Dhurata e Shpirtit Tuaj

ysg

Dhurata juaj e shpirtit ysg
Libra nga Robert Schwartz
Çmimi: 24.95 USDnë magazinë

Kliko këtu (pdf) për të lexuar një fragment të madh nga libri falas.

Libri im i ri ndryshon nga libri im i parë Plani i Shpirtit Tuaj në tri mënyra. Së pari, ndërsa Plani i Shpirtit Tuaj përqendruar ekskluzivisht në planifikimin para lindjes së sfidave të jetës, libri im i ri eksploron dy tema që nuk bien domosdoshmërisht në kategorinë sfiduese: zgjimi shpirtëror (edhe pse sigurisht një zgjim mund të jetë sfidues) dhe planifikimi i para lindjes që bëjmë me kafshët tona të ardhshme. Ata prej jush që i duan kafshët do të preken veçanërisht për të parë se si ata pranojnë të na mbështesin në mishërimin tonë të ardhshëm. Së dyti, libri im i ri diskuton temën e shërimit në një gamë të gjerë dhe thellësi. Së treti, Dhurata e Shpirtit Tuaj hulumton planifikimin para lindjes të rrethanave dhe përvojave që nuk u diskutuan në librin tim të parë: abort, abort, caregiving, marrëdhëniet abuzive, seksualiteti, incesti, adoptimi, varfëria, vetëvrasja, përdhunimi dhe sëmundjet mendore.

Tani do të doja të flisja me ty nga zemra në zemër.

Është e qartë që unë, si në librin tim të parë, kam sugjeruar se diçka si një sëmundje fizike mund të planifikohet para lindjes, por një tjetër për të sugjeruar se mund të planifikohen përvoja si incesti dhe përdhunimi. Pasi kam zbuluar në hulumtimin tim se përvoja të tilla traumatike ndonjëherë (edhe pse sigurisht jo gjithmonë) janë planifikuar, unë kam vuajtur shumë kohë për të përfshirë këtë vetëdije në librin tim të ri. Sigurisht që nuk kam dashur të traumatizoj askënd, as nuk dua që ata që kanë pasur këto përvoja të ndiejnë se duhet të fajësohen për ta. Në lidhje me këtë të fundit, është e rëndësishme të kuptojmë se plani i jetës krijohet nga shpirti, jo nga personaliteti inkarnues. Askush që ka pasur përvoja të tilla nuk është që të fajësohet për ta.

Nëse jetojmë në një Univers të dashur - dhe besoj fort që bëjmë - pse ndonjë shpirt do të krijojë një plan jetësor që ka traumë të tillë në të? Në faqet 528, Dhurata e Shpirtit Tuaj shqyrton këtë pyetje në detaje. Në thelb, sfidat në planin fizik (duke përfshirë traumën e madhe) mund të nxisin një shërim të thellë në nivelin e shpirtit. Shpresa dhe qëllimi im është që kushdo që ka pasur ndonjë prej përvojave të renditura më sipër, do të gjejë shërim të tillë në këtë libër.

Përmes historive në Dhurata e Shpirtit Tuaj ju mund të:

  • Zhvilloni vetëdije më të madhe teksa bëheni të vetëdijshëm për guximin e jashtëzakonshëm që ju nevojitet për të planifikuar një jetë në Tokë dhe për të jetuar jetën që keni planifikuar

  • Falni ata që ju kanë lënduar dhe krijoni një paqe të qëndrueshme të brendshme

  • Kuptoni cilësitë që keni ardhur në këtë jetë për të kultivuar dhe shprehur

  • Shihni qëllimin e thellë në përvojat që dikur u dukën vuajtje të pakuptimta

  • Zhvilloni një njohje të përzemërt për vlerën tuaj të pafund, bukurinë, madhështinë dhe shenjtërinë si një shpirt të përjetshëm

Pasi të blini një libër ose libra, do të merrni një email që konfirmon se porosia juaj është pranuar. Megjithatë, vini re, që ne bëjmë nuk dërgoni një email duke ju njoftuar se ju keni qenë dërguar, as nuk kemi dhënë ndonjë informacion ndjekja.

Shënim i Veçantë Nëse Jetoni Jashtë SHBA: Mënyra më pak e shtrenjtë e anijeve për ju është zarfi i çmimit të sheshtë ndërkombëtar të prioritetit të USPS; megjithatë, ju mund të zgjidhni këtë metodë të transportit vetëm nëse jeni duke blerë një artikull. (Lloji i artikullit nuk ka rëndësi.) Nëse jeni duke blerë më shumë se një artikull, ju lutemi zgjidhni një lloj tjetër të transportit. Faleminderit.

Shënim i Veçantë Nëse jetoni në SHBA: Gjatë procesit të arkëtimit ju do të jeni në gjendje të zgjidhni nga një sërë opsionesh të anijeve. Opsioni më pak i shtrenjtë është mediaja postare, i cili nuk siguron një datë të garantuar të dorëzimit. Gjithashtu, edhe pse dërgesat me anë të medias marrin 2-9 ditë pune gjatë shumicës së viteve të vitit kemi gjetur se dërgesat me postë elektronike shpesh zgjasin shumë (deri në tre javë) gjatë muajit gusht (për shkak të numrit të punonjësve të Shërbimeve Postare me pushime) dhe dhjetorit (për shkak të vëllimit të madh të dhuratave që transportohen ). Nëse vendosni porosinë tuaj gjatë muajit Gusht ose Dhjetor, ose nëse keni nevojë për një datë të dorëzimit të garantuar, ne ju sugjerojmë të zgjidhni një formë të transportimit përveç postës së medias.