Lidhjet

Nëse dëshironi të shkëmbeni lidhje me ne, ju lutem dërgoni email, Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.. Në trupin e emailit, përfshini URL-në tuaj dhe një përshkrim të shkurtër të faqes tuaj për të postuar. Ne do të përgjigjemi me të njëjtën gjë.

Plani i shpirtit tuaj u hulumtua me ndihmën e disa mediumeve dhe kanaleve të talentuar. Ata që paraqiten në libër dhe që kryen seanca për të intervistuarit janë të listuara më poshtë si pjesëmarrës. Ata që janë konsultuar në hulumtim janë renditur si Kontribues. Për t'i shkruar atyre, lutemi klikoni në adresat e tyre të postës elektronike.

Pjesëmarrësit

Barbara Brodksy
www.cosmichealingmeditation.com
www.deepspring.org
(734) 477-5848 (Qendra e Pranverës së Defektit)

Deborah DeBari
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.

Glenna Dietrich
Miku dhe kolegu ynë Glenna u kthyen në Shpirt në 2009. Faleminderit, Glenna, për dritën që solli në botë!

Pamela Kribbe
www.jeshua.net
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.

Corbie Mitleid
www.firethroughspirit.com
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.
(877) 321-CORBIE

Staci Wells
www.staciwells.com
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.
(928) 453 1214-

Bashkëpunëtorë

Judy Goodman
www.judygoodman.com
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.

Marilu Wilson Pena
www.energiesofenlightenment.com
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.

Web faqet e rekomanduara

Lois Wetzel
www.hotpinklotus.com
Lois J Wetzel, MPJ, autori i "Akashic Records: Studimet e Rastit të Jetave të Kaluara" ka hapur Akashic Records në emër të klientëve për 20+ vjet. Qëllimi i Lois në ndarjen e leximeve aktuale dhe efektet e tyre në jetën dhe familjet e klientëve ishte të ofronte mirëkuptim për lexuesin se çfarë janë Regjistrat, dhe se si njohja e të dhënave tona mund të na shërojë dhe të shpejtojë evolucionin tonë shpirtëror.

www.lightstaysretreats.com
Drita qëndron Retreats and Living është një direktori global global për të frymëzuar dhe udhëzuar mendjen, trupin dhe shpirtin tuaj. Nëpërmjet Light Stays gjeni tërheqje tuaj të përsosur, ngjarje, klasë apo punëtori ose postoni tuajat për të tjerët për të parë. Ne ju kemi mbuluar nga aventura, arti, jetesa holistike, spiritualiteti dhe mirëqenia. Zbuloni më shumë me Light Stays. Ndani udhëtimin tuaj me ne.


Shërimi i Shpirtit të Përjetshëm nga Andi Tomlinson
Ky doracak praktik mbulon teorinë dhe teknikat e nevojshme për të shëruar jetën e kaluar dhe përfshin regresionin në problemet aktuale të jetës, jetën e kaluar dhe kujtimet e shpirtit në mes të jetës së kaluar. Teknikat shpjegohen qartë me një qasje të strukturuar që e bën këtë një referencë të paçmueshme për çdo shërues. Gjithëpërfshirës dhe definitive, ai sintetizon punën e shumë pionierëve në fushat e terapisë së regresionit, jetës së kaluar dhe midis regresionit të jetës.

Ky libër është një kontribut dhe avancim i paçmuar në fushën e terapisë së regresionit. Më shumë, është një lexim tepër interesant! ~ Dr. Arthur E. Roffey, Zëvendës Presidente e Kaluara, Shoqata për Regresionin Shpirtëror

I highly recommend it dhe do të jetë duke e përdorur atë në programet e mia të trajnimit. Dr. Roger Woolger autor i 'Shërimi i jetës suaj të kaluar'

Ky libër është një kontribut i vërtetë në fushën tonë. Author Dr Hans TenDam autor i 'Shërimit të Thellë'

Urdhëro librin nga Amazon në: www.amazon.com/Healing-Eternal-Soul-Spiritual-Regression/dp/190504741X ose kliko për të mësuar më shumë rreth libra të jetës së kaluar.


Eksplorimi i Shpirtit të Përjetshëm nga Andi Tomlinson
Mësoni më shumë për atë që ndodh pas vdekjes!
Ndiqni udhëtimin interesant të një grupi njerëzish të zakonshëm të cilët janë regresuar përmes një jete të kaluar dhe në jetën e përtejme. Duke përdorur hipnozë shumë të thellë, shpirti më i mahnitshëm është sipërfaqja e botës shpirtërore që na pret të gjithë. Pjesë për copë zbulon çdo hap të udhëtimit dhe është plot me ndriçues ekstraktet e studimit të rasteve.

Përvojat e subjektit janë kaq të zgjedhura, aq të qarta dhe aq të ndjeshme të shpjeguara, saqë jemi transportuar në zemër të historisë së shpirtit të tyre. Ky libër është tregimi më i qartë dhe më i pranueshëm i regresionit ndër-jetësor që unë kam qenë i privilegjuar ta lexoj. ~ Peter Watson Jenkins, autor i 'Udhëtimi i Christy, Nëpër 12 Jetë e Kaluara'.

Shtë një përparim i rëndësishëm në eksplorimin e jetës së brendshme dhe do të jetë tërheqës për kërkuesit e sinqertë shpirtëror, ndërsa në të njëjtën kohë me interes të madh për praktikuesit. Një lexim magjepsës! ~ Dr. Arthur E Roffey, ish-nënkryetar i Shoqatës për Regjencë Shpirtërore.

Duhet të lexohet për ata që janë të interesuar të gjejnë më shumë informacion rreth shpirtit të tyre të përjetshëm. ~ Ilja van de Griend, President i Shoqatës Europiane për Terapinë e Regresionit

Kjo i lejon lexuesit të fitojë një ndjenjë më të mirë të shpirtit jo vetëm përmes studimeve të Andit, por edhe përmes një larmie pionierësh. Michael Dr Michael Newton, autor i 'Udhëtimi i shpirtrave' dhe 'Destiny of Souls'.

Urdhëro librin nga Amazon në:
www.amazon.com/Exploring-Eternal-Soul-Insights-between/dp/1846940699/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1256156796&sr=8-1
ose kliko për të mësuar më shumë rreth libra të jetës së kaluar.

SOUL Academy

La qëllim i Akademisë së SOUL-it është që të hapë dyert e saj si një bashkësi mikpritëse e dashuruarish të kafshëve dhe studentëve të jetës që përfshin një zgjim të Ndërgjegjësimit të Unitetit. Duke parë të gjitha gjërat e gjalla si të barabarta dhe nëpërmjet syve të dhembshurisë

La esencë është të ofrojmë mësime shpirtërore të 'Parimeve Universale të së Vërtetës' dhe të mbajmë një qëndrim për të nderuar farefisin tonë me kafshët dhe mençurinë e tyre për të na sjellë më pranë natyrës Hyjnore brenda vetes

La vizion është të lidhen së bashku 'Ambasadorët e Kafshëve' nga e gjithë bota,
në një ftesë për të shqyrtuar mënyrën e dashurimit të dhembshurisë si mjet për t'i dhënë fund vuajtjes,
dhe me këtë për të mësuar se çfarë na mësojnë kafshët:
Shërbimi, Njëshmëria, Uniteti dhe Dashuria

www.AstrologyJunction.com
Mësoni rreth llojeve të ndryshme të astrologjive, ëndrrave dhe mitologjisë zodiakore

Mesazhe nga Drita
Një libër i ri nga afërsia e vdekjes e përjeton Christophor Coppes


whenthesoulawakens.org
Një libër novator dhe faqe interneti mbi zgjimin shpirtëror në këtë kohë të kalimit në Ujori.

www.outoftheflame.com
Uebfaqja e Annette Trujillo, një artiste e talentuar prej balte dhe qelqi në Ashland, Oregon. Puna e Annette është shpirtërore dhe e frymëzuar. Ajo krijon secilën bizhuteri dhe qeramikë me shumë dashuri dhe kujdes.

www.brighttreasures.net
Një libër i bukur për fëmijë nga autori Rebecca Whitecotton, Fëmija i Mine, e di këtë i ndihmon prindërit t'i mësojnë fëmijët e tyre se ata janë shpirtra të përjetshëm. Libri thekson se prindërit dhe fëmijët zgjedhin njëri-tjetrin para se të fillojë jeta fizike, duke premtuar të nxisin rritjen shpirtërore të njëri-tjetrit.

 


www.heavenletters.org
Heavenletters, letra dashurie nga Perëndia
Rivendosni ndjenjën e Vetë dhe lidhjen me Perëndinë dhe gjithë njerëzimin.
Merni mesazhe ditore.

www.michaelteachings.com
Mësimet e kanalizuara nga vetëdija e grupit të njohur si Michael.

www.pleiadianlight.net
Rrjeti Melkizedek dhe Pleiadian - Atlantean dhe Mësimet e Shkollës së Misterit të lashtë egjiptian.

www.WholeBeingAwakening.com
Ted Strauss është një ekspert për të ndihmuar njerëzit e zakonshëm të arrijnë zgjime të jashtëzakonshme të Tërë Qenies dhe transformime të mishëruara. Qasja e thjeshtë, e dashur, me këmbë në tokë e Ted ka ndihmuar mijëra njerëz të kuptojnë vetëdijen, të zbulojnë misteret e mishërimit të vetëdijshëm dhe të eksplorojnë sferat e marrëdhënies së zgjuar në reciprokitet. Nëse jeni gati t'i jepni fund kërkimit, gjeni veten dhe jetoni jetën për të cilën jeni krijuar, Ted është një dhuratë e rrallë.


Drita e Energjisë së Zemrës
www.heartlightenergy.com
Linda Benn është një trajner ndërkombëtar që udhëton për të ndarë dhuratat e saj dhe për të frymëzuar të tjerët në udhëtimin e tyre. Linda ka një klinikë me qendër në Brisbane, Australi, e specializuar në karrocë intuitive dhe shërim të energjisë, si dhe seminare dhe seminare.

Shpirti Mythos
www.spiritmythos.org
Njohuritë Akashic dhe Spirit Art në tema të tilla si toka e shenjtë, transformimi planetare, Lemuria, Atlantis, Toka e brendshme dhe më shumë.

www.dollymae.com
Kryetari motivues ndërkombëtar, psikik dhe autori i "Zgjedhja e gëzimit në mes të krizës" dhe "Nameologjia", ky mysafir i shpeshtë i TV & Talk Radio konsultohet me individë dhe korporata.

Universiteti I AM (Universiteti i Integruar i Magjistraturës)
www.iamuniversity.org
Unë jam Universiteti: Një Revolucion & Evolucion i Ndërgjegjes dhe Rilindjes Shpirtërore. Integruar Ascended Masters University® funksionon si post arsimor i Departamentit të Dritës së Dytë dhe Zyra e Krishtit dhe shërben si Objekti i Trajnimit Master i Aspektuar i Integruar i Plotë i Spektrit të Prismit për Epokën Ujore!


www.sacredconnections.co.uk
Lidhjet e Shenjta, Highland Perthshire, Skoci, zbulon informacione mbi të kaluarën e fshehur të Skocisë, historinë kelte, misteret e shenjta, energjitë e tokës, vetëdijen e re (shpirtërore, shëndetin holistik, ekonominë), seminare / seminare, biseda dhe turne të drejtuara në vendet e shenjta lokale.

www.HeartAndHomeHealing.com
Krijoni një hapësirë ​​jetese më të shëndetshme dhe më të lumtur. Ju mund të programoni shtëpinë tuaj për t'ju mbështetur në gjithçka që dëshironi të bëni: transformoni blloqe energjie, eleminoni efektet e sindromës "ndërtesë të sëmurë", tërheqni blerësin e duhur ose lëvizni pronë të vështirë për t'u shitur. Besimi Ranoli ju ndihmon të shëruar shtëpinë tuaj për të transformuar jetën tuaj! Libra, komplete për pastrimin e hapësirës, ​​drejtues radioje dhe këshillim personal i jetës për të krijuar jetën që dëshironi.

www.RavenHeartCenter.com
Qendra Ravenheart e Boulder, Kolorado realizon të kaluarën e jetës dhe midis jetëve Trajnimet e Regresionit të Sjelljeve si në SHBA dhe jashtë saj. Përveç kësaj, Dr. Linda Backman kryen seanca individuale të regresionit në zyrën e saj në Boulder, si dhe në vende të tjera.

Kristal shërues
Dyqani i kristaleve metafizikë që shet kristale shëruese me çmime me zbritje, duke përfshirë gurë të rrënuar, shkëmbinj dhe minerale, ametist, kuarc trëndafili, kuarc të pastër, kristale Merkaba, shkopinj Vogel etj.

Sedona Intensive
www.SedonaIntensive.com
Një rritje personale dhe përvojë për fuqizimin e vendosur në Sedona të Arizonës.


realityshifters.com
Gjeni se si të krijoni jetën tuaj më të mirë ndërsa zbuloni se si mendimet dhe ndjenjat tuaja fjalë për fjalë ndryshojnë botën. Regjistrohuni në revistën mujore falas të RealityShifters News që është e mbushur me ide frymëzuese për krijuesit e vetëdijshëm.


SelfGrowth.com
SelfGrowth.com është udhëzuesi më i plotë për informacion në lidhje me vetë-përmirësimin, rritjen personale dhe vetë ndihmë në internet. Është projektuar të jetë një directory e organizuar, me artikuj dhe referenca për mijëra faqe të tjera të uebit në World Wide Web.

El O Shearn në Diamond Doorways kanal Artë e lartë vibrational për shërim të thellë.

www.windowstotheheart.net

www.mayanmajix.com
Mayan Majix - Mësoni rreth Kalendarit të Majave dhe Evolucionit të Ndërgjegjes siç paraqitet nga Ian Xel Lungold. Kalendarë Mayan, DVD, Raporte të Astrologjisë Mayan dhe Artikuj azhurnohen çdo ditë për të zgjeruar vetëdijen tuaj!

www.openwisdominstitute.com
Ngritja e Dridhjes së Njerëzimit

www.glennklausner.com
Glenn Klausner
Mesëm Psikik * Mësues dhe Ligjërues Metafizik

SacredInsights.com
Kathy Karlander, autore e "Discovering the Esence of Your Soul" dhe drejtuese e radios në internet, është e njohur ndërkombëtarisht për punën e saj në Akashic Records dhe EMF Balancing Techn B. Misioni i saj është të ndihmojë të tjerët në identifikimin dhe përmbushjen e misioneve të tyre. Puna e saj është drejtuar drejt zgjimeve dhe transformimeve të thella të shpirtit.

www.kalarhythms.com

Hilde Aga Brun
Hilde Aga Brun është një medium dhe ziliqar në Norvegji, dhe gjithashtu një artist që punon në rritjen e vetëdijes së mjedisit.

www.preparingforthegreatshift.org

www.becomingone-book.com

www.multidimensions.com

http://thelightspeakers.com
Lightspeakers si mësues të dashur sjellin mençuri nga një fushë më e lartë e vetëdijes për të ndihmuar në fuqizimin dhe gëzimin personal.

www.cosmiclighthouse.com

Tammy Skodinski
www.OneStopHealingShop.com
www.DivineCoding.com
www.Arthealz.com
Unë jam një terapist i artit i regjistruar që hyri në botën shpirtërore të shërimit nga nevoja e tmerrshme. Unë u diagnostikua si i sëmurë nga mjedisi, pasi kisha një përvojë të afërt me vdekjen dhe e quajtja e pashërueshme nga disa mjekë. Unë tani bëj atë që unë e quaj Kodim Hyjnor i cili bazohet në atë që ka punuar nga përvoja ime personale dhe përfshin energjinë e pastër Arkangjelike për të krijuar homeostazën brenda trupit. Kodimi Hyjnor është zhvilluar në një Program Trajnimi që bazohet në vetë-shërimin tuaj, si dhe në përdorimin e teknikave me të tjerët. Unë jam gjithashtu një mjek intuitive dhe bëj vepra arti alkimike në formën e portreteve energjetike dhe shërimin e yantras, të cilat janë mjete vizuale për eksplorim të brendshëm. Portretet e Energjisë janë një përfaqësim i burimit hyjnor që banon thellë brenda jush, nën kaosin e jetës së përditshme. Kjo do t'ju ofrojë një vizion për veten si një qenie shpirtërore. Mesazhet nga engjëjt tuaj, udhëzuesit, të dashurit janë shumë të zakonshëm nga kjo punë dhe janë të përfshira në një sesion të portretit të energjisë.

New Age Web Directory, një drejtori e lirë e produkteve të reja të moshës, shërbimeve dhe informacionit

Zëri i Engjëjve
New Age Music dhe meditim i udhëhequr për shërimin, meditimin, relaksimin, balancimin e kaakrës dhe përshtatjen vibrational. Mesazhi i Përditshëm i Kanalizuar, Leximet e Kartës së Engjëllit të Lirë, Tarotë e Lirë, Astrologjia e Lirë dhe Njoftimi i Stresit.

www.CandiaSanders.com
Lexime intuitive, Shërues energjetik Krijimi i pasqyrës jashtë fushës së frekuencave normale. Ndihmon zbulimin dhe shfaqjen e mundësive të pabesueshme.

Fëmijët e Tokës së Re
Fëmijët e revistës New Earth Online është një botim krejt i ri, i një lloji, me prerje të veçantë, kushtuar ekskluzivisht nevojave në zhvillim të brezit të ri të fëmijëve të Indigos dhe fëmijëve të Kristalit.

I Ching me Qartësi

Drejtoria e Librave

NaturallySpiritual.com - Stop Sot!
Paraqesin bizhuteri për shpirtin tuaj dhe këshilltarë të saktë dhe të kujdesshëm psikikë. Plus ejani dhe shikoni drejtorinë tonë falas, forume falas, horoskopë falas dhe mençuri shpirtërore falas.

www.dreamhealer.com

www.emerald-energies.com

Bnei Baruch Qendra Botërore për Studimet e Kabalës
Kabbalah, mësimet e Kabala, kurset falas, librat e Kabala, mësimi i largët, Kabbalah mp3 - Pyetje dhe Përgjigje, Leksione të gjalla dhe muzikë të transmetuar, FAQ i kabalëve.

www.heartwingsandfriends.com

Ecards Free Spirituality Nga 123Greetings

Shpirtërore është ajo që na tregon mënyrën se kur gjithçka tjetër duket e pakuptimtë. Ndani mesazhin e këtyre kartave përshëndetëse kuptimplote me të afërmit tuaj dhe të dashur.

www.thevoiceforlove.com
Frymëzuar nga Një kurs në mrekullitë, DavidPaul dhe Candace Doyle, mësoni njerëzit si të dëgjoni Frymën e Shenjtë, la Zëri i Perëndisë brenda. Faqja e internetit e tyre ofron një varietet të gjerë programesh CD, duke përfshirë: meditim për fillestar, meditime të udhëzuaradhe shërimin emocional. Në paraqisni një kërkesë lutje në internet ose të dëgjojnë intervistën e tyre Gary Renard, Vizitë Zëri për Dashuri.

duke ndihmuar ju zbuluar an emocionuese, fillim i ri in jeta juaj

www.gateway4thegoldenage.com

www.inlighttimes.com

www.nancylee.net
Psikoterapist shpirtëror intuitiv, holistik, medium psikik, radio-pritës dhe autor.


www.thesouljourney.com
Kurset Transformuese Për të cilat Shpresoni!
Kuptoni qartë se si funksionon jeta.
Përforconi intuitën dhe krijoni të ardhmen që dëshironi.
Programe edukimi për transformim personal.
Garanci me para.

Ritberger.com
Carol Ritberger Ph. D. është një mjek intuitive, pranues i radios dhe autor i njohur ndërkombëtarisht "Personaliteti juaj, shëndeti juaj", "Çfarë ngjyre është personaliteti juaj?", "DASHURI ... Ç'lidhje ka personaliteti?"dhe "Menaxhimi i njerëzve ... Ç'lidhje ka personaliteti". Ajo ndihmon njerëzit të kuptojnë se si personaliteti dhe energjia emocionale, psikologjike dhe shpirtërore mund të qëndrojnë në rrënjën e sëmundjes, sëmundjes dhe krizës së jetës. Carol mund të shihet fjalë për fjalë nga aura e njeriut për të identifikuar se ku ka bllokime të energjisë që parandalojnë trupin për funksionimin e duhur. Ajo është bashkë-themelues dhe drejtor ekzekutiv i Instituti Ritberger për studime ezoterike, e cila ofron klasa dhe programe të zhvillimit personal. Shkrimet dhe mësimet e saj janë të dobishme për të ndihmuar studentët në zbulimin e qëllimit të tyre hyjnor, duke përmirësuar cilësinë e jetës së tyre dhe duke i ndihmuar ata të mësojnë se si të krijojnë jetën, marrëdhëniet dhe shëndetin që kërkojnë. Për më shumë informacion rreth Carol, ju lutem vizitoni www.ritberger.com.


Për më shumë informacion rreth Colin Tipping dhe teknologjisë së Faljes Radikale, Kliko këtu.

Rose Rosetree
Rose Rosetree ka qenë e përfshirë në terapinë e regresionit që prej 1986, dhe i sheh klientët në Sterling, Virxhinia. Shumë artikuj me interes të përgjithshëm janë në www.rose-rosetree.com/RegressionTherapy.htm. Sidoqoftë, specialiteti i Rose është teknika për perceptim më të thellë këtu dhe tani (www.rose-rosetree.com) Gjeni një komunitet të gjallë në blogun e Rose, http://www.rose-rosetree.com/blog.

www.trance-formations.us
Trance-formacionet janë të përkushtuara për të ndihmuar njerëzimin në realizimin e shenjtërisë së tyre si Qenie Hyjnore përmes teknikave të vetë-shërimit, ngritjes së vetëdijes përmes edukimit dhe arritjes së një vendi të paqes së brendshme duke jetuar në thjeshtësi dhe harmoni.

www.anaholub.com
Ana Holub është një këshilltare për faljen e cila është quajtur "Indiana Jones e vetë-zbulimit". Ajo ofron Falje Radikale, çlirim emocional, teknika të frymëmarrjes dhe më shumë për të mbështetur udhëtimin tuaj. Ajo specializohet në mësimdhënien e mjeteve specifike, praktike dhe elegante të thjeshta për shërimin e kujtimeve dhe thellimin e përvojës suaj të drejtpërdrejtë të paqes. Individë, çifte dhe grupe. Konsultim falas. Mbarëkombëtar dhe ndërkombëtar me telefon, me qendër në Mount Shasta, California, USA.


www.whizzardproject.com
Projekti i krizës është një bashkëpunim i vërtetë midis njerëzve dhe sferës elementare. Projekti i krizës gjithashtu është një bashkëpunim midis një grupi në rritje të artistëve vizionarë dhe teknikëve, duke krijuar së bashku krijimin e portalit të dimensioneve më të larta të ndërgjegjes sonë, në mënyrë që ne të mësojmë të përdorim fuqitë tona krijuese në një mënyrë konstruktive dhe konstruktive mënyrë. Projekti ofron një skenë dhe një hapësirë ​​për të gjithë njerëzit që të mblidhen së bashku, të kujtojmë se kush jemi me të vërtetë dhe të zhvillojmë kompetencat tona bashkëkreative.

New Age Tribune

Mbretëria e Një

www.wisdom-magazine.com
Urtësia e Qiejve, Toka, Trupi, Mendja dhe Shpirti është i dedikuar për ndërtimin e ndërgjegjësimit përmes eksplorimeve mujore të shumë alternativave dhe shumëllojshmërisë së gjerë të perspektivave holistike, metafizike, shpirtërore, filozofike, shëndetësore dhe shëruese dhe zgjedhjeve në dispozicion të Mindit të Hapur.


www.mushabacenter.com
Kjo faqe në internet i kushtohet Lirisë dhe Fuqizimit të të gjithë njerëzimit. "Forca Mushaba punon në nivelin e fuqisë duke përdorur dashurinë në çdo nivel. Forca Mushaba është fuqia prapa të gjithave. Fuqia që motivon, që ushqen, që i fuqizon të gjithë për të qenë."


www.sharitastarradio.blogspot.com
CILA ESHTE SHENJA JUAJ? E KAM NUMRIN TUAJ!
Join Sharita për një orë insightful që lidh planetare
kuptimi i Astrologjisë dhe Numerologjisë. Tune-në
të jetojnë përmes internetit ose të arrijnë deri me podkastet!

Mbretëria e një leximi psikik
Mbretëria e një ofron lexime të sakta psikike nga Ron Ray për përgjigje të qarta për pyetjet që mund të keni.Ron Ray gjithashtu mëson Puna Energjetike / Meditim dhe ka zhvilluar një kurs mësimor në CD që është një punë e thjeshtë për të ndjekur punën e energjisë / meditimin që do të të ndihmojë të fuqizohesh.

Rachel Keene Clairvoyance, Reiki dhe terapia e kaluara e jetës
Mbi faqet 140 të shkrimit tim mbi tema shpirtërore dhe ezoterike dhe këshilla për zhvillimin psikik. Ju jeni në vendin e duhur nëse doni një lexim ose të mësoni më shumë rreth aftësisë psikike dhe shpirtërore, me informacione nga Jeta në anën tjetër, për jetën e kaluar, për shpirtrat, për fenomenet paranormale! Artikujt e rinj shpesh shtohen.

Udhëtime me Rebecca

www.lawofattractiontools.com
Ligji i Thirrjes së Thirrjeve Radio, Show Radio që Ndryshon Botën.

www.suneditwrite.com
Jill Ronsley
Redaktimi i Diellit dhe Projektimi i Librit
Projektimi i Librit, Shkrimi i Shkronjave & Dizajni i Kopertinës
Shërbime standarde dhe thelbësore të redaktimit
Për trillime, trillime, manuale, libra për fëmijë, skenarë, poezi, etj.Fitorja e Dritës

www.ditrianum.org
Ditrianum Media Center - Qendra mediale për epokën e re

"Kirael.com është shtëpia e Kahu Fred Sterling, Udhëzuesi Master Kirael dhe Kisha e Dritës Honolulu. Programi ynë radiofonik i mirënjohur ndërkombëtarisht, Shift i Madh me Kahun Fred Sterling, i cili transmetohet në internet çdo të Mërkurë, në orën 9:6 Koha Lindore, ora XNUMX e Paqësorit, ofron një perspektivë shpirtërore për ngjarjet aktuale ndërsa përqendrohet te paqja dhe shërimi. Mësoni më shumë rreth Zhvendosjes së Madhe në Ndërgjegjësim, realiteteve të tjera dimensionale dhe çfarë do të thotë të jesh një spiritist gjatë kësaj kohe të ndryshimeve të mëdha. Shijoni mençurinë e Master Guide Kirael, një udhëzues master i dimensionit të shtatë, i cili ndan mençurinë e tij përmes ndërmjetësimit të drejtuesit të programit, Kahu Fred Sterling. Bashkohuni me Kahu Fred dhe bashkë-nikoqirin e tij, Rev. Alice Inoue, për një përvojë interaktive që do t'ju hapë sytë, do të zgjerojë vetëdijen tuaj dhe do të mbushë zemrën tuaj me mundësi. "

www.HeavenOnEarth.no
Një webmagazine javore botuar në Norvegji që ofron frymëzim dhe ngritje në njerëzit që kërkojnë të ngrenë dridhjet e tyre.

www.templewithin.com

www.horizoncenter.net
Horizon Center është një shkollë e dedikuar për zhvillimin e vazhdueshëm të shpirtit njerëzor. Ne besojmë se çdo individ, sipas të Drejtave Hyjnore, mund të jetë në kontakt me intuitën e tyre (aftësitë psikike) dhe se këto aftësi janë natyrale, argëtuese dhe një pjesë shumë e vërtetë e të qënit njerëzor.

http://globalpsychics.com
Psikikët Globalë: Psikikë të Vërtetë, Përgjigje të Vërteta Shikues dhe Thënës të jashtëzakonshëm. Psikikë ekspertë u përgjigjen pyetjeve tuaja në lidhje me dashurinë, jetën dhe paranormalen. Lexime psikike me email, telefon dhe bisedë. Plus, qendra më e gjerë e burimeve të metafizikës në internet.

www.sacredspaceswa.com
Hapësira të Shenjta përcaktohen si hapësira të pakufizuara, në të cilat ndodhen objektet fizike dhe ndodhin të gjitha ngjarjet, që i kushtohen me nderim një personi apo qëllimi. Mishërimi i kësaj vetëdije numerike është vajosja juaj. Isshtë Christos. Në Sacred Spaces, ne ofrojmë modalitete energjike, mesazhe shpirtërore dhe heshtjen e tërheqjes për të zgjuar më tej këto shprehje të brendshme me ju. Ne ju ftojmë të bashkoheni me ne në këtë aventurë të madhe të përmbledhur si "jeta". Hapësira juaj e Shenjtë është përvoja më intime që do të keni në mishërimin tuaj. Shpreh përmes zemrës suaj, zërin e shpirtit tuaj. Ne ju ndihmojmë në dëgjimin e këtij zëri.


www.angelichuman.com
Njerëzit engjëllorë kanë ardhur në manifestim në tokë me një dizajn të veçantë (të koduar brenda ADN-së së tyre) për të mbajtur një gjendje të re-membranës së Njëshmërisë. Kjo shpesh përmendet si Ndërgjegja e Krishtit ose Iluminizmi. Kjo frazë nuk i referohet fesë së krishterë. Është vetëdije I AM që thirret tek secili dhe, kur përgjigjet, rezulton në mishërimin e ndërgjegjshëm të të Dashurve të Brendshëm dhe sjell Paqen Hyjnore.

www.thejoyofspirit.com
Noemia, një intuitiv i talentuar dhe shumë i ndjeshëm, aftësitë e të cilit shkojnë nga mediat, nga këshillimi shpirtëror dhe nga artet metafizike të shërimit, ju ofron informacion të hollësishëm me humor dhe dhembshuri të madhe. Një sesion me të është me të vërtetë një dhuratë nga Shpirti.

www.brucelipton.com
Shkencëtari i hulumtimit Bruce Lipton, Ph.D., paraqet një ndryshim paradigmë të shumëpritur në shkencat biomjekësore. Shkenca e re do të frymëzojë shpirtin tuaj, do të angazhojë mendjen tuaj dhe do të sfidojë kreativitetin tuaj ndërsa kuptoni potencialin e madh të vërtetë për zbatimin e këtij informacioni në jetën tuaj dhe në profesionin tuaj.

www.TheGentleWayBook.com
Tom T. Moore, autor i "The Gentle Way": Një Udhëzues për Vetë-Ndihmë për ata që besojnë në engjëjt, do t'ju tregojë një mënyrë praktike për një jetë më të butë, më pak të frikshme dhe më pak stresuese. Ju mund të lexoni dy kapituj të mostrave dhe të regjistroheni për buletinin falas të tij.

http://hummingbirdspirit.com
Faqen e internetit të Rev. Carol Hanson

Mbretëritë më të larta - Komunikimi me engjëj
Lexoni rreth udhëzimeve frymëzuese nga engjëjt dhe sferat më të larta shpirtërore. Libri i Annie Jameson: Mesazhet nga Parajsa dhe Vështrime të bukura nga kartat e Qiellit.


www.wisdomofthelight.com
Kjo faqe është e përkushtuar për të bërë mesazhe të kanalizuara nga energjitë e larta vibrational, Masters Ascended, Archangels, Angels, Fairies dhe unicorns në dispozicion në baza javore.


www.natalieglasson.com


www.cosmic-order.com
Furnizime Mjetet organike, pajisjet e radionikut, mjetet e shërimit, mjetet e energjisë dhe teknologjinë Atlantean në botë me çmime të volitshme.


www.JohnHolland.com
John Holland është një nga mediumet më të mira psikike dhe mësuesit shpirtërorë në SHBA.

Dr Dean Shrock
Dr. Dean Shrock është autor i Urdhrave të Doktorit: Shkoni në Peshkim. Përvoja dhe hulumtimi i tij arriti në përfundimin se gëzimi dhe paqja e mendjes janë thelbësore për shëndetin tuaj. Ky libër ju tregon se si t’i gjeni. "Ky libër është i mbushur me mençuri dhe udhëzim" -Bernie Siegel, MD

www.aurasenseguide.com
Inkurajimi i Ndërgjegjësimit Universal

Psikologji Global: Psikologji Real, Përgjigjet Real
Shikues dhe Thënës të jashtëzakonshëm. Psikikë ekspertë u përgjigjen pyetjeve tuaja në lidhje me dashurinë, jetën dhe paranormalen. Lexime psikike me email, telefon dhe bisedë. Plus, qendra më e gjerë e burimeve të metafizikës në internet.

www.ourcuriousworld.com
Faqja zyrtare e autorit J. Allan Danelek që merret me çështjet që kanë të bëjnë me paranormal, shkencën alternative, fenë dhe spiritualitetin. Artikuj të shumtë të shkurtër dhe një lidhje e-mail me autorin, i cili mirëpret pyetjet personale.

ParaNexus.org
ParaNexus është një shoqatë profesionale e studiuesve paranormalë, parapsikologjistëve, kriptozoolologëve dhe ufologëve. Anëtarët e rinj të mirëpritur! Mësoni, rrjetëzohuni dhe takoni kolegë të rinj në premierën e ParaNexus Paranormal Investigator's Convention and Tradeshow!

www.merginghearts.org
Bashkimi i qendrave holistike të zemrave

www.circle-of-light.co.uk
Shtëpia e Dorothy Davies, medium dhe shkrimtar, një vend për të lexuar urtësinë e udhëzuesit të saj Mayan, Redwood.

www.spiritual-courses.co.uk
Qendra Shpirtërore Shpirtërore e Detit në Hastings ofron një larmi të gjerë kursesh mbi çështjet Shpirtërore. Ne ofrojmë kurse rezidenciale, të bordit të plotë, pesë ditë dhe fundjavë, plus seminare një ditore. Ne gjithashtu ofrojmë frekuentim ditor të studentëve. Lorraine Edwards përpiqet të sjellë një mësimdhënie të shkëlqyeshme me disa nga tutorët kryesorë të Mbretërisë së Bashkuar.

www.judyhall.co.uk
Një autor i njohur ndërkombëtarisht, astrolog, psikolog, shërues, transmetues dhe udhëheqës i seminareve, Judy Hall ka qenë këshilltar karmik për më shumë se tridhjetë e pesë vjet. Librat e saj janë përkthyer në pesëmbëdhjetë gjuhë. Specialitetet e saj janë leximet dhe regresioni i jetës së shkuar; rimishërimi, astrologjia, psikologjia dhe format natyrore të shërimit.

www.chakralabyrinth.com

Angela Kirby
www.frizzkirby.com
Transpersonale Art Terapist dhe Këshilltar Australian Bush Lule Lule, Mendimi Fusha Terapia DX, VT & Terapike Touch Practitioner Reiki Master Visual Artist & Lehtësues Krijues Cert 'IV Vlerësim' & Wkplace Training

Artikuj psikike - Paraqitja falas e artikujve për autorët, përmbajtje falas për botuesit!

www.spiritsflight.co.nz
Iris Kelly ka qenë në rrugën e saj Shpirtërore për pjesën më të madhe të jetës së saj, duke pranuar që të gjithë po mësojmë çdo ditë. Iris është një kanal dhe ka prodhuar një broshurë të kanalizimeve të saj nga spirit. Kohët e fundit Iris ka pasur privilegjin që Zonja Nada të vijë tek ajo me disa nxitje të rëndësishme në atë që po ndodh energjikisht në planet në këtë kohë.

www.zenhands.net

www.TheRoseHeartCenter.com
Një komunitet holistik kushtuar ndriçimit, rritjes dhe integrimit të trupit, mendjes dhe shpirtit.

www.spiritawakened.com
Shpirti i Zgjuar: Rruga për në Shtëpi

www.limitless-one.com
Sarah Biermann
Mësues, Këshilltar Intuitiv, Shërues Energjie, Shkrimtar dhe Artist

www.starvisions.org
Helen Celestine Escoffier është themeluesi i kësaj qendre për artet shëruese dhe pasurimin shpirtëror ku punëtoritë dhe ngjarjet përqendrohen në modalitetet e ndryshme shëruese, praktikat shamanike dhe traditat shpirtërore me rojtarë të njohur të mençurisë, praktikues dhe mediumë që vijnë nga vende të ndryshme në mbarë botën. Qëllimi është të ngrejë dridhjet në nivel global në një ndërgjegje të përqëndruar në zemër

whitebrotherhoodravensbranch.ning.com
www.whiteravensdreamworks.community.officelive.com
www.myspace.com/mammasway
www.thecrystalhealer.co.uk

www.lynchspiritualservices.webs.com
Sean Lynch është një Ministër Shpirtëror i Urdhëruar, i Mesëm dhe Kanali. Ai gjithashtu ofron hetime paranormale, shërime shtëpi dhe shërim të reiki.

www.sourceofenlightenment.com
Burimi i Iluminizmit - Përcaktoni Shëndetin Alternativ, Ngjarjet Metafizike dhe Shpirtërore në mbarë botën dhe në oborrin e shtëpisë tuaj.

Urtësia shpirtërore e epokës së re, e fuqizuar nga Shpirti
Shpirti është kush jeni natyrisht dhe çdo gjë që bëni është shpirtërore.
Fuqizoni veten për të krijuar jetën që dëshironi. Ti nuk je viktimë
e rrethanave, ju i krijoni ato. Jeta nuk është një proces mësimi, as nuk duhej të ishte një luftë.


c3: Qendra për kreativitet të ndërgjegjshëm u themelua për të siguruar individë si ju me burimet për të eksploruar, nxitur dhe përmbushur përpjekjet e lindura njerëzore drejt Vetë-Shprehjes Autentike.
c3 beson se, ndërsa ju dedikoni veten për vetë-aktualizim dhe shprehje të plotë, rezultati është transformimi global - duke u mbështetur në teorinë që si individi transformon ashtu edhe shoqëria.
c3 ju ofron komunitetin, ngjarjet, përmbajtjen dhe konsultimin për t'ju mundësuar që të bëheni gjithnjë e më të vetëdijshëm dhe kreativ.

childrenoflight.com
Ron Baker

www.visionsmagazineonline.com

www.rockscarlet.com
Muzika origjinale muzikore vizionare, mistike dhe e fuqishme.

www.enchantedcrystals.com
New Age, feng shui, wicca - kristale dhe dhurata për kudo që të jeni në rrugën tuaj.

www.lovethreshold.com

www.primaryperception.com

www.aypsite.org

www.whispy.com
Të sakta, lexime online psikike Ky site ofron udhëzime shpirtërore për jetesën e frymëzuar. Një fuqizim unik personal, qasje shpirtërore ndaj leximeve intuitive, si dhe një koleksion i gjerë i burimeve të tjera për kërkuesin e frymëzuar. Hyni në Udhëzimin tuaj Shpirtëror dhe kthejeni Karën negative në ari shpirtëror!

www.livewithlight.com
Biografia e Elanthra:
Unë jam një Punëtor Ndriçimi Walking In i Indigo, Kristal, me yje nga Omniverse - një hyjni dritë e vetëdijshme me shumë kanale, Konsulent Shpirtëror, Shërues, Shkrimtar dhe Mësues Vizionar, i cili është këtu për të ankoruar dritën dhe për të shëruar dhe pastruar Tokën dhe banorët e saj. Unë jam i përkushtuar për shërbimin në një mënyrë krijuese dhe të gjallë, dhe jam veçanërisht i apasionuar pas të gjithë 'Fëmijëve të Ri', të cilët përfshijnë Indigos, Star Star, Rainbows dhe Diamonds.

www.therainbowscribe.com
Kanalet e Marlene Swetlishoff

Tina Barnes www.medicinehorses.ca

Fermat e Woodwynn ~ Kuajt www.createhomefulness.com

www.TheLotusPath.org
Shërbimet Shpirtërore - Rruga Lotus
Betty Malicoat udhëzon individët që kërkojnë vetë-realizim përmes Leximeve Shpirtërore (me telefon), seancave të Shërimit të Largët Pranik dhe punëtorive të Rrugës së Lotusit. Vajza e Teozofistit të njohur Joe Miller të San Franciskos, Betty ka vazhduar eksplorimin ezoterik të familjes së saj duke bashkuar dhuratat e saj artistike dhe shpirtërore me arsimin e saj të gjerë për të krijuar një shërbim unik dhe të sinqertë nga shtëpia e saj në kodrat e Yosemite.

www.trans4mind.com
Trans4mind - Peter Shepherd, Themelues dhe Uebmaster
"Mendjet, si parashutat, funksionojnë më mirë kur janë të hapura"

www.whispy.com/culturalcreative.html
Web Directory Kulturore Krijuese
Shumë më mirë dorën e zgjedhur, Human redaktuar Kulturore Creative Web Directory e vendeve dhe burimeve në internet sot.

www.transformationalhealingtoday.com
Rahne është një shëruese shndërruese dhe artiste me bojëra uji në zonën e Feniksit. Sjellja e harmonisë dhe qartësisë në qëllimin e jetës.

Philophoenix
Ne jemi një shërbim stërvitjeje për jetën e dedikuar për të ndihmuar njerëzit të ngrihen. Përmes stërvitjes dhe mentorimit, klientët tanë mësojnë të lidhen me nivele më të larta të vetëdijes në mënyrë që të arrijnë potencialin e tyre të plotë.

Zbuloni kafshët tuaja shpirtërore
Zbuloni totemin e kafshëve të fuqisë ose të fuqisë, totemin tuaj të klanit dhe totemët e dërguar që janë duke pritur për t'ju ndihmuar me jetën tuaj - gjithashtu zbuloni kafshët tuaja shpirtërore të kafshëve dhe njihuni si kurrë më parë

Wellness shpirtëror
Kjo faqe është e dedikuar për shërimin e trupit, mendjes dhe shpirtit. Përmban informacion të thellë për të ndihmuar në zhvillimin individual të shpirtit. Janë ofruar lexime të jetës së kaluar, komunikimet e kafshëve dhe shumë shërbime dhe produkte të tjera. Një vend i madh!

www.onlineyogaguide.com

www.massage-therapy-guide.com

www.meditationguide.info

Ekuipazhi i terrenit
Ekuipazhi i Tokës është një grup global i njerëzve të cilët janë të bashkuar në besimin se po bashkë-krijojmë Epokën e Re të Perëndisë. Ata janë punonjës të dritës të cilët dëshirojnë t'i shërbejnë njerëzimit tani sepse ata e duan dhe i frikësohen jetës dhe Tokës Nënë. Ata ndiejnë një bashkim me gjithë jetën, duke përfshirë edhe vëllezërit dhe motrat tona hapësinore. Ata janë të vetëdijshëm për shumë nga profecitë e lashta, modelet e çuditshme të motit, aktiviteti sizmik dhe vullkanik, dhe ndryshime të tjera që tregojnë të gjithë faktin se diçka e madhe do të ndodhë në planetin tonë.

www.IntuitiveSoul.com
Ndërtimi i urave në një ndërgjegje më të lartë nëpërmjet këshillimit intuitive, pastrimit dhe radios intuitive të shpirtit.

ECourses shpirtërore shëruese dhe eBook

www.cindylora.com
Vera dhe tymi dhe udhëtimi nëpër tingë i Cindy Lora-Renard janë vizionare, ngritëse dhe shëruese për zemrën. Cd-ja e re e Cindy, Udhëtimi nëpër tingull është me natyrë më medituese dhe eksploron përdorimin e zërit dhe këndimit për të ndihmuar në shërimin dhe lidhjen me Hyjnoren. Disa kanë thënë për cd-të e saj, "muzika e saj më çon në një vend tjetër".

www.ksccrystals.com
Këtu në Kristalet KSC, ne ofrojmë një përzgjedhje të gjerë dhe shumë të larmishme të; kristale dhe minerale, shkopinj, sfera, gjeode, gdhendje dhe bizhuteri ~ Nga "klasikët" deri tek pjesët e rralla dhe të vështira për t'u gjetur!

Mystic Connect

Ne ju ofrojmë lumturinë Imazhet e shenjta të AMI-së dhe sugjeroni që t'i shijoni këto duke parë tek secili mjeshtër, engjëll ose hyjni një pasqyrim të bukurisë dhe madhështisë tuaj. Kjo është arsyeja pse ne zgjedhim këto modele dhe është qëllimi për të cilin ne i dërgojmë imazhet e tyre në botë.

Yoga
Një vend praktik dhe frymëzues për këdo që dëshiron të promovojë harmoni dhe mirëqenie në jetën e tyre me yoga. Gjej A2Z të Yoga këtu.

Leximi Psikologjik i Lirë
www.lifepsychic.com

www.mellen-thomas.com

www.karen-willis.co.uk
Mesatar Karen Willis

www.IntuitiveSoul.com
Pastrimi i një rruge për ndërgjegjen hyjnore. Këshillim Intuitive, Pastrim i Energjisë dhe Radio Intuitive Soul.


www.BrigitteDenis.com

www.intenders.com
Synimet e së mirës më të lartë tregojnë se si të vendosni qëllimin tuaj për të pasur atë që dëshironi, t'ju vijnë sa më lehtë dhe pa mundim. Ne kemi rizbuluar një metodë të thjeshtë të fuqizimit që ne e quajmë Procesi i Synimit i cili po bën të gjitha ëndrrat tona të bëhen të vërteta.

www.lightbetweenlives.com
Informacion mbi Jetën Midis Sesioneve të Hipnozës së Jetës nga një anëtar i Institutit Michael Newton për Jetën midis Hyni Hypnotherapy

www.NumerologyWizard.com
Për Rritjen Shpirtërore dhe Paqen e Mendjes

www.chuckhillig.com

www.blackdotpubs.com

www.solara.org.uk
Solara An-Ra, luftëtar i dritës

www.lightandlife.com
Një eksplorim i Universit Shpirtëror. Multi-media krijoi frymën, duke ekspozuar korrupsionin, duke përqafuar të vërtetën, bukurinë dhe mirësinë. Përfshin Librin e plotë Urantia për shkarkim.

www.fellowshipoftheinnerlight.com./videos.php

www.jesusreligion.com

www.starryangel.com

Rrethi i LIfe
www.josanpress.com
Libra dhe media frymëzuese të Joanne Aaronson, trajner, autor dhe ministër i shuguruar, duke theksuar mundësinë e udhëzimit të brendshëm, të njohur ndryshe si intuitë.

www.coremastery.com

www.llresearch.org
L / L Kërkimi është i dedikuar për zbulimin dhe shkëmbimin e informacionit për përparimin shpirtëror të të gjithë njerëzimit. Nëpërmjet kësaj faqe interneti L / L Research ofron informacion falas për kërkuesit shpirtëror, duke përfshirë Ligjin e një libri, më shumë se 1,500 kanalizim transkripte nga 1974 deri në të tashmen, si dhe shumë botime, gazeta, fjalime dhe revista. Për t'u lidhur me të tjerët dhe për të diskutuar këtë material në forume, chat dhoma dhe blogje, ose të regjistroheni në gazetat tona, ju lutemi vizitoni faqen tonë të internetit të motrës www.bring4th.orgwww.transformingradiance.com
Rev. Michelle Coutant është një lajmëtare për Archangel Michael dhe Jeshua, duke sjellë mesazhet e tyre të dashurisë, frymëzimit dhe mjeteve shpirtërore për vetë-fuqizimin dhe ngjitjen. Ajo është një lehtësuese e mësimeve të mençurisë së Archangel Michael përmes Ronna Herman, duke i udhëhequr të tjerët të futen në Vetë zotërim dhe dashurinë, bukurinë, mirësinë, gëzimin, paqen dhe harmoninë, e cila është e Drejta e Lindjes së tyre Hyjnore.

family-marriage-counseling.com/mentalhealth/free-marriage-counseling.htm
Këshilla falas për martesë
Drejtoria e Këshillimit të Familjes dhe Martesës rendit qindra terapistë në SH.B.A. dhe Kanada, si dhe një përzgjedhje të terapistëve që ofrojnë këshilla online dhe telefonike, burime të vetë-ndihmës dhe më shumë.

www.MeaningfulThings.net
Linda Rettinger - Gjërat kuptimplotë

www.emergingsoul.com
www.GabriellaHartwell.com
Gabriella Hartwell - Marrëdhënia intuitive Jeta Trajner, Mësues Shpirtëror dhe Autori i Juve Gjej Mbledhjen e Soulit tuaj Kur Ju Leni Shko e Kërkimit

www.rosannaienco.com
Zgjimi i Shpirtit Hyjnor - Gjetja e Jeta juaj Qëllimi nga Rosanna Ienco është një histori e thellë dhe e thellë që do të zgjojë shqisat tuaja, lartësoj shpirtin tuaj dhe do t'ju japë çelësin për të zhbllokuar thesaret tuaja të fshehura. Nga një tubim i pleqve Inuit në një iglo të akullt, udhëtimi fillon të shpaloset. Ajo vazhdon me një takim të pabesueshëm me një udhërrëfyes shpirtëror që ndihmon Rosanën në rrugën e saj, në shpella të errëta në Australi, ku ajo bashkohet me një mësues të lashtë. Udhëtimi i saj shamanik ndihmon në zbulimin e shumë mistereve: jetët e kaluara në Egjipt, Atlantis dhe fushat e Amerikës së Veriut dhe një çelës i humbur që është thelbësor për fuqizimin e saj personal, duke pritur që të mblidhen në fshatin Cornish të Tintagel, Angli.
Rrallë vjen një libër që jo vetëm tregon një histori tërheqëse, joshëse, por gjithashtu do t'ju frymëzojë të bëni një hap guximi në të panjohurën dhe të lejoni që shpirti juaj të lundrojë në rrugën tuaj. Kjo do t'ju tregojë hap pas hapi se si të jetoni jetën për të cilën keni qenë të destinuar dhe si të kërkoni të drejtën tuaj të lindjes për të shfaqur dëshirat e zemrës suaj.

www.novenianmasters.org

Mjeshtrat Novenian ofrojnë komunikime të densitetit të gjashtë që përqendrohen në sjelljen e zgjimit tonë shpirtëror në ndërgjegje më të lartë: një perceptim realiteti të vetëdijes së unitetit, Njohjen se Gjithçka është Një. Njësia e tyre është një mesazh shprese dhe rritjeje, qëllimi përfundimtar i të cilit është të na ndihmojë të bëjmë ndryshimin, ose kalimin, nga densiteti i tretë në të katërt.

www.theconnectingbridge.com
Anne Duffy - Ura lidhëse

Rrethi i LIfe
Kalendari Aztec Maya

www.marciwise.com
Marci Wise është një kërkues shpirtëror gjatë gjithë jetës i cili është prekur nga ndërveprime të shkurtra, por të fuqishme me hyjnoren. Ajo ka kaluar mbi njëzet vjet në fushën e Komunikimeve Masive duke u sjellë njerëzve informacion që do t'i ndihmojë ata të bëjnë jetë më të lumtur dhe më të kënaqshme. Përmes emisionit të saj Gjetja e kuptimit në misterioze në www.theshiftradio ajo shqyrton një varg temash shpirtërore, duke i lejuar njerëzit të shohin se nuk janë vetëm në përvojat e tyre metafizike. Megjithëse nuk mund t'i kuptojmë gjithmonë ato, Universi vazhdimisht po dërgon mesazhe hyjnore në mënyrën tonë për të na ndihmuar të na drejtojë në jetën tonë. Përmes vlerësimit dhe informacionit, qëllimi i saj është të vërë secilin dëgjues në kontakt me njohuritë e tyre të brendshme. Ajo së shpejti do të nxjerrë librin e saj të parë Perspektiva e Ndriçuar e krijuar si një manual për rizbulimin e mrekullive të jetës dhe të jetuarit në Frymë.

www.SpiritualMediaBlog.com
Mediat shpirtërore të medias

www.sacred-space.nl
Hapësira e Shenjtë është një web-site frymëzues që është krijuar nga një shpirt i butë dhe i kujdesshëm i cili nuk dëshiron asgjë më shumë se të arrijë dhe të ofrojë një frymëzim, inkurajim dhe ngritje për të gjithë ata që kanë nevojë.

www.personalpowerawareness.com
Kursi i studimit për energji personale
Kurse e fuqishme e korrespondencës që ju ndihmon të hyni në vendin e shoferit të jetës suaj.

www.joyfullighteducation.com
Edukimi i lumtur i dritës
Veglat e rritjes Vetë: ebook, Reiki, dhe materiale për të zbuluar jetesën energjike

www.pillarsoflightspiritualcenter.com
Shtyllat e Qendrës Shpirtërore të Dritës
Lista e lirë e burimeve për zbulimin e vetë dhe rritjen e vetes

www.carolynannoriley.com

Carolyn Ann O'Riley, CHt: Kanali Archangel Michael. Ju lutemi bashkohuni me ne çdo muaj për një mesazh mujor të kanalizuar nga Archangel Michael. Librat e Archangel Michael Channeled dhe CD-të e meditimit janë gjithashtu në dispozicion në faqen tonë. Ju lutemi vizitoni www.carolynannoriley.net për informacionin e shërbimit të hipnoterapisë së Carolyn.

Laura Cardone - Deklarata e Vizionit Soul
Ndihmon që të lidheni me përbërësit tuaj thelbësorë për një jetë të kënaqshme në një nivel shpirtëror.

www.creationspirit.net

Dr. Jim Young është një shkrimtar shpirtëror fitues i çmimeve të dymbëdhjetë librave që zbaton riformulimin e perspektivës shpirtërore në të gjitha aspektet e thirrjeve të jetës së tij. Të freskëta në vitin 2010 janë të vetëdijshëm në një botë botërore dhe fjalorin e xhepit të Zotit, të disponueshëm në librarinë tuaj lokale ose Amazon.com. Jim është një mësues frymëzues që i merr pjesëmarrësit në pragun e së Vërtetës së tyre dhe është i disponueshëm për punëtori dhe prezantime.

www.richardezimmerman.com
Richard E. Zimmerman është autor, këshilltar dhe drejtues frymëzues për spiritualitetin, pasurinë dhe jetesën e vetëdijshme. Ai i ndihmon njerëzit të gjejnë paqe dhe qëllim më të madh ndërsa jetojnë gjithashtu më të begatë, duke përmbushur jetën.

www.animaltalk.net
Komunikimi i Kafshëve me Penelope Smithin, themelues i specialistëve të komunikimit të kafshëve, autor i Talk Talk, Kur Kafshët Flasin dhe Kafshët në Shpirt. Kurse, tërheqje, libra, regjistrime audio dhe video, revista Species Link, ACCAW: Koalicioni i Komunikuesve të Kafshëve për Mirëqenien e Kafshëve, dhe një direktori botëror i komunikatorëve të kafshëve në www.animaltalk.net.

Zhvillimi shpirtëror me intuizinë
Zhvillimi shpirtëror është jashtëzakonisht i vështirë për t'u arritur me qasjet intelektuale ndaj një të vërteti përvojës.
Intuisdom synon drejtpërdrejt në hendekun e lënë pas ~ Anton Elohan Byers


Shërbimet e këshillimit shpirtëror
Këtu në Shërbimet e Këshillimit të Frymës së Brendshme, ne jemi të përkushtuar t'i shërbejmë Zotit dhe nevojave tuaja dhe të familjes suaj. Duke përdorur parimet universale të spiritualitetit ne ofrojmë ndihmë shpirtërore dhe psikike për të gjithë në nevojë. Këshilltarët tanë marrin në konsideratë të gjithë personin (mendjen, trupin dhe shpirtin) duke ditur se të gjithë jemi të lidhur përmes së njëjtës forcë shpirtërore.

Kudo që të jeni në rrugën tuaj shpirtërore, në Shërbimet e Këshillimit të Shpirtit Insights do të gjeni një komunitet mbështetës me një mori mundësish për rritje personale dhe shpirtërore.

Qendra Mandala - Chardon, Ohajo
Një vend grumbullimi i cili nxit tërësinë, fuqizimin personal dhe mirëqenien e thellë duke ofruar mbështetje terapeutike për trupin dhe shpirtin; njohuri të përbashkëta; ndërtimi i komunitetit; dhe një frymë shprehjeje krijuese në një mjedis frymëzues.


Rrjeti i Shpirtit Mediatik është rrjeti online i medias pozitive i dizajnuar për t'ju siguruar më të mirën në radio të internetit, TV internet, muzikë frymëzuese dhe botuese. Podkastet dhe vodkat tona frymëzuese janë të dizajnuara për të përmbushur dhe tejkaluar dëshirën tuaj për mediat pozitive që me të vërtetë bëjnë dallimin në mbarë botën.

www.themagicdoorway.com
Nga modelimi për kopertinat e revistave te ekstazia me Hyjnoren ... Ndiqni udhëtimin e Devrah Laval për zbulimin e vetvetes, mrekullitë dhe ndriçimin. Libri i saj është referuar si, "Një udhërrëfyes i udhëtimit shpirtëror".

www.kimoneillpsychic.com
Kim O'Neill është një kanal psikik i cili ka zhvilluar seanca private për një klientelë ndërkombëtare për më shumë se njëzet e tre vjet, një folës kryesor për ARE dhe Konferencat e Lightworker's, si dhe autor i pesë librave, përfshirë How to Talk With Your Engjëj. (HarperCollins, 1995) i cili ka shitur më shumë se 160,000 kopje.

- Webmasters ndihmojnë webmasters të zhvillojnë lidhje relevante me vlerë të lartë. Promovimi i marketingut etik të web-it duke përdorur shtyllat e besueshme të kohës me rëndësi dhe popullaritet.

Tregu i Lidhjes - Pa pagesë Link Exchange, Link Swap dhe Link Directory Tregtisë
A keni provuar ndonjëherë për të shkëmbyer lidhje, shkëmbyer lidhje ose lidhje tregtare? A ishte e vështirë? Përdorni tregun e lidhjeve në vend; - është e lehtë për t'u përdorur, falas dhe shumë e zgjuar. Kjo do t'ju kursejë orë pune.

Përmirësimi i vetë-përmirësimit në internet dhe enciklopedia e vetë-ndihmës
Përmirësimi i Vetes nga SelfGrowth.com
udhëzuesin më të plotë për informacionin rreth Përmirësimit të Vetes në Internet.

www.etsculptor.com


Lista e lirë e Art Web Directory Dorëzoni URL në Kategorinë e Arteve. | Paraqitja falas e URL | Search4i.com

Drejtoria e Poddys - Çdo gjë nga të huajt / UFO-t në pije ushqimore dhe receta, Kompjuter, Lidhje historike dhe rajonale

Faqet e internetit më të njohura

! Lista e blerjeve tzalist

Klubi i Webfaqes Cluboo

Receta më të mira

Web Directory Australi

Psikologjia e mirë - Përjetoni një lexim shumë personal dhe unik nga thegoodpsychic.com

Bonnie McEneaney
Mesazhet: Shenja, vizita dhe premtime nga të dashurit e humbur në 9 / 11

Lexime psikike dhe këshillime psikike
Psikika jonë online ofron lexime autentike psikike dhe këshilla psikike në internet me saktësi të mahnitshme përmes telefonit, emailit, bisedës ose përmes kamerës së drejtpërdrejtë.

Mesazhe nga engjëjt tuaj
Mesazhet nga engjëjt tuaj është një faqe interneti jo-komerciale në internet shpirtërore ku do të gjeni shumë artikuj të lirë për zhvillimin psikik / shpirtëror, lidhjen dhe punën me engjëjt tuaj, attunements dhe më shumë.

www.denisehagan.com
Faqja zyrtare e internetit për këngëtarin irlandez të shkëlqyer talentuar Denise Hagan.

www.SuzanneGiesemann.com

www.markirelandauthor.com
Potenciali juaj psikik, i shkruar nga psikiku i njohur i shekullit të 20-të, Richard Ireland, përfshin një përshkrim të katër sferave / niveleve të aktivitetit psikik, një eksplorim të marrëdhënies midis talenteve artistike dhe psikike, teste dhe eksperimente për të ndihmuar në lëshimin e aftësive psikike, një psikike dietë dhe ushtrime medituese që mbështesin rrjedhën më të lirë të aftësive dhe mjete për të luftuar frikën frenuese. Kushdo që është i interesuar të zbulojë talentin e tij ekstensensor dhe të arrijë një kontroll të vetëdijshëm mbi to, është i sigurt se do ta gjejë këtë një udhëzues të domosdoshëm.

Herbshealing.com 3000+ faqe me zgjuarsi dhe mençuri të grave Rruga e Gruas së Urtë. Shërimi bimor për pjellori, lindja e fëmijëve, shëndeti i gjirit, parandalimi i kancerit, menopauza, ushqimi, shërimi shpirtëror, mënyra e gruas së mençur. Shko te: www.herbshealing.com për mijëra artikuj, plus video, audio, ezine bimore, forumi i grave, blogje, librari dhe më shumë.

www.mysticalvoices.com

http://psychicdevelopment.cc/index.htm
Faqen e internetit të mediumeve të talentuar John Friedlander dhe Gloria Hemsher

Aleanca e Paqes Botërore
Rrethi i Qëllimit
www.circleofintention.com


Rrethi i Synimit është një lëvizje në të gjithë botën, përmes pohimit, drejt paqes, si dhe një shkollë e shkencave intuitive e vendosur në High Bridge, New Jersey. Themeluesja, Christina Lynn Whited, kanalizon Nënë Marinë dhe Hierarkinë e Dritës. Pastrimi i Shtegut të Shpirtit, pastrimi i blloqeve dhe traumave nga Akashic Records, është i disponueshëm personalisht ose përmes telefonit, si dhe punë që lidhet me të. Ujërat e Programuar shumë të fuqishëm ofrohen si mjete për të ndihmuar në udhëtimin e secilit shpirt drejt Dritës.

www.starself.com

www.shineyourlightgifts.com

www.guardianangelreadings.net
Jennifer Casper është një Udhëzues Shpirtëror. Ajo punon me dritën e bardhë dhe i jep lexime, udhëzime dhe motivim për më shumë se 30 vjet. Si fëmijë, ajo ndjeu gjëra që nuk mund të shpjegoheshin, pa gjëra që ishin të veçanta dhe e dinin kur gjërat do të ndodhnin. Ajo ka dhënë udhëzime për më shumë se 30 vjet. Jennifer është e specializuar në interpretimin e ëndrrave, djegia e leximeve të pyetjeve, leximet e kaluara / të pranishme / të ardhshme, mediat dhe leximet e grupeve. Ajo është në gjendje t'i japë shpirtrave aftësinë për të komunikuar me të dashurit që janë ende në këtë tokë. Leximet e saj zbulojnë gjëra që klientët e saj nuk e kuptojnë dhe kanë nevojë për sqarime.

Rev. Amy Pierce
Ministër në shërimin integrues
www.authenticself.us

www.molliesummerland.com

Tonya Somers
www.tonyasomers.com
www.morethangems.com

Kryon - Mësimet
Si kanalizohet nga David Brown
http://www.kryon.org.za/Home.htm

Kanalet nga vetëdijes kozmike
www.cosmicawareness.org

Debbie Dehm
Kanali për Quan Yin
www.compassionatehealing.biz

Rev Christine Meleriessee Heliohah
Mjeshtër vibrimi i Ngjitjes
http://www.lifestationearth.com

Blog: http://meleriessee.wordpress.com
Twitter: http://twitter.com/meleriessee/
Ndërgjegja e re e Tokës: http://newearthcircleoflight.com
Qenie Clarion Light: http://clarionlightbeings911.com>
Njëshmëria kozmike: http://cosmic22oness.com

Rrethi i Dritës
Kanalizimet e Zotit të Yael Powell
www.circleoflight.net

Qendra e Pranverës së Thellë
Fokusi kryesor i Deep Spring Center është t'i flasim pyetjes se si mund të jetojmë me më shumë mençuri dhe dhembshuri, me dashamirësi dhe mos dëmtime të të gjitha qenieve. Puna jonë ndahet në dy kategori, meditimi dhe kërkimi shpirtëror. E vendosur në Ann Arbor, Michigan, ne ofrojmë tërheqje rezidenciale të meditimit të drejtuara nga Deep Spring dhe mësues jo-lokalë, klasa meditimi dhe grupe ulur, dhe punëtori për një larmi temash. Mësuesi ynë udhëzues është Barbara Brodsky, i cili kryeson shumë nga tërheqjet e pranverës së thellë. Link: www.deepspring.org

Metastudies.com ofron një koleksion të gjerë mjetesh për rritjen shpirtërore dhe personale të autorizuar nga Anita dhe Allen Burns. Certifikimi, kurset e mësimit në distancë në Astrologji, tarot dhe analiza të shkrimit të dorës, plus kurse vetë-udhëzuese, libra, CD, MP3, DVD, në tema shpirtërore dhe vetë-zhvillimi. Të gjitha të cilësisë së lartë, me dashuri të autorizuar, dhe me çmim të arsyeshëm. Për më shumë rreth Anitës, anitaburns.info.

www.angelicreikimagic.com
Gëzimi i pastër për të punuar krah për krah me Mbretërinë Engjëllore të Dritës. 'Shërimi për kohën tonë' duke sjellë ribashkimin me vetëdijen tonë shpirtërore dhe qëllimin tonë hyjnor - shkarkime dhe informacione falas.

http://www.angelrayscenter.com/
Angel Ray Enrichment Center - Cuyahoga Falls, Ohio
Misioni ynë
Si qendër për pasurimin shpirtëror ne përqafojmë të vërtetën e madhe të Njëshmërisë; gjetjen e lirisë përmes vetë-realizimit të trupit, mendjes dhe shpirtit.
Fokusi ynë ~
Qendra jonë është e përqendruar në dhënien e përvojave shpirtërore që do t'ju ndihmojnë të rriteni dhe të jeni pjesë e një komuniteti ku dashuria është gjithmonë përgjigje. Ne besojmë se Shpirti është kudo dhe jeton në zemrën dhe në shpirtin e çdo qenieje. Si një person shpreh shpirtin dhe rrugën e tij të brendshme është unike dhe krijuese si individ dhe po aq e rëndësishme si pjesë e të gjithë. Ne ofrojmë shumë mundësi për të mësuar dhe për t'u rritur. Ne lutemi, shërojmë dhe festojmë së bashku. Ne ofrojmë një shumëllojshmëri eklektike të mundësive shpirtërore për t'u bashkuar dhe për të shijuar.

Tim Braun - Mesatar Shpirtëror
www.timbraun.net

www.RevSherriBarclift.com
Rev Sherri Barclift, DD, është një Ministër Ndërfetar me Aleanca e Dashurisë Hyjnore, një organizatë jofitimprurëse - Kisha 1547, dhe një Doktor i Hyjnisë. Ajo është një Natyrore intuitive, këshilltare shpirtërore, trajner i jetës personale, si dhe një shërues dhe mësues. Puna e saj është fokusuar në mësimdhënien, fuqizimin dhe punën me të tjerët në udhëtimin e tyre shpirtëror për më shumë se 15 vjet. Ajo është paraqitur Kanali i të mësuarit, si dhe u botua në Planet Lightworker, NuYou, Messenger, WomenOf.com, Awakenings Natyrore, NUSA, dhe të tjerët. Ajo mban klasa dhe seminare për tema të ndryshme shpirtërore në Florida dhe Asheville, Karolina e Veriut.

Marie D. Jones
Autori / Producer / Skenarist / Kryetari / Hulumtues
http://www.mariedjones.com

www.thebridgetohome.com
~denisa është një kanal për Këshillin e Një ..
nëpërmjet të cilit Jeshua ose Jezusi është zëri kryesor
e mendjes hyjnore dhe si një e ndajmë mesazhin
se vetëm Dashuria është e vërtetë dhe se ju jeni krijuesi
e përvojës suaj ... një me misterin që përfshin
të gjitha gjërat ... ... urë për në shtëpi është një seri e dharmas
që janë dhënë përmes jeshua të denisa që nëse do të ndiqet
t'ju sjellë në "përvojën" e njohjes së parajsës është por
një mendim larg dhe na zbulohet ndërsa zgjedhim për të "....

Carolyn Coleridge etiketë
www.intuitivesoulhealing.com

http://www.davidcunliffe.com
Mësuesi shpirtëror dhe këshilltari David Cunliffe gjerësisht konsiderohet të jetë një nga udhëheqësit kryesorë shpirtërorë në Mbretërinë e Bashkuar sot. Davidi ka udhëhequr individë me çështje të shpirtit për dekada dhe është bërë gjithnjë e më shumë një figurë e respektuar në fushën e spiritualitetit.
Davidi ofron konsultime për një ose një konsultim Skype dhe e-mail për individët që jetojnë në një vend apo vend që është vështirë të vizitojë Davidin personalisht ose ndoshta preferon lehtësinë e udhëzimeve shpirtërore në internet.

http://www.crystalline-sanctuary.com/#
Kanalizime nga Këshilli i Lartë i Orionit

Patti Dooms
http://feathertouchpathandpurpose. Me
http://www.simpleenlightenment.com/

Rachael Ehrlund
www.birchnest.com

www.consciousnessbeyondlife.com
Faqja e internetit e Pim van Lommel, kardiolog, hulumtues NDE, dhe autore e Ndërgjegja përtej jetës: Shkenca e përvojës së afërt me vdekjen.

www.PatriciaMcGivern.com
Patricia McGivern
Autor i Foshnjat e Engjëllit: Mesazhet nga foshnjat e humbura dhe të humbura

Horoskopi i astrologjisë
www.myhoroscopeastrology.com
Myhoroscopeastrology.com siguron parashikimet astrologjike të sakta indiane Vedic me leximin Kundli, Matching, Free Astrologjia përmirësuese, Hindu Astrologjia e Lirë me Zodiac Rashi Shenjë nga Daily, Weekly, Monthly, Forecast vjetor.

Lexime të lira
www.mypsychicadvice.com
Gëzoni një faqe të plotë që përfshin leximet falas të Online Live Free.

Llogaritësi i numrit të menjëhershëm
Merrni raportet online të numerologjisë menjëherë për falas
www.umbrasoul.com/Numerology.html

Qendra Logos
http://www.logoscenter.org/

http://www.spiritinspiredlife.com/www.spiritinspiredlife.com/HOME.html
Faqen zyrtare të Roger Hanson.

www.josephtittel.com

Faqen zyrtare të Joseph Tittel, medium shpirtëror, shikues psikik dhe mjekësor intuitiv

Wendy Joy
www.wendyjoy.net

Clear Channel: Një Udhëzues për Zgjimin e Ri i ndihmon lexuesit të zgjohen në botën shpirtërore rreth tyre. Wendy Joy na mëson se kush jemi në të vërtetë me të gjitha forcat dhe aftësitë tona shpirtërore, përfshirë dhuratat tona psikike. Ajo na fuqizon të qëndrojmë në fuqinë tonë të plotë dhe na ndihmon në shërimin e vetvetes dhe të tjerëve në të gjitha nivelet - fizik, emocional, mendor dhe shpirtëror. Wendy është gjithashtu një shëruese dhe është nikoqire e Sjelljes së Dritës në Para-X Radio, www.para-x.com.

Frymëzimet Angelike .. I frymëzuar nga Engjëjt dhe Udhëtimi Shpirtëror i Tyre ... duke kërkuar për të ndihmuar dhe fuqizuar të tjerët. Sharoni ofron Frymëzim, udhëzim dhe fuqizim në Udhëtimin Tuaj Shpirtëror;
Gëzuar Angel / Fairy Oracle Readings
Leximet e Channeled
Shërimi Angelik / Healing Distance
Kurse Angel / kurse shërimi
attunements
Meditime të udhëzuara

Të gjitha Shërbimet Shpirtërore të disponueshme përmes Uebfaqes së Sharon. http://angelic-inspirations.webs.com

Astrolog Ysanne Lewis
http://ysanne.com/


Nëntë meridianë
www.ninemeridians.com.au
Në Nine Meridians Fokusi i Evie është të ju ndihmojë të rriteni, në të gjitha fushat e jetës suaj, duke përfshirë modalitete të ndryshme duke përfshirë Trainimin Shpirtëror dhe të Jetës, Shërimin e Energjisë së Meridianit, NLP & Këshillim.

IZARPE
Instituti i Ciencias Intuitivas y Terapeuticas
www.izarpe.org

http://angelic-reflection.webs.com
Sharon Rose është një mësues i stërvitur i Angel Advice dhe Reiki / Healer Healing. Ajo ofron frymëzim, udhëzim dhe fuqizim në udhëtimin tuaj shpirtëror përmes leximit të orakullit të Engjëllit të Vërtetë, shërimit engjëllor dhe kurseve / përshtatjeve, të disponueshme nëpërmjet faqes së saj të internetit.

http://www.wewerenotputheretosuffer.com
Faqja e internetit e Sharon Summerford, i cili ofron Akashic Record Reading dhe Energy Healing kineze.

Margaret Hefferman
http://www.mhefferman.ca
Emri im është Margaret Hefferman dhe dua të ju mirëpres në kopshtin tim. Le të zënë një vend në atë vend me hije nën pemën e thuprës. Ndoshta ne do të pikturojmë një fotografi ose do të kemi një kupë ndërsa flasim për jetën dhe të gjitha mrekullitë e saj. Dëshironi të kërkoni që faeri të bashkohet me ne dhe ne mund të bëjmë një vallëzim rrethi? Ndoshta engjëjt do të bashkohen me ne ose mund të gjejmë një portal në një dimension tjetër. Çlodhuni dhe merrni frymë thellë ndërsa endeni mes luleve. Dëgjoni zemrën tuaj dhe dëgjoni se çfarë po ju thotë Universi sot.

http://holistictree.com/
Faqja e internetit e Shoqatës Kombëtare të Hypnotherapists Transpersonale, Universiteti Holistik Amerikan, dhe Botimet Transpersonale. NATH ka mbajtur një konventë vjetore që nga 1995, zakonisht në zonën Virginia Beach, VA në vjeshtën e çdo viti.

Dyer të Hapura
Një faqe interneti e mençurisë shpirtërore.
http://www.opendoorwayreflections.com/

Dëshmi e shpirtit- përgjigje shpirtërore ngushëlluese dhe të ndjeshme për pyetjet më të vështira të jetës

Magji e Shpirtit- Magji e Shpirtit është një vend për të ndarë mendimet dhe njohuritë mbi jetën tonë shpirtërore dhe rrugët për të eksploruar.

NLP Hypnotherapy Coaching Australi - Trajnim transformues dhe trajnim personal. Menaxhimi i stresit të korporatave, Kombino NLP, hypnotherapy dhe meditim për të hyrë në zonë. NLP Coaching për tregtarët e tregut të bursës. Merrni rezultate me ankth, frikë dhe sulme paniku, frikë nga fluturimi, menaxhimi i zemërimit, humbja e peshës, çrregullimet e të ngrënit, pirja e problemeve, braktisja e cigareve dhe marihuanës. Vendosni pagjumësinë për të fjetur dhe për të mësuar se si të gjesh natyrshëm duke përdorur NLP, hipnozë dhe meditim Mësoni menaxhimin e shtetit dhe ndërtojeni besimin në fjalimin publik, në skenë dhe në sallën e bordit. Kontaktoni Abby Eagle Gold Coast Australi.

www.christian-reincarnation.com
Faqja e internetit e Jan Erik Sigdell. Hetimet në lidhje me rimishërimin dhe krishterimin dhe teknikat më të thella për terapinë e regresionit.

Heather S. Friedman Rivera, RN, JD, PhD
Instituti PLR - Avancimi i Hulumtimeve të Kaluara të Jetës
www.plrinstitute.org

Instituti Amerikan i Teologjisë Holistike
www.aiht.edu

Eksploroni, Dream, Discover, Transformoni me një program unik arsimor që ju ofron mundësinë për të gjetur dhe për të jetuar rrugën tuaj shpirtërore

mision
Për më shumë se 20 vjet Instituti Amerikan i Theologjisë Holistike ka siguruar një arsim cilësor me një kosto të arsyeshme për ata që kërkojnë një rrugë edukimi shpirtëror. Jemi të përkushtuar ndaj përsosmërisë akademike dhe besojmë se cilësia e kurrikulës sonë është e dukshme.

Përshkrim
Nëse po kërkoni të eksploroni shpirtërimin tuaj përmes një kursi të vetëm ose të vazhdoni arsimimin tuaj me një Master, Doktoraturë ose të filloni arsimin tuaj me një diplomë Bachelor Ministror AIHT ofron një planprogram në Teologjinë Holistik, Shëndetin Holistik, Metafizikën, Ministritë Holistik ose Parapsikologjinë. AIHT mund t'ju ofrojë një arsimim cilësor në secilën nga këto fusha. Ne jemi një mësim në distancë i vetë-ritmit, shkollë ndërfetare / ndër-shpirtërore që ofron programe të gradave jotradicionale.