Kam pasur nderin të flas për planifikimin para lindjes në Këshillin Kombëtar të Zbatimit të Stafit të Kombeve të Bashkuara (UNSRC) Shoqëria e Iluminizmit. Është e mrekullueshme të shohësh një organizatë si OKB-ja të marrë një interes për spiritualitetin. Kjo është edhe një shenjë e zgjimit shpirtëror mbarëbotëror që po ndodh.

Shikoni një clip prej gjashtë minutash për një nga bisedat e mia.

Ju lutemi vini re që unë ofroj punëtori si për personat ashtu edhe ato online. Nëse dëshironi që unë t'i ofroj punëtorinë në internet familjes, miqve, klientëve dhe / ose anëtarëve të grupit tuaj të studimit shpirtëror, ju lutem më shkruani në Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.. Kërkohen të paktën 25 persona.

Për t'u njoftuar automatikisht për ngjarjet, përfshirë të gjitha punëtoritë në internet, ju lutemi regjistrohuni për gazetën time.

My Zgjimi për qëllimin tuaj të jetës, Zbulimi i planit të jetës suaj seminari do të ofrohet siç përshkruhet më poshtë. Punëtoria përbëhet nga katër komponentë: një fjalim që jap pse ne vetë planifikojmë sfidat tona më të mëdha para ne kemi lindur; Ushtrimi im i virtyteve hyjnore, i cili ju jep njohuri për cilësitë në të cilat punoni në këtë jetë; Kontaktoni me një regresion hipnotizues të një grupi të dashur të vdekur (i cili shpesh çon në kontakt me të dashurit e shumtë nga ana tjetër, përfshirë kafshët shtëpiake); dhe një grup ndërmjet Rregullimit të Shpirtit të Jetave (BLSR) në të cilin mund të zbuloni se çfarë keni planifikuar për jetën tuaj të tanishme dhe pse, sa mirë po bëni për sa i përket përmbushjes së planit tuaj, dhe si mund ta përmbushni më mirë planin tuaj. Njerëzit që përjetojnë një BLSR (qoftë në një seminar, qoftë në një seancë private) shpesh komentojnë dashurinë e fuqishme, të pakushtëzuar dhe mosveprimin e plotë të qenieve jofizike me të cilët flasin në regresion. Biseda me ato qenie çon në një kuptim shumë më të thellë se kush jeni si një shpirt i përjetshëm dhe pse jeni këtu në Tokë në këtë kohë, gjë që nga ana tjetër çon në një pranim më të madh, paqe dhe gëzim. Për më shumë informacion në lidhje me cilindo nga punëtoritë, ju lutemi shkruani Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.

 Please scroll to the bottom of this page to watch video testimonials from workshop participants.

Ngjarje

2020

Dhjetor

5-6 dhjetor - Bogota, Kolumbi - Punëtori online në anglisht dhe spanjisht. Ky seminar është kryesisht për njerëzit në Kolumbi dhe Meksikë, por është i hapur për të gjithë. Për më shumë informacion ju lutemi klikoni Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.

12-13 dhjetor - Punëtori në internet vetëm në anglisht. Çmimi i hershëm i shpendëve në dispozicion deri më 30 nëntor. Për më shumë informacion ju lutemi klikoni këtu.

2021

Janar

21 janar - Frankfurt, Gjermani - Biseda online në anglisht dhe gjermanisht. E hapur për të gjithë. Për më shumë informacion ju lutemi klikoni këtu.

23-24 janar - Punëtori në internet vetëm në anglisht. Për më shumë informacion ju lutemi klikoni këtu.

Shkurt

5-6 shkurt - Frankfurt, Gjermani - Punëtori online në anglisht dhe gjermanisht. E hapur për të gjithë. Për më shumë informacion ju lutemi klikoni këtu.

Mars

5-7 Mars - Madrid, Spanjë - Punëtori në internet në Anglisht dhe Spanjisht. Ky seminar është kryesisht për njerëzit në Spanjë, por është i hapur për të gjithë. Për më shumë informacion ju lutemi klikoni Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë..

prill

9-11 Prill - Methuen, Massachusetts - Punëtori personale. Për më shumë informacion ju lutemi klikoni Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë..

17-18 Prill - Pipersville (afër Filadelfias), Pensilvani - Punëtori personale. Për më shumë informacion ju lutemi klikoni Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë..

23-25 ​​Prill - EagleVail, Kolorado - Punëtori personale. Për më shumë informacion ju lutemi klikoni Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë..

Maj

21-23 maj - Boone, Karolina e Veriut - Punëtori personale në qendrën e tërheqjes Art of Living. Për më shumë informacion ju lutemi klikoni këtu.

29-30 maj - Bogota, Kolumbi - Punëtori personale. Për më shumë informacion ju lutemi klikoni Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë..

Qershor

1-2 qershor - Cali, Kolumbi - Punëtori personalisht. Për më shumë informacion ju lutemi klikoni Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë..

5-6 qershor - Medellin, Kolumbi - Punëtori personalisht. Për më shumë informacion ju lutemi klikoni Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë..

19-20 qershor - Mexico City, Meksikë - Punëtori personalisht. Për më shumë informacion ju lutemi klikoni Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë..

Gusht

13-15 gusht - Lima Peru - Punëtori në internet në të dy anglisht dhe spanjisht. Ky seminar është kryesisht për njerëzit në Peru por është i hapur për të gjithë. Për më shumë informacion ju lutemi klikoni Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë..

Shtator

11-12 shtator - Vancouver, Kanada - Punëtori personale. Për më shumë informacion ju lutemi klikoni Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë..

18-19 shtator - Alberta, Kanada - Punëtori personalisht. Për më shumë informacion ju lutemi klikoni Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë..

Tetor

2-3 tetor - Bern Zvicër - Punëtori personalisht. Për më shumë informacion ju lutemi klikoni këtu.

8-10 tetor - Ljubljana, Slloveni - Punëtori personale. Për më shumë informacion ju lutemi klikoni Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë..

22 tetor - Varshavë, Poloni - Biseda publike personalisht. Për më shumë informacion ju lutemi klikoni Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë..

23-24 tetor - Varshavë, Poloni - Punëtori personalisht. Për më shumë informacion ju lutemi klikoni Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë..

30-31 tetor - Barcelona, ​​Spanjë - Punëtori personalisht. Për më shumë informacion ju lutemi klikoni Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë..

Nëntor

3-4 nëntor - Zaragoza, Spanjë - Punëtori personalisht. Për më shumë informacion ju lutemi klikoni Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë..

6-7 nëntor - Madrid, Spanjë - Punëtori personalisht. Për më shumë informacion ju lutemi klikoni Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë..

13-14 nëntor - Malaga, Spanjë - Punëtori personalisht. Për më shumë informacion ju lutemi klikoni Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë..

 

2022

Qershor

June 25-26 - Lima, Peru - In Person workshop. For more information please click Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë..

Ja çfarë po thonë njerëzit për punëtorinë!

Punëtori në internet në Peru