• Midis jetërave Regresioni i shpirtitDëshironi të dini planin dhe qëllimin tuaj të jetës?

  Zbuloni kuptimin më të thellë shpirtëror të marrëdhënieve tuaja, rrethanave dhe sfidave më të mëdha, si dhe si të shëroheni nga këto sfida.

  Mësoni Më Tepër

 • Mësoni kuptimin më të thellë të jetës suaj.

  "Nuk është vetëm që të kuptoni gjërat; gjithashtu ju jep një njohuri se kjo është një rrugë e zgjedhur në këtë jetë ".
  -
  Paloma S., Meksikë

  "Sesioni im ndihmoi të më lirojë nga ndjenjat e fajit dhe të fajësimit, dhe më lejoi të hapja zemrën për të dashuruar".
  - Natalia P., Spanjë

  Mësoni Më Tepër

 • Dhurata e Shpirtit Tuaj - Donacione nga BibliotekaOrganizoni për një dhurim të librave të mi në bibliotekën tuaj lokale

  Ky akt i thjeshtë i mirësisë nga ana juaj do të ndihmojë librat të jenë në dispozicion të shumë njerëzve falas si një burim shërimi.

  Kliko këtu për të ndihmuar

Pse keni zgjedhur njerëzit që janë në jetën tuaj?

Pse keni planifikuar sfidat tuaja më të vështira?

Si mund të shërosh dhe të përjetosh më shumë dashuri, gëzim dhe paqe?

Merrni përgjigje dhe lexoni për një mënyrë të fuqishme për të ...

Zbuloni planin tuaj të jetës

Një bisedë me Rob Schwartz
Lexoni intervistën

Ngjarjet në të folur

Hollyhock - Vancouver, BC
Zgjimi për qëllimin tuaj të jetës, Zbulimi i planit të jetës suaj (shtator)

Spanjë
Kursi Brave Souls (nëntor)

Kripalu - Stockbridge, MA
Zgjimi për qëllimin tuaj të jetës, Zbulimi i planit të jetës suaj (dhjetor)

Regjistrohu për Buletinin tim

Regjistrohuni dhe merrni një pagesë shkarko falas "Plani i shpirtit tuaj: kuptimi shpirtëror i jetës suaj".

Regjistrohu këtu

Rob Schwartz, PLSRt, BLSRt
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.

Bëni një donacion në Programin e Donatorëve të Librit

dhuroj

Shikoni më shumë e Rob Schwartz në youtube.

Regresioni i kaluar i shpirtit të jetës

Kuptoni një çështje aktuale të jetës duke përjetuar origjinën e saj të kaluar të jetës.

Mësoni Më Tepër

Midis jetërave Regresioni i shpirtit

Bisedoni me Këshillin e Pleqve për të zbuluar planin dhe qëllimin tuaj të jetës. Njohur gjithashtu si një jetë midis regresionit të jetës ose LBL.

Mësoni Më Tepër

Sesione Udhëzimi Shpirtëror

Një orë bisede për çdo temë të zgjedhur prej jush. Merrni përgjigje për pyetjet tuaja.

Mësoni Më Tepër

Kontaktoni Deceased Loved One

Hipnozë është projektuar për të lehtësuar kontaktin tuaj me një të dashur që është kthyer në Shpirt

Mësoni Më Tepër

Plani i shpirtit tuaj

Plani i shpirtit tuaj

Plani i Shpirtit Tuaj: Zbulimi i kuptimit të vërtetë të jetës që keni planifikuar para se të keni lindur hulumton planifikimin para lindjes të sëmundjes fizike, duke patur fëmijë me aftësi të kufizuara, shurdhim, verbëri, varësinë e drogës, alkoolizmin, vdekjen e një të dashur dhe aksidentet.

Lexoni Pjesën ose Blej tani

Dhurata e Shpirtit Tuaj

Dhurata e Shpirtit Tuaj

Dhurata e Shpirtit Tuaj: Fuqia shëruese e Jetës që Planifikuan Para se të ishit të lindur diskuton planifikimin para lindjes të zgjimit shpirtëror, abortit, abortit, marrëdhënieve abuzive, seksualitetit, incestit, adoptimit, varfërisë, vetëvrasjes, përdhunimit, sëmundjes mendore dhe të tjera.

Lexoni Pjesën ose Blej tani