Plani i shpirtit tuaj

YSP

Plani i Shpirtit Tuaj
Libra nga Robert Schwartz
Çmimi: 19.95 USDnë magazinë

Kliko këtu (pdf) për të lexuar një fragment të madh nga libri falas.

Plani i shpirtit tuaj: Zbulimi kuptimin e vërtetë të jetës Ju planifikuar para se të lindur

nga Robert Schwartz

Dëshironi të kuptoni kuptimin më të thellë të sfidave tuaja më të mëdha?

Shpesh, kur ndodh diçka "e keqe", mund të duket sikur vuan pa kuptim. Por, çka nëse përvojat tuaja më të vështira janë në të vërtetë të pasura me qëllime të fshehura që ju planifikonit para se të lindni? A mund të jetë që ju keni zgjedhur rrethanat, marrëdhëniet dhe ngjarjet e jetës suaj?

Plani i shpirtit tuaj tregon tregimet e dhjetë individëve që - ashtu si ju - planifikoheshin para lindjes për të provuar sfida të mëdha. Duke punuar me katër mediumë dhe kanale të talentuar, autori Robert Schwartz zbulon se çfarë zgjodhi dhe pse. Ai paraqet seancat aktuale të planifikimit para lindjes, në të cilat shpirtrat diskutojnë shpresat e tyre për jetët e tyre të ardhshme. Duke vepruar kështu, ai hap një dritare në anën tjetër ku ne, si qenie të përjetshme, projektojmë të dy gjyqet tona dhe triumfin e mundshëm.

Përmes këtyre historive të shquara të planifikimit para lindjes, mund të: Mësoni pse secili prej nesh vendos të përjetojë sfida të tilla si sëmundja, vdekja e një të dashur dhe aksidentet. Sfidat e tjera të hulumtuara nga perspektiva e planifikimit para lindjes përfshijnë të qenit prind i një fëmije të hendikepuar, shurdhim, verbëri, varësia nga droga dhe alkoolizmi.

  • Kuptoni se si ju si një shpirt krijoni planin tuaj të jetës
  • Me vetëdije përdorni sfidat tuaja për të nxitur rritjen shpirtërore
  • Kuptoni se njerëzit në jetën tuaj, duke përfshirë prindërit dhe fëmijët tuaj, janë atje në kërkesën tuaj, të motivuar nga dashuria e tyre për ju për të luajtur rolet që keni shkruar
  • Zëvendësoni zemërimin, fajin dhe fajin me faljen, pranimin dhe paqen
  • Thelloni vlerësimin dhe mirënjohjen tuaj për jetën si një proces evolucionar që zgjeron shpirtin

Plani i Shpirtit Tuaj: Zbulimi i kuptimit të vërtetë të jetës që keni planifikuar para se të lindni u botua më parë si Shpirtra të Guximshëm: A planifikojmë sfidat e jetës sonë përpara lindjes?

Pasi të blini një libër ose libra, do të merrni një email që konfirmon se porosia juaj është pranuar. Megjithatë, vini re, që ne bëjmë nuk dërgoni një email duke ju njoftuar se ju keni qenë dërguar, as nuk kemi dhënë ndonjë informacion ndjekja.

Shënim i Veçantë Nëse Jetoni Jashtë SHBA: Mënyra më pak e shtrenjtë e anijeve për ju është zarfi i çmimit të sheshtë ndërkombëtar të prioritetit të USPS; megjithatë, ju mund të zgjidhni këtë metodë të transportit vetëm nëse jeni duke blerë një artikull. (Lloji i artikullit nuk ka rëndësi.) Nëse jeni duke blerë më shumë se një artikull, ju lutemi zgjidhni një lloj tjetër të transportit. Faleminderit.

Shënim i Veçantë nëse jetoni në SHBA: Gjatë procesit të arkëtimit ju do të jeni në gjendje të zgjidhni nga një sërë opsionesh të anijeve. Opsioni më pak i shtrenjtë është mediaja postare, i cili nuk siguron një datë të garantuar të dorëzimit. Gjithashtu, edhe pse dërgesat me anë të medias marrin 2-9 ditë pune gjatë shumicës së viteve të vitit kemi gjetur se dërgesat me postë elektronike shpesh zgjasin shumë (deri në tre javë) gjatë muajit gusht (për shkak të numrit të punonjësve të Shërbimeve Postare me pushime) dhe dhjetorit (për shkak të vëllimit të madh të dhuratave që transportohen ). Nëse vendosni porosinë tuaj gjatë muajit Gusht ose Dhjetor, ose nëse keni nevojë për një datë të dorëzimit të garantuar, ne ju sugjerojmë të zgjidhni një formë të transportimit përveç postës së medias.