За повеќе информации за работилницата, напишете rob.schwartz @youroulsplan.com

Политика за поврат и откажување: Конечна продажба; без наплата. Доколку откажете најмалку пет целосни дена пред почетокот на работилницата, добредојдени сте да учествувате на друга онлајн работилница. За откажувања направени помалку од пет целосни дена пред почетокот на работилницата, нема да можете да ја пренесете вашата набавка во друга работилница.