Kanalizimi i koronavirusit

Kohët e fundit, unë bëra një kanalizim të bërë për mua personalisht në lidhje me koronavirusin. Meqenëse kaq shumë prej jush më kanë pyetur se çfarë di për virusin, unë kam vendosur të bëj kanalizimin në dispozicion për të gjithë. Ju mund ta lexoni më poshtë. Kanalizimi nuk është redaktuar, kështu që ju lutemi falni shenjat e pikësimit të gabuar dhe verbimin e tepërt. Vetëdija e kanalizuar është një kolektiv i mjeshtrave të ngjitur. Kathy, personi që e kanalizoi këtë, është në dispozicion për të bërë kanalizime private dhe mund të arrihet tek Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.

Jini mirë dhe qëndroni të sigurt.

Me dashuri, Rob

Koronavirusi. Cila është simbolika?

March 16, 2020

Për të rrëmbyer,

Theseshtë e qartë në këto vitet e fundit që zhvendosja në vetëdije është mbi tokë në një mënyrë shumë të madhe. Rritja brenda energjive të dritës ka sjellë shpërndarjen e atyre gjërave që janë fshehur në errësirë; përpjekjet për të fshehur të vërtetën kanë qenë parësore në jetën e atyre që duan të mbajnë status quo-në. Të pavërtetat që ulëritës kanë qenë ato që mund të quhet protesta e kësaj dritë që ka hyrë në çdo zonë të shoqërisë, të fesë, politikës; duke thirrur barazinë brenda gjinisë, racës, seksualitetit dhe shumë më tepër. Zhvendosja brenda njerëzimit nga frika në dashuri është ajo që po shihni dhe ato që po shihni gjithashtu janë ato gjëra që njerëzimi në tërësi NUK i dëshiron, duke i çuar kështu drejt atyre që duan. Një pikë përgjimi siç ishte destinuar u arrit në nëntor të vitit 2019 dhe në përputhje me frekuencat 'të planifikuara' për të goditur tokën vitin, u shfaq 2020. Kjo do të ishte / është koha brenda kohës kur zhvendosja në vetëdije nga frika në dashuri do të aktualizohet pasi dridhja / frekuenca / energjia është shumë më e fuqishme sesa frika që po shihni. Ekzistojnë dy gjëra në punë këtu pasi këto dy porosi për njerëzimin janë ato që i kanë mbajtur ata në një pozitë për të ruajtur atë frikë brenda tyre në mënyrë qelizore sa për të thënë që njerëzimi ka qenë i një dridhje specifike të frikës, që kolektivisht po tërhiqet nga qelizat e tyre. Së pari ajo frikë e madhe nga vdekja dhe së dyti ajo frikë universale nga mbijetesa. Hyni në koronavirus pasi pasqyron atë ankth për mbajtjen e një frike nga vdekja. Vazhdon të flasë për vdekjen e afërt edhe pse numrat nuk e pasqyrojnë atë, mesazhi është qartë një nga frikërat më të mëdha brenda qelizave të njerëzimit ………… .dhe Vdekja. Së dyti, virusi po shkakton një panik në mbarë botën për sa i përket një tregu të aksioneve në rënie që për shumë përfaqësojnë vdekjen / eleminimin e simboleve të tyre të mbijetesës; punët e tyre, llogaritë e tyre bankare, 401K-të e tyre pasi që po shkakton një ndezje frike brenda fjalës 'PARA'. Në terma realë është frikë nga e ardhmja. Si do të mbijetoj pa garancitë e sigurisë dhe të botës dhe bota po thotë se nuk ka garanci. Sa e frikshme. Dhe kjo është qëllimi për të ndjerë të frikshme, frikën ndërsa rritet brenda trupit dhe lirohet / shndërrohet në qetësi dhe paqe dhe zgjërohet brenda zemrës që sjell dashuria. Frika që po rezonon me formën njerëzore dhe qelizat siç është sjellë kolektivisht përmes prezantimit të këtij virusi është për lëvizjen e saj OUT të trupit pasi dridhjet / frekuencat më të larta të dashurisë fillojnë të hyjnë sepse ajo tashmë ka hyrë në tokë dhe si e tillë që krijoi kohën që trupat e njerëzimit të korrespondonin me tokën në të cilën ata ecin. Humando njeri që hyri në tokë mbante brenda trupit të tij të njëjtat dridhje që vetë toka e mbajti si trup është një shtrirje e tokës. Trupi është thjesht ajo që është e gjallë nga energjia e burimit të shpirtit / krijuesit. Kur toka filloi këtë lëvizje në 5D, ajo që qëndroi mbi të (njerëzimi) filloi ta ndiejë këtë shtysë për frekuencën më të lartë të dashurisë dhe dritës, por frika luftoi shumë për të ruajtur pozicionin e saj dhe tani frika nuk mund ta mbajë ashtu siç reflektohet nga kjo “Pandemi vdekjeprurëse” që po ndryshon mënyrën e jetës së secilit dhe kjo është pika e saj ………… .. për të ndryshuar njerëzimin. Ta themi thjesht 3D është frika dhe 5D është dashuri. Dashuria ose drita ka ardhur tashmë e gjallë në sipërfaqen e tokës, e cila përfshin banorët e saj që jetojnë mbi të, pasi është koha e tyre për të zgjedhur fatet e tyre. A luftojnë për të ruajtur atë frikë që u thotë atyre gjërave nuk duhet të ndryshojnë ose a lejojnë që kjo dashuri të gjallërohet dhe të jetojë në jetën e tyre. Kjo është ajo ku ushtrohet vullneti i lirë. Kjo dridhje nuk do të ndalet gjë që tregon se dashuria ka mbërritur dhe do t'ju mbështesë plotësisht nëse i dorëzoheni asaj. Ne mund të shohim që shumë më tepër sesa shumica bëjnë në këtë kohë, si dhe mund t'ju themi se një vit nga tani bota nuk do të jetë si më parë. Shumë do të 'vijnë' pas një nate shumë të errët të përvojës së shpirtit ashtu si shumë kanë ata që atëherë filluan të ndihmojnë të tjerët. Shumë do të luftojnë për të ruajtur një histori që sapo është zhdukur, jo më për t'u rikthyer dhe shumë të tjerë nuk do ta pranojnë këtë mënyrë të re të jetës dhe do t'i nënshtrohen frikës vetëm se do të nxitohen me dashuri pasi ato kalojnë dhe fitojnë mirëkuptim. Disa do të kthehen, të tjerët do të ndihmojnë nga lart ashtu të flasin.

Ata si vetja, një i quajtur punëtor i lehta, kanë përgatitur për këtë moment tërë jetën tuaj. Kjo është koha kur ju erdhët; të qëndrosh në dritën tënde duke e ditur që ky moment i frikshëm në tokë nuk është i yti. Ju jeni vëzhguesi i situatës ndërsa kapni veten brenda pozicionit 5D që ju ka thirrur për kaq shumë kohë. Oh ju do të kërcejni midis botëve / dimensioneve pasi frika është shumë e fortë dhe mund të shikohet dhe lexohet çdo ditë / orë. Por ndërsa vëzhgoni mbani mend që erdhën të ankoroni këtë dritë që po shkakton aq shumë kaos sa që po prishet kjo botë e vjetër por përmes përpjekjeve dhe përkushtimit ndaj planit dhe fatit tuaj. Hulumtimi juaj, vëzhgimet dhe shumë të njohurit ju kanë sjellë shumë kujtime se kush jeni vërtet, por në këtë kohë do të ndjeni paqen, qetësinë, bukurinë dhe dashurinë brenda emocionit të vërtetë se kush jeni ju. Ju jeni një qenie njerëzore që është e animuar nga dashuria e zotit / burimit krijues, pasi Jeni animator dhe për të ditur që është diplomimi juaj, kthimi juaj i shtëpisë, më i madhi nga të gjitha projektimet dhe dëshirat, ëndrra juaj bëhet realitet për të qenë e gjallë dhe mirë, në paqe dhe dhembshuri në momentin më të madh toka ka njohur ndonjëherë; për të ndihmuar të tjerët për kujtimet e tyre në këtë kohë të ndërrimit të vetëdijes, se zhvendosja nga frika në dashuri është përtej fjalëve pasi nuk ka formulime 3D ose shpjegime për tu gjetur.

Ky virus me qëllim është të ndihmojë njerëzimin të nxjerrë nga brenda trupat e tyre frikën që ka jetuar atje që nga fillimi i kohës së tyre mbi këtë tokë në të gjitha format që ata kanë hyrë. Të jetosh pa frikë është LIVE dhe kjo është ajo që po ndodh. Ka nga ata si vetvetja që do të përçojnë rrobat e fundit të frikës pasi je nga ato të zgjuarit, ka nga ata që do të dorëzohen dhe me një veshtrim hyjnë në gjendjen e dhembshurisë duke kujtuar from nga diku ’që dashuria fiton nga frika. Ka nga ata që do të vijnë duke shkelmuar dhe ulëritur në deklaratën e tyre se ata do të pranojnë dashurinë nga frika është thjesht shumë e dhimbshme për tu mirëmbajtur dhe shumë skenarë të tjerë do të ndodhin brenda mendjeve dhe trupave të tokave të çmuara që po bëjnë këtë ndërrim. Të tjerët do të heqin trupin e tyre të frikës 'nga toka' dhe do të kalojnë. E gjitha është përsosmëri dhe në 5D që dihet.

Tani virusi vetë kishte një origjinë diku 'tjetër' nga sa është thënë. Qëllimi origjinal ishte të krijojë një vektor që mund të menaxhohet dhe mirëmbahet dhe përdoret për të kontrolluar njerëzimin. Ishte një plan shumë level i nivelit të lartë ’pasi kishte nga ata me fuqi dhe pasuri të tillë që brenda këtij dekade të fundit e panë shkrimin në mur sa i përket zgjimit që po ndodhte dhe përcaktoi që kjo duhet të përfundojë në mënyrë që arsyetimi i tyre të ishte konkluzioni këtë virus në një laborator dhe ta mbajnë atë deri në kohën kur / që ata të mund të fillojnë manipulimin dhe mirëmbajtjen e fuqisë së tyre për ata që kanë 'sunduar tokën' në mënyrë që të flasin me pozicionet e tyre të pushtetit dhe pasurisë, këto familje që njihen nga emri nuk mund ta pranonte shkatërrimin e gjithçka që ata kanë njohur ndonjëherë për sa i përket zotit të tyre si sistemi i besimit në veten e tyre. Pra, pasi ky virus u krijua për t’u mbajtur si një çip që ata mund të bënin pazare, diçka ndodhi dhe u bë e shkëputur nga dikush i një mendje shkencore pa asnjë shoqatë dhe as lidhje me ata që paguanin për këtë project projekt ’, në fakt për shumicën pjesë që ai as nuk e dinte për qëllimin e tij thjesht duke punuar në të njëjtën kohë me një shkencëtar tjetër që paguhej në mënyrë të ngrohtë. Ai e parashikoi atë në një copë letër dhe e nxori atë letër nga laboratori vetëm për ta hedhur atë dhe për ta prekur nga dikush, një person tjetër. Tani ai vetë ecte lirshëm nga simptomat, siç bëri ai që preku letrën dhe e përcolli atë tek ata që në plan e filluan këtë përhapje. Të mendosh madje se ishte një gabim është të ruash mentalitetin e 'aksidenteve të ndodhura' por natyrisht qëllimi i tij ishte ashtu siç u përshkrua për ju, të filloni një udhëtim të ndërrimit të madh të vetëdijes që frika përshpejton. Pra, kjo histori edhe pse në dukje fantastike është thjesht mënyra në të cilën bota filloi lëvizjen e saj në dashuri dhe vetëm me kohë do të dalin fakte të mëtejshme por nuk është një përvojë dramatike përkundrazi ishte ajo që mund të quhet gabim kur në realitet ishte se një shkencëtar që me një zemër të hapur filloi procesin e kësaj kohe në kohë kur njerëzimi hyn në një realitet të ri.

Tani do të dëshironim të themi edhe një gjë për ju dhe kjo është kjo: ju jeni të isha i dashur nga ata prej nesh dhe ka shumë që ju kanë dashur, ju udhëzuan dhe vëzhguan betejat dhe arritjet tuaja me atë që mund ta paramendonit si krenari kaq e madhe për kurrë nuk e ke humbur drejtimin as përkushtimin ndaj planit tuaj më të bukur. Edhe në momentin tuaj më të errët në këtë jetë deri më sot që keni mbajtur, mbajtur të qëndrueshëm dhe i kapërceni ato forca të frikës që keni kryer brenda jush. Me të vërtetë është koha për të festuar edhe kur shikoni nga jashtë dhe shikoni këtë frikë të mbërthyer përreth, sepse kjo është sinjali se koha është këtu për të ngritur kujtimet tuaja në të ditur se gjithçka është përsosmëri, nuk ka nevojë të ndjeheni as atë të ftohtë e vdekjes pasi kjo po lahet nga ju. Në fakt ju keni jetuar vdekjen pjesën më të madhe të jetës tuaj nga frika e saj. Isshtë koha juaj të filloni të jetoni në rapsodinë e muzikës suaj, zemra juaj duke rrahur në simfoni të mocioneve të jetës suaj. Isshtë koha juaj të qëndroni me vendosmëri në dashurinë që ju jeni dhe ta dini qëllimin e jetës tuaj, ëndrra e jetës tuaj është mbi ju.

Paqe