Për më shumë informacione rreth punëtorisë, ju lutemi shkruani rob.schwartz @youroulsplan.com

Rimbursimi dhe politika e anulimit: Të gjitha shitjet përfundimtare; nuk ka rimbursime. Nëse anuloni të paktën pesë ditë të plota para fillimit të seminarit, ju jeni të mirëpritur të merrni pjesë në një seminar tjetër online. Për anulimet e bëra më pak se pesë ditë të plota para fillimit të seminarit, ju nuk do të jeni në gjendje ta transferoni blerjen tuaj në një punëtori tjetër.