Коронавирусно канализирање

Неодамна, направив канализирање за мене лично во врска со коронавирусот. Бидејќи толку многу од вас ме прашаа што знам за вирусот, решив да го направам канализирањето достапно за сите. Може да го прочитате подолу. Канализирањето не е изменето, затоа ве молиме изговорете неправилна интерпункција и вишок глагол. Канализираната свест е колектив на вознесени господари. Кети, лицето кое го канализираше ова, е достапно за приватни канализирање и може да се дојде до него Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Бидете добри и останете безбедни.

Со loveубов, Роб

Коронавирусот. Која е симболиката?

Март 16, 2020

Да ограби,

Очигледно е во последните години дека промената на свеста е на земјата на многу голем начин. Подемот во енергиите на светлината предизвика распрснување на оние работи што се скриени во темнината; обидите да се скрие вистината беа најголеми во животот на оние што сакаат да го задржат статус квото. Верувачките невистини се она што може да се нарече протестирање на оваа светлина што влезе во секое подрачје на општеството, религија, политика; повикување на еднаквост во пол, раса, сексуалност и многу повеќе. Промената во човештвото од страв кон loveубов е она што го гледате и она што го гледате, исто така, се оние работи што човештвото како целина НЕ ги сака, со што ги води кон она што го сакаат. Точката на превртување, како што беше предвидена, беше достигната во ноември 2019 година и во согласност со фреквенциите „закажани“ да ја погодат земјата во годината, се појави 2020 година Ова требаше да биде / е времето во времето кога промената во свеста од страв кон loveубов ќе се реализира бидејќи вибрациите / фреквенцијата / енергијата се далеку помоќни од стравот што го гледате. Овде има две работи на работа бидејќи овие две пораки до човештвото се оние што ги држеа во позиција да го задржат тој страв во нив мобилно, како да се каже дека човештвото е од специфична страшна вибрација која колективно се повлекува од нивните клетки. Прво, тој голем страв од смрт и второ, тој универзален страв од опстанок. Внесете го коронавирусот како што ја преслика таа вознемиреност од страв од умирање. Продолжува да зборува за претстојната смрт, иако бројките не ја одразуваат, пораката е очигледно еден од најголемите стравови во клетките на човештвото de .смртта. Второ, вирусот предизвикува светска паника во смисла на пад на берзата, што за многумина претставува смрт / елиминација на нивните симболи за преживување; нивните работни места, нивните банкарски сметки, нивните 401K затоа што предизвикува голем страв во зборот „ПАРИ“. Во реална смисла, тоа е страв од иднината. Како ќе преживеам без гаранции за безбедност и безбедност и светот вели дека нема гаранции. Колку е страшно. И тоа е поентата да се почувствува застрашувачки, стравот додека се зголемува во телото и се ослободува / претвора во мир и мир и пространство во срцето што loveубовта го носи. Стравот што резонира со човечката форма и клетките, како што се раѓа колективно преку презентирање на овој вирус, е за неговото движење НАД телото, бидејќи повисоките вибрации / фреквенции на loveубовта почнуваат да влегуваат за тоа веќе влезе во земјата и како такво што го создало времето за телата на човештвото да одговараат на земјата по која поминуваат. Секој човек што влегол во земјата држел во рамките на своето тело истата вибрација што самата земја ја држела како тело е продолжување на земјата. Телото е едноставно она што е анимирано од душата / творецот извор на енергија. Кога земјата го започна ова движење во 5Д, она што стоеше на неа (човештвото) почна да го чувствува овој притисок за поголема фреквенција на loveубов и светлина, но стравот се бореше силно за да ја задржи својата позиција и сега стравот не може да се одржи како што се рефлектира од оваа „Смртоносна пандемија“ што го менува начинот на живот на сите и тоа е поентата it ..да го смени човештвото. Едноставно кажано 3D е страв и 5D е убов. Loveубовта или светлината веќе оживеаја на површината на земјата што ги вклучува нејзините жители кои живеат врз неа бидејќи е време да ги изберат своите судбини. Дали тие се борат да го одржат тој страв што им кажува на работите не смеат да се менуваат или дали дозволуваат таа loveубов да оживее и натаму во нивните животи. Ова е местото каде се остварува слободна волја. Оваа вибрација нема да биде запрена, што ќе ви каже дека убовта пристигна и во целост ќе ве поддржи ако му се предадете. Можеме да видиме дека многу повеќе отколку што прават мнозинството во ова време, исто така можеме да ви кажеме дека една година од сега светот нема да биде како порано. Многумина ќе „дојдат“ по многу мрачна ноќ на душевно искуство, исто како што многумина имаат, како што тогаш почнаа да им помагаат на другите. Многумина ќе се борат да одржат историја којашто е веќе исчезната, повеќе да не се оживеат и многу други нема да го прифатат овој нов начин на живот и ќе подлегнат на стравот само да се брзаат со loveубов додека поминуваат и ќе добијат разбирање.

Оние како вас, оној што се викаше лесничар, се подготвија за овој момент цел живот. Ова е времето за кое дојдовте; да застанеш во твојата светлина знаејќи дека овој страшен момент на земјата не е ваш. Вие сте набудувач на ситуацијата додека се чувствувате во рамките на 5-та позиција што ве повика толку долго. О, ќе скокате меѓу световите / димензиите бидејќи стравот е многу силен и може да се гледа и да се чита секој ден / час. Но, како што забележувате, запомнете дека сте ја зацврстиле оваа светлина што предизвикува толку многу хаоси, како што се распаѓа овој стар свет, но преку напорите и посветеноста на сопствениот план и судбина. Вашите истражувања, набудувања и многу познаници ви донесоа многу сеќавања за тоа кои навистина сте, но во ова време ќе почувствувате мир, смиреност, убавина и loveубов во рамките на вистинска емоција за тоа кој сте вие. Вие сте човечко суштество кое е анимирано од убовта кон богот / креативниот извор како што сте аниматор и да знаете дека тоа е вашето дипломирање, враќање на вашето дома, најголемото од сите дизајни и желби, вашиот сон се оствари да биде жив и здрав, во мир и сочувство во најголемиот момент кога земјата досега се знае; да им помогнеме на другите во своите сеќавања во овој момент на промена на свеста, таа промена од страв кон loveубов е над зборовите, бидејќи не постојат 3Д-формулари или објаснувања.

Овој вирус има за цел да му помогне на човештвото да го разбуди од своите тела стравот што живее таму од почетокот на нивното време на оваа земја во сите форми што ги внеле во нив. Да се ​​живее без страв е да се живее и тоа е она што се случува. Има такви како себеси што ќе ги преобразат последните остатоци од страв, како што сте од разбудените, има и такви кои ќе се предадат и ќе трепнат во состојба на сочувство, сеќавајќи се „од некаде“ дека loveубовта победува над стравот. Постојат оние што ќе клоцаат и врескаат до нивната изјава дека ќе ја прифатат loveубовта од страв е премногу болна за одржување и многу други сценарија ќе се случат во умовите и телата на скапоцените земјани кои ја прават оваа промена. Другите ќе ги однесат своите тела на страв „од копно“ и ќе поминат. Сè е совршенство и во 5D тоа е познато.

Сега самиот вирус има потекло некаде „друго“ од она што е кажано. Првобитната цел беше да се донесе вектор што може да се управува и одржува и да се користи за контрола на човештвото. Тоа беше план на многу „високо ниво“, бидејќи имаше такви со таква моќ и богатство што во последната деценија го виделе пишувањето на wallидот за будењето што се случувало и утврдиле дека ова мора да заврши, па нивното размислување требало да се измисли овој вирус во лабораторија и чувајте го сè додека не / / тие можат да започнат со манипулација и одржување на нивната моќ за оние што „владееле со земјата“, така да се каже со нивните позиции на моќ и богатство, овие семејства кои се познати по името не можеше да прифати пропаѓање на сето она што некогаш го знаеле во однос на нивниот бог, како систем на верување во себе. Бидејќи овој вирус е создаден да се чува како чип со кој би можеле да се договараат, нешто се случило и се ослободил од некој со научен ум без никаква асоцијација или поврзаност со оние што платиле за овој „проект“, всушност за повеќето дел, тој дури и не знаеше за нејзината цел, едноставно работеше во тандем со други научници кои се плаќаа убаво. Тој го проектираше на парче хартија и ја извади таа хартија од лабораторијата само за да ја фрли и да ја допре некој, една друга личност. Сега, тој самиот одеше слободно од симптомите, како и оној што ја допре хартијата и им ја пренесе на оние што планираа да го започнат ова ширење. Да се ​​мисли дури и дека ова е грешка, значи да се одржи менталитетот на „несреќи што се случуваат“, но, се разбира, неговата цел беше онаква каква што ви беше опишана, да започнете патување со голема промена во свеста дека стравот забрзува. Значи, оваа приказна иако навидум фантастична е само начинот на кој светот го започна нејзиното движење во loveубов и само со тек на време ќе излезат понатаму со факти, но тоа не е драматично искуство, туку беше онаа што може да се нарече грешка кога во реалноста тоа беше еден научник кој со отворено срце го започна процесот на ова време во времето кога човештвото влезе во нова реалност.

Сега би сакале да ви кажеме уште една работа, а тоа е ова: ве ценат оние од нас и има многу кои ве сакале, ве воделе и ги набудувале вашите борби и достигнувања со она што би можеле да го замислите како голема гордост за никогаш не ја изгубивте насоката ниту посветеноста кон вашиот најубав план. Дури и во вашиот најмрачен момент од овој живот до денес, се држевте, држевте стабилно и ги надминувавте оние сили на страв што ги носевте во вас. Навистина е време да се слави дури и кога гледате нанадвор и го гледате овој зафатен страв наоколу бидејќи тоа е сигнал дека е време да ги подигнете вашите спомени во знаење дека сè е совршенство, нема потреба ни да се чувствува тоа ладно на смртта како што се мие од тебе. Всушност, најголемиот дел од животот сте ја живееле смртта, плашејќи се од неа. Време е да започнете да живеете во рапсодијата на вашата сопствена музика, срцето да чука во симфонијата на вашите животни движења. Време е да застанете цврсто во loveубовта кон која сте и да ја ЗНАЕТЕ целта на вашиот живот, животниот сон е пред вас.

Мир