Меѓу животите на душата регресија

Помеѓу животите на душата регресија или BLSR (исто така познат како живот помеѓу регресија на животот или LBL) е свето искуство во кое можете да се вратите во нефизичкото подрачје што го нарекувате Домот помеѓу вашите земни инкарнации и така да го доживеете и запаметите вашиот идентитет како бесмртна душа . Помеѓу животите Душата регресија е моќен и длабоко лекувачки начин да се добие зголемена свест за тоа кој навистина си и длабоко разбирање на планот и целта на вашиот живот.

Регресијата помеѓу душата во животот започнува со неколку прелиминарни чекори наменети да ви помогне да се опуштите длабоко. Потоа ќе ве водам накратко во минат живот. Минатиот живот ќе биде оној што е директно релевантен за вашиот тековен живот. На пример, може да видите нешто што останало нецелосно во изминатиот живот и што планиравте да го завршите во тековната инкарнација. Или, ако се борите со нешто особено, Дух можеби ќе ви покаже минато живеење во кое имавте успех со тоа прашање како начин да се каже: „Успеавте во оваа област порано, за да можете повторно да успеете“.

Откако ќе заврши минатиот живот, можете да разговарате со еден од вашите водичи за тоа зошто ви е покажано тој посебен минат живот и како тоа влијаело на планот за вашиот сегашен живот. Потоа го замолуваме вашиот водич да ве придружува до Советот на старешините. Советот се состои од мудри, lovingубовни и многу еволуирани суштества кои го надгледуваат циклусот на реинкарнација на Земјата. Советот знае сè за вас: планот за вашиот сегашен живот, како и сè за секој минат живот. Можете да му поставите на Советот какви било прашања што имате во врска со тоа што сте планирале за вашиот животен век, зошто сте ги направиле тие планови, како работите во однос на исполнувањето на вашиот план и што можете да направите за подобро да го исполните вашиот план. Можете исто така да поставите какви било прашања што имате во врска со некое од значајните луѓе и домашни миленици во вашиот живот. Многу клиенти опишуваат како се бави со чистата, безусловна theубов на Советот и тотална пресуда. Честопати Советот ќе обезбеди моќно енергетско лекување.

Разговорот со Советот е прекрасна можност да поставите какви било прашања што ги имате на која било тема. После регресијата меѓу животот и душата, многу клиенти изјавуваат: „Добив одговор на секое прашање што го поставив и немам повеќе прашања во врска со мојот живот!“

BLSR е максимум три часа во должина. Повеќето сесии се помеѓу два и три часа.

Вашата сесија ќе се спроведува преку телефон или Skype. Процесот е исто толку моќен и заздравуван по телефон / Скајп како кај личноста, а за некои луѓе (оние кои се порелаксирани ја прават сесијата од удобноста и блискоста на домот), се препорачува сесијата да ја правите преку телефон / Скајп.

За да купите и закажете BLSR, едноставно внесете ја вашата временска зона подолу. Календарот потоа ќе ги прикаже достапните временски слотови (изразени во вашето време). Јас одржувам список на чекање за клиенти кои купиле сесија и кои би сакале да имаат сесија на претходен датум ако е можно. Ако набавите сесија и сакате да бидете додадени на списокот на чекање, ве молиме пишете ми на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите. да ми го кажам тоа.

Како што ќе видите откако ќе влезете во вашата временска зона, долго чекате приватна сесија. Алтернатива да чекам приватна BLSR е мојата работилница да ја преземам лично или преку Интернет. Ние правиме група BLSR како дел од работилницата. Датумите за сите работилници за лице и преку Интернет се објавени на Страница за настани на оваа веб-страница. Ве молиме, да прочитате за работилницата преку Интернет Кликни тука. Забележете дека групата BLSR не е интерактивна како што е приватниот BLSR; како и да е, ако претпочитате да не чекате приватна сесија, тоа е одлична алтернатива. 

Ако не го видите календарот веднаш под оваа линија, притиснете освежи (симболот за кружна стрелка) на горниот дел од прелистувачот.

Не е потребно претходно искуство со хипноза. Да се ​​биде во состојба на транс не значи дека не сте свесни за вашата околина или за тоа што се случува. Fullyе бидете целосно свесни во текот на целата сесија, дури и кога доживувате еден од вашите минати животи. Вие останувате контроли на сесијата во секое време. Не е можно да се „заглави“ во животната состојба; може да ја прекинете сесијата во секое време кога ќе изберете едноставно со отворање на очите. Медијарите и каналите што се во моите книги нема да бидат дел од вашата сесија; вие самите ќе ги добиете информациите и заздравувањето директно од Дух додека сте во транс состојба.

Еден од најубавите аспекти на хипнотички регресии е дека тие работат дури и ако не верувате дека искуството било „реално“. Дозволете ми да споделам приказна за да ја илустрирам оваа точка.

Во групна регресија што еднаш водев на конференција, двајца од учесниците беа сестри. Овие две жени имаат слично искуство за време на работилницата; тоа е, тие видоа слики од одреден минат живот во очите на нивните умови, но сликите не се чувствуваа „вистински“ за ниту еден од нив. Кога заврши работилницата, двете жени заклучија дека тие едноставно го сочинувале искуството. Но, тогаш тие излегоа на вечера заедно и ги споделија своите искуства едни со други. Она што го открија - на нивно задоволство и воодушевување - е дека и двајцата се вратиле на истиот минат живот, во кој биле заедно во едно семејство. Едната беше ќерка, а другата мајка, па го видоа минатиот живот од различни гледни точки. Но, сè друго беше индивидуално: истите луѓе, облеката, домот, мебелот, основите околу домот и историскиот временски период. Затоа, жените добиле независна потврда дека она што се чувствувало замислено е, всушност, вистинска комуникација од Дух.

Покрај тоа, во текот на следните неколку недели двете жени го трасираа своето семејно стебло околу пет генерации во одреден имот во Англија. Една од сестрите потоа отпатуваше таму. Таа ми напиша: „Основите на овој имот се токму она што го видов во регресијата“. Потоа, тие имаа втора независна потврда дека она што се чувствувало како имагинација е вистинска комуникација од Дух.

Можете да одберете да го направите вашиот Помеѓу Живее Соул регресија од страна на било телефон или Skype. Ако не зборувате англиски, може да имате некој со вас да служи како преведувач. Имањето присутен преведувач не го попречува седницата на било кој начин.

Јас ќе ја сними сесијата за вас. Забележете дека хипнотичката индукција што се користи за време на сесијата нема да биде на снимање, бидејќи снимањето започнува кон крајот на процесот на индукција, непосредно пред да почнеме да поставуваме прашања за Духот.

Откако ќе купите BLSR, ќе добиете е-пошта што го потврдува датумот и времето што сте ги одбрале. Прочитајте ја оваа е-пошта многу внимателно. Содржи неколку важни врски: упатства за подготовка; формулар за внес за пополнување и враќање (нема да го знам вашиот телефонски број или името на Skype ако не го вратите пополнетиот формулар за внес и затоа нема да можете да ве контактирам на денот на вашата сесија); и дваесетминутна ориентација (аудиофил) што детално објаснува како работи процесот и што да очекуваме. Формуларот за внесување бара да ги наведете прашањата што ги имате за Советот. Willе ве поттикнам за време на вашата сесија да ги поставите овие прашања; на овој начин не треба да се сеќавате или да ги пратите вашите прашања. Забележете дека мора да ми го вратите пополнетиот формулар за внес најмалку 48 часа пред вашата сесија.

Политика за поврат и презакажување: Ве молиме, забележете дека таксата за BLSR не се враќа. Барањата за презакажување сесија мора да се направат најмалку два дена (48 часа) однапред.

Ако имате какви било прашања, пишете ми на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите..

 


Видео на Меѓусебно живеење Соул Регресија што го правев со Елиса Медуш на блогот Channeling Erik.

„Имав големо искуство помеѓу животот [регресија] со Роберт Шварц. Тоа беше далеку најемотивниот момент во овој [тековен] живот. Се вратив на смртното искуство на еден мој не горд [минат] живот и напред во душата завршување на лекциите од тој живот. Се надевам дека тоа беше последен пат кога треба да ја научам извонредната одговорност за ИЗБОРИ на вистинските последователни животи! “ Norm Shealy, MD, Ph.D.

„Регресијата помеѓу душата во животот беше извонредна и имаше трајно влијание врз мојата свест. Откако стигнав во состојба на хипноза, бев воден во минатиот живот што се водеше како последица на сегашноста. Theивотот се одвиваше пред мене, привлекувајќи ме во драматична еволуција на настаните, на крај ме отвори на ново ниво на разбирање. Кога заврши овој поранешен живот, преку нежно тренирање на Роб, почувствував дека душата ми го остава телото. Мојата свесност почна да расте се повисоко и повисоко, лебдејќи слободно. Наскоро открив дека сум се впуштил во место на необична убавина, каде самата суштина на просторот околу мене произлезе атмосфера на длабока убов. Како што растеа моите сфаќања, станав свесен за три суштества кои напредуваат кон мене. Тие ме пречекаа со такво радост и почит и јас бев презакажана со солзи од нивното прикажување на тотално прифаќање и воодушевување. Беше јасно дека бев во присуство на длабока и света сила.

„Овие убави суштества се идентификуваа како дел од советот што им помага на луѓето да ги советуваат во планирањето на нивните претстојни инкарнации. Тие ме известија дека се тука за да дадат упатства и да одговорат на какви било прашања што може да ги имам. Ме придружуваа на маса со неколку столчиња околу неа. Само што почнав да седам, јас забележав дека друг влегува во вселената. Бев запрепастен и пресреќен што сфатив дека тоа е мојот сакан сопруг кој неодамна почина! Моите емоции скоро ме преплавија додека мојот сопруг ме поздравуваше и ми ги зеде рацете во неговите. Никогаш нема да ја заборавам екстазата да стојам веднаш до оваа прекрасна душа повторно. За она што ми се чинеше како блажен часови, имав извонредна можност да разговарам со мојот сопруг за сите работи што ги имав толку долго време што и се заканував да му кажам или да го прашам. Исто така, можев да ја споделам мојата loveубов и благодарност за неговото негувано присуство во мојот живот. Најголемиот подарок од ова патување со душа беше повторно да се биде со овој сакан човек и да се почувствува неговата извонредна убов. На крајот, мојот сопруг реши да се пресели, за да им овозможи на членовите на советот да ја споделат својата мудрост и да одговорат на какви било прашања што може да ги имам. До крајот на сесијата, на секое прашање со кое пристигнав, великодушно одговараше со мудри совети и совети.

„Јас навистина не можам да кажам доволно за Роб Шварц и неговите вештини како хипнотист и олеснувач и вонредното патување со духови на само-откривање што ми го донесе тоа. Покрај искрената и грижлива природа на Роб, тој поседува неверојатна способност за јасна, артикуларна поука и водство, кое никогаш не се мавта во текот на целата сесија. Моето искуство не само што беше позитивно и просветлувачко, туку се покажа и како длабоко заздравување. За неколку часови по регресијата, почнав да забележувам охрабрувачки промени и во моето тело и во мојата емоционална состојба. Забележав повеќе енергија, помалку физичка вкочанетост и болка и весел, оптимистички став. Јас секогаш ќе бидам благодарен за оваа ретка и вредна можност. Со најголема самодоверба и убедување јас го препорачувам Роб Шварц “.
- Теда Х., САД

"Го изгубив мојот 35-годишен сопруг неочекувано. Тој ја напушти куќата на лесен бегство и никогаш не се врати; тој имаше масовен срцев удар. Бевме во брак девет години и имавме две деца, а јас бев бремена тогаш со нашата трето бебе.Тој беше loveубовта на мојот живот.Јас бев уништен.Не можев да разберам зошто.Имав минат живот и помеѓу животни регресии со Роберт.Тоа ми помогна во мојот процес на жалење како никој друг! Не е само тоа што го правиш чувство за работи; исто така ви дава да знаете дека ова е избран пат во овој живот. Требаше да ја доживеам оваа загуба. Сесиите ми дадоа голем мир и разбирање “. –Палома С., Мексико

„Роберт беше целосно фокусиран и посветен на успехот на овој процес, осигурувајќи се дека сите детали се опфатени во подготовката на мојата сесија. Тој беше особено брилијантен кога користеше техника што го заобиколува мојот аналитички ум, барајќи да зборувам директно до мојот водич. Потоа станав набудувач и се плашев од она што мојот водич го откриваше за мене. Така, сесијата се претвори од процес на размислување во процес на „искуствено знаење“. Информациите што беа откриени ми помогнаа да разберам дека навистина ги испланирав моите искуства со одредени лица. Пред мојата сесија, ги сметав овие лица како мои противници. Сега разбирам дека тие се во реалноста блиски, души-пријатели пријатели, кои доброволно ми помагаа во мојот духовен раст. Разговарајте за промена на парадигмата! “ –Честер., САД

„За мене сесијата беше извонреден расчистување на моето внатрешно водство и подлабоко разбирање и потврда дека сум на добар пат со мојот„ план на душата “. Техниката што ја користевте беше јасна, релаксирачка и утешна. Ова е толку вредна работа во овој период на транзиција во човечката свест “. - Сенди С. Чешир, Велика Британија

"Роберт создаде околина во која се чувствував навистина удобно и ги испуштав сите мои грижи. Кога и да се навлегував во место на неизвесност, тој без напор ме водеше низ себе. Јас комуницирав со духовно битие од кое чувствував огромна охрабрување да започнам да ја лекувам мојата несигурност и стравови.После моите сесии, доживеав прекрасни чувства на loveубов и спокојство во мене.Се сфатив дека можам да се справам со моите предизвици на мазен, природен начин со тоа што станав moreубов кон себеси и околниот свет. е длабоко утешна и моќно искуство за кое сум длабоко благодарен “. –Ева С., Чешка

„Роберт ме донесе толку длабоко во транс, што беше лесно да се види мојот минат живот и да се поврзам со мојот духовен водач / советот на старешини. Пораките за мојот живот, проблемите со кои морав да се соочам, беа толку јасни, и јас одеднаш разбирам сè - нема повеќе прашања, зошто сум тука и што сака мојата душа да правам. Се запознав со моите духовни родители (толку многу ми недостасуваа изминативе години!), И се забавував со советот на старешини. Најголем подарок е што црниот облак на депресија, кој ми висеше над главата со години, исчезна. Сега сум среќен што сум повторно поврзан со духовниот свет и тоа ми врати сила, светлина и радост во мојот живот. Повеќе не се плашам од смртта. Сега знам дека ќе одам на место што е неограничена loveубов, радост, среќа, леснотија и слобода “. - taута С., Германија