Интернет работилница 26 и 27 септември

лотос 00 11Надоместок за работилница: 320 УСД по лице

My Просветлување на целта на животот, откривање на вашиот план за живот онлајн работилницата се состои од четири компоненти:

  1. Говор зборувам за тоа зошто ние самите ги испланираме најголемите предизвици пред ние сме родени;
  2. Вежба моја божествена доблест, која ви дава увид во квалитетите на кои работите на овој живот;
  3. Контакт починато сакано Една група хипнотичка регресија (што честопати доведува до контакт со повеќе сакани од другата страна, вклучувајќи миленичиња);
  4. Група помеѓу регресија на животниот живот (BLSR) во која можете да откриете што планиравте за вашиот тековен живот и зошто, колку добро правите во однос на исполнувањето на вашиот план и како подобро да го исполните вашиот план. За детален опис на BLSR, ве молиме Кликни тука.

Луѓето кои доживуваат BLSR (без разлика дали е на работилница или на приватна сесија), честопати коментираат за моќната, безусловна loveубов и тоталното несудување на нефизичките суштества со кои зборуваат во регресијата. Разговорот со тие суштества води кон многу подлабоко разбирање за тоа кој си како вечна душа и зошто си овде на Земјата во ова време, што пак води кон поголемо прифаќање, мир и радост.

Придобивките од работилницата се:
-Се поттикнува да излезете од свеста за жртвите
-Кејн увид зошто одредени луѓе се во вашиот живот и зошто некои од тие односи се толку предизвикувачки, што пак води кон прошка
-Пофаќање и благодарност во однос на предизвиците од овој живот
-Поразбирање на подлабокото духовно значење и целта на вашите предизвици, врски и искуства, што пак создава длабоко заздравување
-Добар мир и радост

Агенда (сите времиња се во источна САД и се приближни, освен 10 часот за почеток во XNUMX часот):

Сабота

9:30 часот - Пред-сесија Проблеми со проблеми со зумирање и медитација

10:00 часот - 12:00 часот: Отворен говор

12:00 - 12:15 часот: Пауза

12:15 - 1:45: Вежба на божествени доблести

1:45 - 2:45: Ручек

2:45 - 5:00 Контактирајте со загината сакана регресија; весник за вашето искуство; споделување и дискусија

Недела

9:30 часот - пред-сесија Зуми за смена на проблеми и медитација

10:00 часот - 12:00 часот: Помеѓу регресијата на животот во душата

12:00 - 1:30: Весник за вашите искуства; ручек

1:30 - 3:30: Споделување и дискусија; Завршни забелешки

Забелешка: МОРА да се регистрирате користејќи го образецот подолу за да присуствувате.

За повеќе информации за работилницата, напишете rob.schwartz @youroulsplan.com

Политика за поврат и откажување: Целокупната продажба; без наплата. Ако откажете најмалку пет цели дена пред почетокот на работилницата, добредојдени сте да учествувате во друга работилница на Интернет. За откажувања направени помалку од пет цели дена пред почетокот на работилницата, нема да можете да ја пренесете вашата набавка во друга работилница. Кога се регистрирате за работилницата, вие се согласувате со овие услови.

Изјава за објавување на сопственост и појавување

Материјалите за работилници и упатствата се од сопственост на Роб Шварц и на присутните ДОО. Ниту еден учесник или трета страна не смее да користи или објавува такви материјали или упатства без изрично писмено одобрение на сопственикот (а) на авторските права. Со запишување и / или учество во работилница, вака се согласувате дека Работилницата може да биде снимена, а вие доделувате ексклузивни права на Роб Шварц и неговите присутни субјекти и дистрибутерите да ги користат, репродуцираат, објавуваат, јавно прикажуваат и реформатираат, модифицираат и бришат вашите снимен глас или изглед на Работилницата.

Индивидуално учество

Учеството на работилницата е ограничено на запишаната личност. Учесникот се согласува дека нема да го сподели работното искуство со трети лица или да го сними за таква цел.

Одрекување и лично ослободување

ХИПНОТИСТОТ НЕ Е ПОТРЕБА ОБУAЕН МЕНТАЛНО ЗДРАВЈЕ, НЕ Е ДР MEDАВНИ ПРАКТИЦИОР. Во ниту еден момент нема да се обиде вашиот лекар за хипноза да обезбеди медицинска или ментална здравствена терапија. Потврдувате дека хипнозата е соодветна за вас и не е во спротивност со постојниот медицински или психијатриски третман. Секогаш барајте и следете ги советите на вашиот лекар или друг професионален лекар пред да размислите за алтернативен третман. Не се дава никаква гаранција, изразена или имплицирана, за задоволителни резултати од сесијата (ите) за хипноза.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Регистрација на работилница 26 - 27 УСД

Кога кликнете на испраќањето, ќе бидете пренасочени кон PayPal за да ја извршите исплатата за оваа работилница.

Невалиден влез