Донации од библиотеки

Подарок на вашата душа - Донации од библиотекиВоодушевен сум што објавувам дека двајца многу дарежливи читатели дадоа средства за да платат за донацијата (печатење и испорака) на копии од моите две книги во библиотеките во САД и во целиот свет кои се согласуваат да ги стават книгите на нивните полици. (Во САД многу библиотеки продаваат донирани книги на продажба на Пријатели на библиотеката.)

Ве молам, помогни ми да донесам свест за луѓето од целиот свет со тоа што ќе ја прашам вашата локална библиотека дали ќе ги стават двете донирани книги на нивните полици. Ако тие се согласат, молам пишете ми на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите. и дозволете ми да го запознаам името на библиотеката, лицето за контакт и адресата на која треба да се испраќаат книгите. Потоа ќе донирам една копија од секоја од моите две книги во вашата библиотека.

Има толку многу луѓе кои навистина не можат да си дозволат да купуваат книги. Вашата љубезна помош ќе ги допре нивните животи.

Ви благодариме.