Dëshmi

"Kam pasur përvojën e madhe të një jete midis [regresionit] me Robert Schwartz. Ishte momenti më emocional i kësaj jete [aktuale]. Unë u ktheva tek përvoja e vdekjes e një prej jetës sime jo krenare [e kaluara] dhe përpara në shpirt përfundimin e mësimeve të asaj jete. Shpresojmë që ishte hera e fundit që duhet të mësoj përgjegjësinë e jashtëzakonshme të ZGJIDHJES së jetës së duhur pasuese! " -Norm Shealy, MD, Ph.D.
"Regjimi mes shpirtit të jetës" ishte i jashtëzakonshëm dhe ka ndikuar në jetën e vetëdijshme. Pasi arrita një gjendje hipnoze, unë u udhëzova në një jetë të kaluar që mbajti pasojë të së tashmes. Jeta e pakontrolluar para meje, duke më tërhequr mua në një evolucion dramatik të ngjarjeve, më në fund duke më hapur një nivel të ri të kuptueshmërisë. Kur përfundoi kjo jetë, përmes stërvitjes së butë të Robit, ndjeva që shpirti im të linte trupin. Ndërgjegjësimi im filloi të rritet gjithnjë e më shumë, duke lundruar lirshëm. Së shpejti pashë që kisha guxuar në një vend me një bukuri të çuditshme, ku thelbi i hapësirës përreth meje buronte një atmosferë dashurie të thellë. Ndërsa perceptimet e mia u rritën, u bëra i vetëdijshëm për tre qenie që përparonin drejt meje. Ata më përshëndetën me një kënaqësi dhe nderim të tillë dhe mua më nxitën lotët nga shfaqja e tyre e pranimit dhe adhurimit të plotë. Ishte e qartë që isha në prani të një force të thellë dhe të shenjtë.  
Këto qenie të bukura u identifikuan si pjesë e një këshilli që ndihmon këshillimin e njerëzve në planifikimin e mishërimeve të tyre të ardhshme. Ata më njoftuan se ishin këtu për të dhënë udhëzime dhe për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje që mund të kisha. Më shoqëruan në një tavolinë me disa karrige rreth saj. Ashtu si po filloja të ulesha, vura re se një tjetër ishte duke hyrë në hapësirë. Unë isha i habitur dhe i gëzuar për të kuptuar se ishte burri im i dashur i cili sapo kishte vdekur! Emocionet e mia gati më tronditën kur burri im më përshëndeti dhe më mori duart në të. Unë kurrë nuk do ta harroj ekstazën e qëndrimit pranë këtij shpirti të bukur përsëri. Për atë që dukej si orë të lumtura, kisha mundësi të jashtëzakonshme të bisedoja me burrin tim për të gjitha gjërat që kisha për aq kohë të vuajtura për t'i thënë ose për ta pyetur. Isha gjithashtu në gjendje të ndajë dashurinë dhe mirënjohjen time për praninë e tij të çmuar në jetën time. Dhurata më e madhe e këtij udhëtimi shpirtëror ishte që edhe njëherë të rrinim me këtë njeri të dashur dhe të ndieja dashurinë e tij të hollë. Përfundimisht burri im zgjodhi të lëvizë për të lejuar anëtarët e këshillit të ndajnë urtësinë e tyre dhe t'u përgjigjen çdo pyetjeje që mund të kem. Deri në fund të seancës, çdo pyetje me të cilën kam ardhur është përgjigjur bujarisht me këshilla dhe këshillë të mençur.
Unë me të vërtetë nuk mund të them mjaft për Rob Schwartz dhe aftësitë e tij si hipnotizues dhe lehtësues dhe udhëtimin e jashtëzakonshëm të shpirtit të vetë-zbulimit që kjo më ka sjellë. Përveç natyrës së sinqertë dhe të kujdesshme të Robit, ai zotëron një aftësi të mahnitshme për udhëzime dhe udhëzime të qarta, të artikuluara, të cilat kurrë nuk lëkunden gjatë gjithë seancës. Përvoja ime jo vetëm ishte pozitive dhe ndriçuese, por gjithashtu provoi se ishte thellësisht shëruese. Brenda disa orësh pas regresionit, fillova të dalloj ndryshime inkurajuese si në trupin tim ashtu edhe në gjendjen time emocionale. Kam vërejtur më shumë energji, më pak ngurtësi fizike dhe dhimbje dhe një qëndrim të gëzuar, optimist. Unë gjithmonë do të jem mirënjohës për këtë mundësi të rrallë dhe të vlefshme. Withshtë me besim dhe bindje maksimale që unë rekomandoj shumë Rob Schwartz. ” –Theda H., SHBA
"Unë humba burrin tim 35-vjeçar papritur. Ai la shtëpinë për një vrap të lehtë dhe nuk u kthye më; ai pati një sulm masiv në zemër. Ne u martuam për nëntë vjet dhe kishim dy fëmijë, dhe unë isha shtatzënë me atë foshnja e tretë. Ai ishte dashuria e jetës sime. Unë u shkatërrova. Nuk mund ta kuptoja pse. Kam kaluar jetë dhe mes regresioneve të jetës me Robertin. Kjo më ndihmoi gjatë procesit tim të pikëllimit si askush tjetër! Nuk është vetëm ajo që ju bëni kuptimi i gjërave; gjithashtu ju jep një njohje, se kjo është një rrugë e zgjedhur në këtë jetë. Më duhej ta provoja këtë humbje. Seancat më dhanë paqe dhe mirëkuptim të madh. " –Paloma S., Meksikë
"Robert ishte plotësisht i përqendruar dhe i përkushtuar në suksesin e këtij procesi, duke u siguruar që çdo detaj ishte i mbuluar në përgatitjen e seancës time. Ai ishte veçanërisht i shkëlqyeshëm kur ai përdori një teknikë që anashkaloi mendjen time analitike duke kërkuar të flas drejtpërdrejt me udhëzuesin tim. Unë pastaj u bëra vëzhgues dhe isha i frikësuar nga ajo që udhëzuesi im po zbulonte për mua. Seanca u shndërrua në këtë mënyrë nga një proces 'i të menduarit' në një proces 'njohuri eksperimentale'. Informacioni që u zbulua më ndihmoi të kuptoja se unë me të vërtetë planifikoja përvojat e mia me persona të caktuar. Para seancës sime, unë i kisha konsideruar këta individë si kundërshtarët e mi. Tani e kuptoj që ata janë në të vërtetë miq të ngushtë me familje, të cilët janë vullnetarë për të më ndihmuar në rritjen time shpirtërore. Flisni për një ndërrim paradigmë! " –Chester J., SH.B.A.
"Për mua seanca ishte një sqarim i mrekullueshëm për udhëheqjen time të brendshme dhe një kuptim dhe konfirmim më i thellë se jam në rrugën e duhur me 'planin tim të shpirtit'. Teknika që keni përdorur ishte e qartë, relaksuese dhe ngushëlluese. Kjo është një punë kaq e vlefshme në këtë kohë të tranzicionit në vetëdijen njerëzore. " –Sandy S. Cheshire, MB
"Roberti krijoi një mjedis në të cilin ndihesha vërtet i rehatshëm dhe i lëshoja të gjitha shqetësimet e mia. Sa herë që hyja në një vend të pasigurisë, ai me lehtësi më udhëzoi. Kam komunikuar me një qenie shpirtërore nga i cili ndjeja inkurajim të jashtëzakonshëm për të filluar shërimin tim pasiguri dhe frikë.Pas seancave të mia, kam përjetuar ndjenja të mrekullueshme dashurie dhe qetësie brenda meje.Unë kam kuptuar se mund të merrem me sfidat e mia në një mënyrë të qetë, natyrore duke u bërë më i dashur ndaj vetes dhe botës përreth. është një përvojë thellësisht ngushëlluese dhe fuqizuese për të cilën jam thellësisht mirënjohës ". –Eva S., Republika Czecheke
Roberti më solli aq thellë në ekstazë sa ishte e lehtë të shikoja jetën time të kaluar dhe të lidhesha me udhëheqësin tim / këshillin e pleqve. Mesazhet për jetën time, problemet me të cilat duhej të përballesha, ishin aq të qarta, dhe unë papritmas i kuptoj gjithçka - jo më pyetje, pse jam këtu dhe çfarë dëshiron shpirti im që të bëj. Takova prindërit e mi shpirtërorë (më kanë munguar aq shumë vitet e kaluara!), Dhe u argëtova aq shumë me këshillin e pleqve. Dhurata më e madhe është që reja e zezë e depresionit, e cila më vu mbi kokën time për vite me radhë, u zhduk. Tani jam i lumtur që lidhem përsëri me botën shpirtërore, dhe kjo solli përsëri fuqinë, dritën dhe gëzimin në jetën time. Nuk kam më frikë nga vdekja. Tani e di se do të shkoj në një vend që është dashuri, gëzim, lumturi, lehtësi dhe liri e pakufizuar ”. –Jutta S., Gjermani
"Më bëri përshtypje aftësitë e komunikimit të Robertit. Ai është i drejtpërdrejtë, i sinqertë dhe i hapur. Unë menjëherë u ndjeva sikur po flisja me një mik të vjetër. Ai është me vetëbesim, i qetë dhe i relaksuar, gjë që më lejoi të shijoja seancën pa çdo dyshim ose shqetësim. Sesioni rriti vetë-ndërgjegjësimin dhe vetë-zhvillimin dhe shëroi traumën. " –Aliki A., Greqi
“Sesioni im më ndihmoi të çliroja nga ndjenjat e fajit dhe vetëfajësimit dhe më lejoi të hap zemrën time për dashurinë ndaj vetvetes. Më pëlqente jashtëzakonisht shumë përvoja dhe pata shumë qejf dhe të qeshura kur takova Grupin tim të Shpirtit! Unë rekomandoj shumë ekspertizën e Robertit për këdo që kërkon të shikojë thellë brenda dhe të marrë përgjigje të qarta nga Shpirti. " –Natalia P., Spanjë
"Aftësia e Robit për të qenë kaq paqësor dhe inkurajues dhe për të më mbajtur në një dritë më të lartë e lehtësoi udhëtimin tim." –Edan L., SHBA
“Regresioni i jetës së kaluar më solli në një nivel të ri të qartësisë në udhëtimin tim shpirtëror. Përvoja ishte plot me detaje kaq të habitshme dhe lidhje me jetën time aktuale - ishte mahnitëse. ” –Victoria O., SHBA