Plani i shpirtit tuaj

Plani i shpirtit tuaj: Zbulimi kuptimin e vërtetë të jetës Ju planifikuar para se të lindur

Dëshironi të kuptoni kuptimin më të thellë të sfidave tuaja më të mëdha?

Shpesh, kur ndodh diçka "e keqe", mund të duket sikur vuan pa kuptim. Por, çka nëse përvojat tuaja më të vështira janë në të vërtetë të pasura me qëllime të fshehura që ju planifikonit para se të lindni? A mund të jetë që ju keni zgjedhur rrethanat, marrëdhëniet dhe ngjarjet e jetës suaj?

Plani juaj i Shpirtit tregon historitë e dhjetë individëve të cilët, si ju-planifikuat para lindjes, për të përjetuar sfida të mëdha. Duke punuar me katër mediume dhe kanale të talentuara, autori Rob Schwartz zbulon atë që ata zgjodhën-dhe pse. Ai paraqet seanca aktuale të planifikimit para lindjes në të cilat shpirtrat diskutojnë shpresat e tyre për jetën e tyre të ardhshme. Duke vepruar kështu ai hap një dritare në anën tjetër ku ne, si qenie të përjetshme, krijojmë si sprovat tona, ashtu edhe triumfet tona të mundshme.

Përmes këtyre historive të shquara të planifikimit para lindjes, mund të: Mësoni pse secili prej nesh vendos të përjetojë sfida të tilla si sëmundja, vdekja e një të dashur dhe aksidentet. Sfidat e tjera të hulumtuara nga perspektiva e planifikimit para lindjes përfshijnë të qenit prind i një fëmije të hendikepuar, shurdhim, verbëri, varësia nga droga dhe alkoolizmi.

  • Kuptoni se si ju si një shpirt krijoni planin tuaj të jetës
  • Me vetëdije përdorni sfidat tuaja për të nxitur rritjen shpirtërore
  • Kuptoni se njerëzit në jetën tuaj, duke përfshirë prindërit dhe fëmijët tuaj, janë atje në kërkesën tuaj, të motivuar nga dashuria e tyre për ju për të luajtur rolet që keni shkruar
  • Zëvendësoni zemërimin, fajin dhe fajin me faljen, pranimin dhe paqen
  • Thelloni vlerësimin dhe mirënjohjen tuaj për jetën si një proces evolucionar që zgjeron shpirtin

Plani i shpirtit tuaj: Zbulimi i kuptimit të vërtetë të jetës që keni planifikuar para se të lindnin u botua më parë si Shpirtra Guximtarë: A i Planifikojmë Sfidat tona të Jetës Para Lindjes?

Klikoni këtu për të porositur Planin e Shpirtit Tuaj

Kliko këtu (pdf) për të lexuar një fragment të madh nga libri falas.