Organizoni një Workshop

Misioni im është të sjellë informacion shërues për planifikimin para lindjes për sa më shumë njerëz të jetë e mundur. Për këtë arsye unë do të doja të ofroj seminarin tim Zgjimi me qëllimin tuaj të jetës, duke zbuluar planin tuaj të jetës në qytetin ose vendin tuaj. Nëse e njihni dikë në qytetin tuaj ose në vendin tuaj, i cili prodhon punëtori shpirtërore, ju lutemi dërgoni emrin, numrin e telefonit dhe adresën e emailit tek unë në Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.. Ose, në qoftë se ju vetë dëshironi të prodhoni punëtori, ju lutem shkruani tek unë në të njëjtën adresë e-mail.

Ju lutem vini re se unë ofroj gjithë punëtorinë time në internet përmes Zoom. Nëse dëshironi që unë t'ua ofroj punëtorinë në internet familjes, miqve, klientëve dhe / ose anëtarëve të grupit tuaj të studimit shpirtëror, ju lutem më shkruani në adresën e emailit më lart. Ju lutemi vini re se kërkohen minimumi 25 persona.


Filma nga punëtoria ime në Lima, Peru.
 

Fotografitë nga një bisedë në Gjermani
 
 
 

Një nga regresionet e grupit gjatë
punëtorinë time në Santiago, Kili
 
 
 
"Jam shumë mirënjohës që mora punëtorinë tuaj Zgjimi tek qëllimi juaj i jetës, duke zbuluar planin tuaj të jetës. Punëtoria juaj i tejkaloi pritjet e mia aq shumë saqë mund të them në mënyrë të theksuar që ka qenë duke ndryshuar dukshëm jeta. Duke hyrë në punëtori unë isha duke luftuar me një nga çështjet më të vështira familjare me të cilat jam kapur deri më tani. Pavarësisht sa u përpoqa, gjeta një zgjidhje për vështirësitë e mia aktuale për të qenë e pamundur. Një nga regresionet hipnotike në punëtorinë tuaj më dha një pasqyrë që më duhej të punoja në numrin tim aktual. Ndërsa fitova këtë perspektivë të re, unë përjetova dhe vazhdoj të përjetoj gëzim të rritur, mirëqenie dhe paqe të brendshme. Për më tepër, unë kuptova se si një sfidë kryesore mund të ofrojë shumë dhurata shpirtërore dhe një liri të re në jetën e të jetuarit. Faleminderit nga fundi i zemrës sime për punën transformuese që ju bëni për të sjellë shërimin në planetin tonë. "- Christine J, PhD, CPC