Përkthime

Përkthime të Plani i shpirtit tuaj: Zbulimi i kuptimit të vërtetë të jetës që keni planifikuar para se të lindni (më parë titulluar Shpirtrat e guximshëm)

Ju lutemi klikoni mbi mbuluesit që do të dërgohen në një faqe ku mund të blini përkthimin.

Nëse jeni botues dhe dëshironi të pyesni për marrjen e të drejtave të përkthimit në secilin libër, ju lutem më kontaktoni në Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë..

Brazil

Bullgari

Kinë

Kroacia

Finlandë

Francë

Gjermani - mbulim i fortë

Gjermani - dreke

Greqi

Hungari

Indi
(botuar në anglisht)

Itali

Japoni

Korea

Holandë

Poloni

Rumani

Rusi

Plani Vase Duse

Serbia

Plani Vase Duse

Slovakia

Plani Vase Duse

Slovenia

Taiwan

Turqi
   

 

Përkthime të Dhurata e shpirtit tënd: Fuqia shëruese e jetës që planifikove para se të lindesh

Ju lutemi klikoni mbi mbuluesit që do të dërgohen në një faqe ku mund të blini përkthimin.

 

Kinë

Gjermani
(gjysma e dhuratës së shpirtit tënd në letër)

Poloni

Slovenia

   

 

Më shumë informacion

Dngarkoj një PDF e një meditimi për të hyrë në planin tuaj të para lindjes.
Kliko këtu për të printuar një fragment inspirues, një faqe nga Plani i Shpirtit Tuaj për të shfaqur në shtëpinë tuaj.
Kliko majtas për të dëgjuar, ose kliko me të djathtën për ta shkarkuar, skedari audio për një praktikë relaksimi të thellë 20-minutësh.

Regjistrohu Në Buletin

Kur të regjistroheni për buletinin tim, ju do të merrni oferta të veçanta zbritjeje në jetën e kaluar dhe në mes të regresioneve të jetës. Ju gjithashtu do të merrni kapitullin e parë të Dhurata e Shpirtit Tuaj falas.

Merrni dhuratën tuaj të lirë