sigurisë dhe të botës dhe bota po thotë se nuk ka garanci. Sa e frikshme. Dhe kjo është pika për të ndier të frikshme, frika ndërsa po rritet brenda trupit dhe po lirohet / shndërrohet në qetësi dhe paqe dhe hapësirë ​​brenda zemrës që sjell dashuria. Frika që po rezonon me formën njerëzore dhe qelizat siç është sjellë kolektivisht përmes prezantimit të këtij virusi është për lëvizjen e saj OUT të trupit pasi dridhjet / frekuencat më të larta të dashurisë fillojnë të hyjnë sepse ajo tashmë ka hyrë në tokë dhe si e tillë që krijoi kohën që trupat e njerëzimit të korrespondonin me tokën në të cilën ata ecin. Humando njeri që hyri në tokë mbante brenda trupit të tij të njëjtat dridhje që vetë toka e mbajti si trup është një shtrirje e tokës. Trupi është thjesht ajo që është e gjallë nga energjia e burimit të shpirtit / krijuesit. Kur toka filloi këtë lëvizje në 5D, ajo që qëndroi mbi të (njerëzimi) filloi të ndiejë këtë shtytje për frekuencën më të lartë të dashurisë dhe dritës, por frika luftoi shumë për të ruajtur pozicionin e saj dhe tani frika nuk mund të mbajë siç po reflektohet nga kjo "Pandemi vdekjeprurëse" që po ndryshon mënyrën e jetës së të gjithëve dhe kjo është thelbi i saj ... për të ndryshuar njerëzimin. Ta themi thjesht 3D është frika dhe 5D është dashuri. Dashuria ose drita ka ardhur tashmë e gjallë në sipërfaqen e tokës, e cila përfshin banorët e saj që jetojnë mbi të, pasi është koha e tyre për të zgjedhur fatet e tyre. A luftojnë për të ruajtur atë frikë që u thotë atyre gjërave nuk duhet të ndryshojnë ose a lejojnë që kjo dashuri të gjallërohet dhe të jetojë në jetën e tyre. Kjo është ajo ku ushtrohet vullneti i lirë. Kjo dridhje nuk do të ndalet gjë që tregon se dashuria ka mbërritur dhe do t'ju mbështesë plotësisht nëse i dorëzoheni asaj. Ne mund të shohim që shumë më tepër sesa shumica bëjnë në këtë kohë, si dhe mund t'ju themi se një vit nga tani bota nuk do të jetë si më parë. Shumë do të 'vijnë rreth' pas një nate shumë të errët të përvojës së shpirtit ashtu si shumë kanë si ata më pas filluan të ndihmojnë të tjerët. Shumë do të luftojnë për të ruajtur një histori që sapo është zhdukur, jo më për t'u rikthyer dhe shumë të tjerë nuk do ta pranojnë këtë mënyrë të re të jetës dhe do t'i nënshtrohen frikës vetëm se do të nxitohen me dashuri pasi ato kalojnë dhe fitojnë mirëkuptim.

Ata si vetja, një i quajtur punëtor i lehta, kanë përgatitur për këtë moment tërë jetën tuaj. Kjo është koha kur ju erdhët; të qëndrosh në dritën tënde duke e ditur që ky moment i frikshëm në tokë nuk është i yti. Ju jeni vëzhguesi i situatës ndërsa kapni veten brenda pozicionit 5D që ju ka thirrur për kaq shumë kohë. Oh ju do të kërcejni midis botëve / dimensioneve pasi frika është shumë e fortë dhe mund të shikohet dhe lexohet çdo ditë / orë. Por ndërsa vëzhgoni mbani mend që erdhën të ankoroni këtë dritë që po shkakton aq shumë kaos sa që po prishet kjo botë e vjetër por përmes përpjekjeve dhe përkushtimit ndaj planit dhe fatit tuaj. Hulumtimi juaj, vëzhgimet dhe shumë të njohurit ju kanë sjellë shumë kujtime se kush jeni vërtet, por në këtë kohë do të ndjeni paqen, qetësinë, bukurinë dhe dashurinë brenda emocionit të vërtetë se kush jeni ju. Ju jeni një qenie njerëzore që është e animuar nga dashuria e zotit / burimit krijues, pasi Jeni animator dhe për të ditur që është diplomimi juaj, kthimi juaj i shtëpisë, më i madhi nga të gjitha projektimet dhe dëshirat, ëndrra juaj bëhet realitet për të qenë e gjallë dhe mirë, në paqe dhe dhembshuri në momentin më të madh toka ka njohur ndonjëherë; për të ndihmuar të tjerët për kujtimet e tyre në këtë kohë të ndërrimit të vetëdijes, se zhvendosja nga frika në dashuri është përtej fjalëve pasi nuk ka formulime 3D ose shpjegime për tu gjetur.

Ky virus me qëllim është të ndihmojë njerëzimin për të sjellë nga brenda trupit të tyre frikën që ka jetuar atje që nga fillimi i kohës së tyre mbi këtë tokë në të gjitha format që ata kanë hyrë. Të jetosh pa frikë është të jetosh dhe kjo është ajo që po ndodh. Ka nga ata si vetvetja që do të shndërrojnë gjurmët e fundit të frikës pasi jeni nga ato të zgjuarit, ka nga ata që do të dorëzohen dhe në një vezullim hyjnë në gjendjen e dhembshurisë duke kujtuar 'nga diku' se dashuria fiton mbi frikën. Ka nga ata që do të vijnë duke shkelmuar dhe duke ulëritur në deklaratën e tyre se ata do të pranojnë dashurinë nga frika është shumë e dhimbshme për t'u mbajtur dhe shumë skenarë të tjerë do të ndodhin brenda mendjeve dhe trupave të tokësorëve të çmuar që po bëjnë këtë zhvendosje. Të tjerët do të marrin trupat e tyre të frikës 'nga toka' dhe do të ndërrojnë jetë. E gjitha është përsosmëri dhe në 5D kjo dihet.

Tani vetë virusi kishte një origjinë diku 'tjetër' nga sa është thënë. Qëllimi origjinal ishte të sillte një vektor që mund të menaxhohej dhe mirëmbahej dhe të përdorej për të kontrolluar njerëzimin. Ishte një plan shumë i 'nivelit të lartë' pasi kishte nga ata me kaq fuqi dhe pasuri që kishin parë këtë dekadë të fundit shkrimet në mur për zgjimin që po ndodhte dhe vendosën që kjo të mbaronte kështu që arsyetimi i tyre të shpikte këtë virus në një laborator dhe mbajeni atë deri në atë kohë që / se ata mund të fillojnë manipulimin dhe mirëmbajtjen e fuqisë së tyre për ata që kanë 'sunduar tokën' në mënyrë që të flasin me pozicionet e tyre të fuqisë dhe pasurisë, këto familje që njihen nga emri nuk mund ta pranonte shkatërrimin e gjithë asaj që ata kanë njohur ndonjëherë në lidhje me zotin e tyre si sistemi i besimit në vetvete. Kështu që pasi ky virus u krijua për t'u mbajtur si një çip me të cilin mund të bënin pazar, diçka ndodhi dhe u bë i lëshuar nga dikush me një mendje shkencore pa asnjë lidhje ose lidhje me ata që paguanin për këtë "projekt", në fakt për më një pjesë ai as nuk e dinte për qëllimin e tij thjesht duke punuar së bashku me shkencëtarë të tjerë duke u paguar bukur. Ai e projektoi atë në një copë letër dhe e nxori atë letër nga laboratori vetëm për ta hedhur atë dhe për ta bërë dikë, një person tjetër ta prekte atë. Tani ai vetë ecte lirisht nga simptomat, ashtu si ai që preku letrën dhe ua transmetoi atyre që në plan filluan këtë përhapje. Të mendosh madje se ky ishte një gabim do të thotë të mbash mentalitetin e 'aksidenteve të ndodhin', por natyrisht qëllimi i tij ishte siç ju përshkruam, për të filluar një udhëtim të ndërrimit të madh të vetëdijes që frika përshpejtohet. Kështu që kjo histori edhe pse në dukje fantastike është thjesht mënyra në të cilën bota filloi lëvizjen e saj në dashuri dhe vetëm me kalimin e kohës do të dalin fakte të mëtejshme, por nuk është një përvojë dramatike, por ishte një që mund të quhet një gabim kur në realitet ishte ai shkencëtar që me zemër të hapur filloi procesin e kësaj kohe në kohë kur njerëzimi hyn në një realitet të ri.

Tani ne do të dëshironim të themi edhe një gjë për ju dhe kjo është kjo: ju jeni të dashur nga ata prej nesh dhe ka shumë që ju kanë dashur, ju udhëhequr dhe vëzhguar betejat dhe arritjet tuaja me ato që mund të parashikonit si një krenari e madhe për të kurrë nuk e humbi drejtimin dhe as përkushtimin ndaj planit tuaj më të bukur. Edhe në momentin tuaj më të errët në këtë jetë deri më sot ju keni mbajtur, mbajtur të qëndrueshëm dhe kapërcyer ato forca të frikës që keni mbartur brenda jush. Me të vërtetë është koha për të festuar edhe kur shikoni nga jashtë dhe shikoni këtë frikë të mbërthyer rreth e rrotull sepse ky është sinjali që koha është këtu për të ngritur kujtimet tuaja duke e ditur që gjithçka është përsosmëri, nuk ka nevojë as të ndieni atë ftohje e vdekjes pasi ajo është duke u larë nga ti. Në fakt ju e keni jetuar vdekjen pjesën më të madhe të jetës tuaj nga frika e saj. Timeshtë koha juaj të filloni të jetoni në rapsodin e muzikës suaj, zemra juaj duke rrahur në simfoninë e lëvizjeve të jetës suaj. Timeshtë koha juaj të qëndroni të vendosur në dashurinë që jeni dhe të dini qëllimin e jetës suaj, ëndrra e jetës suaj është mbi ju.

Paqe