Politika e Privatësisë

Kush jam unë

Adresa ime e internetit është http://yoursoulsplan.com.

Comments

Kur vizitorët lënë komente në blog, mbledh të dhënat e paraqitura në formularin e komenteve, si dhe adresën IP të vizitorit dhe vargun e agjentit të përdoruesit të shfletuesit për të ndihmuar në zbulimin e spam-it.

Dyqani Online dhe Kush Ndaj Të Dhënat Me Të

Ne do të përdorim vetëm adresën tuaj të transportit dhe të faturimit dhe informacione të tjera të kontaktit

  • Për të komunikuar me ju në lidhje me porosinë tuaj
  • Për të përmbushur porosinë tuaj
  • Ky informacion NUK është i ndarë me askënd, ndonjëherë.

Nëse bëni një blerje në dyqan online, emri dhe adresa juaj e emailit automatikisht do të shtohen në listën e buletinit tim të postës elektronike. Dërgoj një mesatare të gazetave 2-3 në vit. Mund të zgjedhësh në çdo kohë. Kjo listë NUK është e ndarë me askënd, ndonjëherë.

Forma e Kontaktit dhe Kush I Ndaj Të Dhënat Me Të

Ne do të përdorim adresën tuaj të postës elektronike vetëm për të komunikuar me ju në lidhje me komentet dhe / ose pyetjet në komunikimin tuaj me ne përmes Formularit të Kontaktit në web site. As emri dhe as adresa juaj e postës elektronike nuk do të shtohen në listën e postës elektronike, dhe ky informacion NUK do të ndahet me askënd, ndonjëherë.

biskota

Vetëm blogu dhe pjesët e dyqanit të kësaj uebfaqe përdorin cookie-t. Ne përdorim cookies për t'ju ofruar një eksperiencë më të mirë në shfletim dhe për të analizuar trafikun e faqes. Nëse përdorni këto pjesë të kësaj faqeje, ju pranoni përdorimin tonë të cookies.

Nëse keni një llogari në dyqan dhe ju hyni në të, do të vendosim një cookie të përkohshme për të përcaktuar nëse shfletuesi juaj pranon cookies. Ky cookie nuk përmban të dhëna personale dhe fshihet kur mbyllni shfletuesin tuaj.

Kur hyni në dyqan, ne gjithashtu do të vendosim disa cookie për të ruajtur informacionin tuaj të identifikimit dhe zgjedhjet e ekranit tuaj të ekranit. Cookies hyrëse janë të përkohshme. Nëse dilni nga llogaria juaj, biskotat e identifikimit do të hiqen.

Shuma e cookies kohë janë ruajtur përcaktohet nga Ecwid, ofruesi ynë e-commerce. Detaje aktuale rreth Politikat e privatësisë së Ecwid mund të gjenden këtu.

Përmbajtja e ngulitur nga faqet e internetit të tjera

Artikujt në këtë faqe mund të përfshijnë përmbajtjen e ngulitur (p.sh., videot, imazhet, artikujt, etj.). Përmbajtja e integruar nga faqet e internetit të tjera sillet në të njëjtën mënyrë sikur vizitori të ketë vizituar faqen tjetër të internetit.

Këto faqet e internetit mund të mbledhë të dhëna në lidhje me ju, përdorin cookie-t, embed shtesë ndjekja e palës së tretë, dhe të monitorojnë ndërveprimin tuaj me përmbajtje të ngulitur Kjo, përfshirë gjurmimin ndërveprim tuaj me përmbajtje të ngulitur në qoftë se ju keni një llogari dhe je i loguar Kjo është website.

Sa kohë i mbajmë të dhënat tuaja

Nëse lëshoni një koment në blog, komentet dhe meta të dhënat e tij mbahen pafundësisht. Kjo është kështu që ne mund të njohim dhe të miratojmë çdo koment të përcjelljes automatikisht në vend që t'i mbajmë ato në një radhë moderimi.

Për përdoruesit që krijojnë një llogari në dyqan, ne gjithashtu mbajmë të dhënat personale që ato japin në profilin e tyre të përdoruesit. Të gjithë përdoruesit mund t'i shikojnë, modifikojnë ose fshijnë të dhënat e tyre personale në çdo kohë (përveçse nuk mund ta ndryshojnë emrin e përdoruesit). Administratorët e faqes mund ta shohin dhe ta redaktojnë atë informacion.

Cilat të drejta keni mbi të dhënat tuaja

Ju mund të kërkoni që të fshijmë çdo të dhënë personale që mbajmë për ju. Kjo nuk përfshin të dhëna që janë të detyruara të mbajmë për qëllime administrative, ligjore ose të sigurisë.

Ku i dërgojmë të dhënat tuaja

Komentet e vizitorëve mund të kontrollohen përmes një shërbimi të automatizuar të zbulimit të spameve.

Kënaqshmëria Customer

Kënaqësia e klientit është e rëndësishme për ne. Nëse keni ndonjë pyetje, pyesni.

Ne do të përdorim vetëm adresën tuaj të transportit dhe faturimit, dhe informacionin e kontaktit

  • Për të komunikuar me ju në lidhje me porosinë tuaj
  • Për të përmbushur porosinë tuaj

Zgjedhja / Opt-Out

Faqja jonë u ofron përdoruesve mundësinë të zgjedhin nga marrja e komunikimeve nga ne. Kjo faqe u jep përdoruesve mundësitë e mëposhtme për heqjen e informacionit të tyre nga baza e të dhënave tona për të mos marrë komunikime të ardhshme.

  1. Ju mund të dërgoni e-mail tek Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.

Correct / Update

Kjo faqe u jep përdoruesve mundësitë e mëposhtme për të ndryshuar dhe modifikuar informacionet e dhëna më parë.

  1. e-mail Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.

Kontaktimi i Faqes Web

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë deklaratë të privatësisë, praktikat e kësaj faqeje ose marrëdhëniet tuaja me këtë faqe, ju lutemi kontaktoni:

Rob Schwartz
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.