линкови

Ако сакате да разменувате линкови со нас, ве молиме по е-пошта, Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.. Во телото на е-поштата, ве молиме да го вклучите вашиот URL и краток опис на вашата веб-страница за да објавуваме. Ние ќе одговориме со истата.

План на твојата душа беше истражуван со помош на неколку надарени медиуми и канали. Оние кои се појавуваат во книгата и кои спроведоа сесии за испитаниците се наведени подолу како учесници. Оние кои се консултирани за истражувањето се наведени како придонесувачи. За да ги напишете, ве молиме кликнете на нивните е-адреси.

Учесниците

Барбара Бродкси
www.cosmichealingmeditation.com
www.deepspring.org
(734) 477-5848 (Длабок пролетен центар)

Дебора ДеБари
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Глена Дитрих
Нашиот пријател и колега Глена се вратија во Духот во 2009. Ви благодарам, Глена, за светлината што ја донесовте во светот!

Памела Криббе
www.jeshua.net
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Corbie Mitleid
www.firethroughspirit.com
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.
(877) 321-CORBIE

Стачи Велс
www.staciwells.com
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.
(928)-453 1214

Соработници

Џуди Гудман
www.judygoodman.com
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Марилу Вилсон Пена
www.energiesofenlightenment.com
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Препорачани веб-страници

Лоис Вецел
www.hotpinklotus.com
Лоис Ј Вецел, МНР, автор на „Акашиќ Рекордс: Студии на случај на минати животи“ ги отвора Акашиќ Рекордс во име на клиенти веќе 20 години. Намерата на Лоис да сподели вистински читања и нивните ефекти врз животот и семејствата на клиенти беше да му понуди разбирање на читателот за тоа што се записите и како знаењето за нашите сопствени записи може и да нè лекува и да ја забрза нашата духовна еволуција.

www.lightstaysretreats.com
Светлината престој Повлекува и живее е нов глобален холистички директориум за инспирирање и водење на вашиот ум, тело и душа. Преку Светлината престој најдете вашето совршено повлекување, настан, класа или работилница или пост твое за другите да се види. Ние сме покриени од авантура, уметност, холистички живот, духовност и благосостојба. Откријте повеќе со Light Stay. Споделете го своето патување со нас.


Исцелување на вечната душа од Енди Томлинсон
Овој практичен прирачник ја опфаќа теоријата и техниките потребни за лекување минати животи и вклучува регресија во тековните животни проблеми, минатите животи и спомените на душата меѓу минатите животи. Техниките се јасно објаснети со структуриран пристап кој го прави ова непроценлива референца за секој исцелител. Сеопфатна и дефинитивна, ја синтетизира работата на многу пионери во полето на регресивна терапија, минатиот живот и регресијата меѓу животот.

Оваа книга е непроценлив придонес и унапредување на полето на регресивната терапија. Уште повеќе, тоа е неверојатно интересно читање! ~ Др. Артур Е. Рофи, поранешен потпретседател, Друштво за духовна регресија

Силно го препорачувам и ќе го користам во моите програми за обука. ~ Др. Роџер Вулгер автор на „Исцелување на вашите минати животи“

Оваа книга е вистински придонес кон нашата област. ~ Д-р Ханс ТенДам автор на „Длабоко лекување“

Нарачајте ја книгата од Амазон на: www.amazon.com/Healing-Eternal-Soul-Spiritual-Regression/dp/190504741X или кликнете за да дознаете повеќе за минати книги за живот.


Истражување на вечната душа од Енди Томлинсон
Дознајте повеќе за она што се случува после смртта!
Следете го фасцинантно патување на група обични луѓе кои биле регресирани иако минатиот живот и во задгробниот живот. Користење на многу длабока хипноза на неверојатни спомени на душата површина на духовниот свет што ги чека сите нас. Парче по парче го открива секој чекор од патувањето и е полн со осветлени екстракти на студија на случај.

Искуствата на субјектот се толку добро избрани, толку сјајно јасни и толку чувствително објаснети, што сме пренесени во срцето на нивната духовна приказна. Оваа книга е најјасниот и најприфатлив извештај за регресијата меѓу животот што имав привилегија да ја читам. ~ Питер Вотсон enенкинс, автор на „Патувањето на Кристи, низ 12 минати животи“.

Тоа е значаен напредок во истражувањето на меѓуживотот и ќе биде привлечен за искрениот духовен трагач, а истовремено е од огромен интерес за практичарите. Фасцинантно читање! ~ Др. Артур Е Рофи, поранешен потпретседател на Друштвото за духовна регресија.

А мора да се прочита за оние кои се заинтересирани да дознаат повеќе за нивната вечна душа. ~ Ilja van de Griend, претседател на Европската асоцијација за регресивна терапија

Тоа му овозможува на читателот да добие подобро чувство за душата не само преку студиите на Енди, туку и преку разни пионери. ~ Д-р Мајкл tonутн, автор на „Патување на душите“ и „Судбина на душите“.

Нарачајте ја книгата од Амазон на:
www.amazon.com/Exploring-Eternal-Soul-Insights-between/dp/1846940699/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1256156796&sr=8-1
или кликнете за да дознаете повеќе за минати книги за живот.

АУЛ академија

на намена на СОУЛ Академијата е да ги отвори своите врати како добредојдена заедница на љубители на животни и студенти од животот кои го прифаќаат будењето кон Единствената свест. Гледајќи ги сите живи суштества како еднакви и низ очите на сочувство

на бензин е да понудиме духовни учења за „Принципите на универзална вистина“ и да заземеме став за чест на нашето сродство со животните и нивната мудрост да нè приближат до Божествената природа во нас самите

на визија е да се поврзат заедно „Амбасадори на животни“ од целиот свет,
во покана да го разгледаме начинот на љубов сочувство како средство за ставање крај на страдањето,
и со тоа да го отелотвориме она што животните нè учат на:
Служба, единство, единство и љубов

www.AstrologyJunction.com
Дознајте повеќе за различните видови на астрологии, соништа и зодијачна митологија

Пораки од светлината
Нова книга од близу смрт искуства Кристофор Копс


whenthesoulawakens.org
Прекрасна книга и веб-страница за духовно будење во ова време на транзиција во Водолија.

www.outoftheflame.com
Веб-страницата на Анет Трухило, надарен уметник од глина и стакло во Ешленд, Орегон. Работата на Анет е душевна и инспирирана. Со огромна loveубов и грижа ги создава секое парче накит и керамика.

www.brighttreasures.net
Прекрасна детска книга од авторката Ребека Вајкоттон, Детето на Мој, знај го ова им помага на родителите да ги научат своите деца дека тие се вечни души. Книгата нагласува дека родителите и децата се бираат едни со други пред да започне физичкиот живот, ветувајќи дека ќе го негуваат духовниот раст на едни со други.

 


www.heavenletters.org
Рајот, љубовните писма од Бога
Повторно го пројавувате вашето чувство за Себичност и поврзаност со Бога и со целото човештво.
Примање дневни пораки.

www.michaelteachings.com
Канализирани учења од групната свест познати како Мајкл.

www.pleiadianlight.net
Мелхиседек и Плејадиска светлосна мрежа - Атлантски и древни египетски учења во мистерија.

www.WholeBeingAwakening.com
Тед Штраус е експерт за помагање на обичните луѓе да постигнат вонредни будења во целост и отелотворени трансформации. Едноставниот, lovingубовен, приземен пристап на Тед им помогна на илјадници луѓе да ја сфатат свеста, да ги откријат мистериите на свесното отелотворување и да ги истражат областите на разбудената врска во меѓусебноста. Ако сте подготвени да го прекинете барањето, да се пронајдете себеси и да го живеете животот за кој сте дизајнирани, Тед е редок подарок.


Срцева светлина енергија
www.heartlightenergy.com
Линда Бен е меѓународна тренер кој патува да ги сподели своите подароци и да ги инспирира другите на нивното патување. Линда има клиника со седиште во Бризбејн, Австралија, специјализирана за интуитивна каросерија и за заздравување на енергија, како и работилници и семинари.

Дух Митос
www.spiritmythos.org
Акашиќ увиди и духовна уметност на теми како света земја, планетарна трансформација, Лемурија, Атлантида, Внатрешна Земја и многу повеќе.

www.dollymae.com
Меѓународен мотивациски говорник, психички и автор на „Избор на радост среде криза“ и „Имеологија“, овој чест гостин на ТВ и разговор на радио се консултира со поединци и корпорации.

Јас сум Универзитет (интегриран вознесени Мастер универзитет)
www.iamuniversity.org
Јас сум Универзитет: Револуција и еволуција на свеста и духовната ренесанса. Интегрираниот универзитет за вознесени мајстори® функционира како едукативен форум на Одделот за втор зрак и Канцеларијата на Христос и служи како Интегриран целосен спектар на призма синтеза асцендент магистер за обука за времето на водната вода!


www.sacredconnections.co.uk
Светите врски, Хајленд Пертшир, Шкотска, откриваат информации за скриеното минато на Шкотска, историјата на Селтик, светите мистерии, енергетските сили на земјата, новата свест (духовно, холистичко здравје, економија), семинари / работилници, разговори и обиколки до локалните свети места.

www.HeartAndHomeHealing.com
Создадете поздрав, посреќен простор за живеење. Можете да го програмирате вашиот дом да ве поддржува во сè што сакате да направите: трансформирање на енергетски блокови, елиминирање на ефектите од синдромот на „болна зграда“, привлекување на вистинскиот купувач или преместување на имотот што се продава тешко. Вера Раноли ви помага да го лекувате вашиот дом за да го трансформирате вашиот живот! Книги, комплети за расчистување на просторот, радио водител и консултации за личен живот за да го создадете животот што го посакувате.

www.RavenHeartCenter.com
Центарот на Равенхарт во Боулдер, Колорадо, ги спроведува минатите животи и ги одржува душите на регресија во живо и во САД и во странство. Покрај тоа, д-р Линда Бакман спроведува индивидуални регресивни сесии во својата канцеларија во Боулдер, како и на други локации.

Исцелување кристали
Продавница за метафизички кристали што продава исцелителни кристали со попуст, вклучително и паднати камења, карпи и минерали, аметист, розов кварц, чист кварц, кристали Меркаба, воглови стапчиња и многу повеќе.

Седона Интензивна
www.SedonaIntensive.com
Еден-на-еден личен раст и зајакнување искуство се наоѓа во Седона, Аризона.


realityshifters.com
Откријте како да го создадете вашиот најдобар живот додека откриете како вашите мисли и чувства буквално го менуваат светот. Претплатете се на бесплатната е-списание RealityShifters News, месечно со многу инспиративни идеи за свесни творци.


SelfGrowth.com
SelfGrowth.com е најкомплетниот водич за информации за самоподобрување, личен раст и самопомош на интернет. Тој е дизајниран да биде организиран директориум, со статии и референци на илјадници други веб-страници на World Wide Web.

El O Shearn во Diamond Doorways канали Висока вибрациона уметност за длабоко заздравување.

www.windowstotheheart.net

www.mayanmajix.com
Маја Мајикс - Дознајте за календарот на Маите и еволуцијата на свеста, претставена од Јан Хел Лунголд. Календари на Маите, ДВД-а, Извештаи за астрологија на Маите и написи се ажурираат секојдневно за да ја проширите вашата свест!

www.openwisdominstitute.com
Подигање на вибрациите на човештвото

www.glennklausner.com
Глен Клауснер
Психички медиум * Метафизички наставник и предавач

SacredInsights.com
Кети Карландер, авторка на „Откривање на суштината на твојата душа“ и водителка на интернет радио, е позната на меѓународно ниво по нејзината работа во „Акашиќ Рекордс“ и „ЕМФ Балансирачка Техника“. Нејзината мисија е да им помага на другите во идентификувањето и исполнувањето на нивните мисии. Нејзиното дело е насочено кон длабоки духовни будења и трансформации.

www.kalarhythms.com

Хилде Ага Брун
Хилде Ага Брун е средно и визионер во Норвешка, а исто така уметник кој работи на подобрување на свеста за животната средина.

www.preparingforthegreatshift.org

www.becomingone-book.com

www.multidimensions.com

http://thelightspeakers.com
Осветлените лица како љубовни наставници носат мудрост од повисоко царство на свеста за да помогнат во личното зајакнување и радост.

www.cosmiclighthouse.com

Тами Шкодински
www.OneStopHealingShop.com
www.DivineCoding.com
www.Arthealz.com
Јас сум регистриран уметнички терапевт кој се претвори во духовниот свет на исцелување од очајна потреба. Бев дијагностициран како еколошко болен откако имам блиско доживување на смртта и се нарекува неизлечиво од неколку лекари. Сега го правам она што го нарекувам Божествен Кодинг, кој се темели на она што работел од сопственото искуство и вклучува чиста архангелична енергија за да се создаде хомеостаза во телото. Божествената кодирање се разви во програма за обука која е заснована на сопственото само-лекување, како и начинот на користење на техниките со други. Јас сум исто така медицински интуитивен и направам алхемиски уметнички дела во вид на енергетски портрети и лековити јантра, кои се визуелни алатки за внатрешно истражување. Енергетските портрети се претстава за божествениот извор кој живее длабоко во вас, под хаосот на секојдневниот живот. Ќе ви понуди визија за себе како душа. Пораките од вашите ангели, водичи, сакани се многу чести од оваа работа и се вклучени во енергија портрет сесија.

New Age Web Directory, бесплатен директориум за производи од новата ера, услуги и информации

Глас на ангелите
Њу Ејџ Музика и Водена медитација за исцелување, медитација, релаксација, балансирање на чакра и вибрациона приврзаност. Дневни канализирани пораки, бесплатни читања на Ангел карти, бесплатни таро, слободна астрологија и статии за објавување на стрес.

www.CandiaSanders.com
Интуитивно читање, енергетски исцелител Создавање увид надвор од областа на нормални фреквенции. Помош за откривање и манифестирање на неверојатни можности.

Децата на Новата Земја
Децата на списанието New Earth Online е сосема ново, единствено, врвно издание посветено исклучиво на развојот на потребите на денешната нова генерација деца Индиго и деца на Кристал.

Јас Чинг со јасност

Директориум на книги

NaturallySpiritual.com - Стоп за денес!
Одликувајќи се со накит за вашата душа и точни и грижливи психички советници. Плус, ајде и провери го нашиот бесплатен директориум, бесплатни форуми, бесплатни хороскопи и бесплатна духовна мудрост.

www.dreamhealer.com

www.emerald-energies.com

Светски центар за студии Кабала Бнеи Барух
кабала, часови по кабала, бесплатни курсеви, кабала книги, далечинско учење, кабала mp3 - Прашања и одговори, часови за живеење и музичко емитување, најчесто поставувани прашања за кабала.

www.heartwingsandfriends.com

Слободна духовност на екрани од 123Greetings

Духовноста е она што ни го покажува патот кога сè друго изгледа безначајно. Споделете ја пораката на овие значајни честитки со вашите блиски и блиски.

www.thevoiceforlove.com
Инспирирана од Курс по чуда, Дејвид Паул и Кендис Дојл, ги учат луѓето како да слушај Светиот Дух, на Гласот на Бог во рамките. Нивниот веб-сајт нуди широк спектар на CD-програми, вклучувајќи: медитација за почетници, водени медитации, и емоционално лекување. До поднесете барање за молитва на интернет или да го слушаат нивното интервју Гери Ренард, Посета Гласот за љубовта.

помагање ќе открие an возбудлив, нов почеток in Вашиот живот

www.gateway4thegoldenage.com

www.inlighttimes.com

www.nancylee.net
Духовно интуитивен, холистички психотерапевт, психички медиум, радио-домаќин и автор.


www.thesouljourney.com
Трансформациските курсеви на кои се надевавте!
Јасно да разберам како функционира животот.
Подобрете ја интуицијата и создајте ја иднината што ја сакате.
Образовни програми за лична трансформација.
Гаранција за враќање на парите.

Ritberger.com
Керол Ритбергер PhD е меѓународно признат медицински интуитивен, радио-домаќин и автор на „Вашата личност, вашето здравје“, „Која боја е твојата личност?, „VEУБОВ ... Каква врска има личноста?“, и „Управување со луѓе ... Каква врска има личноста“. Таа им помага на луѓето да разберат како личноста и емоционалната, психолошката и духовната енергија можат да лежат во коренот на болеста, болестите и животните кризи. Керол буквално може да ја види човечката аура за да идентификува каде има енергетски блокажи кои го спречуваат телото да функционира правилно. Таа е ко-основач и извршен директор на Институтот Ритбергер за езотерични студии, која обезбедува лични развојни класи и програми. Нејзините списи и учења се инструментални во помагањето на учениците во откривањето на нивната божествена намена, подобрувањето на квалитетот на нивниот живот и помагајќи им да научат како да го создадат животот, односите и здравјето што го бараат. За повеќе информации за Керол, посетете ја www.ritberger.com.


За повеќе информации за Колин Трпинг и технологијата на радикалното простување, Кликни тука.

Роза Розетри
Роза Розетри е вклучена во регресивна терапија од 1986, и гледа клиенти во Стерлинг, Вирџинија. Многу статии од општ интерес се во www.rose-rosetree.com/RegressionTherapy.htm. Специјалност на Роуз, сепак, се техники за подлабока перцепција во овде и сега (www.rose-rosetree.com) Пронајдете жива заедница на блогот на Роуз, http://www.rose-rosetree.com/blog.

www.trance-formations.us
Трансформациите се посветени на помагање на човештвото во реализацијата на нивната светост како Божествени суштества преку техники на само-лекување, подигање на свеста преку едукација и постигнување место на внатрешен мир, живеејќи во едноставност и хармонија.

www.anaholub.com
Ана Холуб е советник за прошка која е наречена „Индијана Jонс за самооткривање“. Таа нуди радикална прошка, емоционално ослободување, техники на здив и повеќе за поддршка на вашето патување. Таа е специјализирана за предавање специфични, практични и елегантно едноставни алатки за заздравување на спомените и продлабочување на вашето директно искуство на мирот. Поединци, парови и групи. Бесплатни консултации. На национално ниво и меѓународно по телефон, со седиште во планината Шаста, Калифорнија, САД.


www.whizzardproject.com
Проектот Whizzard е вистинска соработка помеѓу луѓето и елементарното царство. Проектот Whizzard, исто така, е соработка помеѓу растечка група визионерски уметници и техничари, заедно создавајќи заедно да ги отвораме порталите на повисоките димензии на нашата свест за да научиме да ги користиме нашите креативни сили во свесен и конструктивен начин. Проектот нуди сценографија и простор за сите луѓе да се здружат, се сеќаваат на кои сме навистина и ги рашириме нашите креативни сили.

New Age Tribune

Кралство Еден

www.wisdom-magazine.com
Мудроста на Небото, Земјата, Телото, Умот и Душата е посветена на градење на свест преку месечни истражувања на многуте алтернативи и широк спектар на холистички, метафизички, духовни, филозофски, здравствени и исцелувачки перспективи и избори достапни за Отворениот Ум.


www.mushabacenter.com
Оваа веб-страница е посветена на слободата и зајакнувањето на целото човештво. "Силата Мушаба работи на ниво на моќ користејќи loveубов на кое било ниво. Силата Мушаба е моќта зад сето тоа. Моќта што мотивира, што се храни, што ги овластува сите да бидат".


www.sharitastarradio.blogspot.com
КОЈ Е ВАШИОТ ПОТПИС? ГО ИМАМ ВАШИОТ БРОЈ!
Придружете се на Шарита за еден прониклив час кој ги поврзува планетите
разбирање на астрологијата и нумерологијата. Поставување
живеат преку интернет или се израмни со подкасти!

Кралство Еден Психичко читање
Кралството на еден нуди точни животински читања од Рон Реј за јасни одговори на прашањата што можеби ги имате. Рон Реј, исто така, предава енергетска работа / медитација и има развиено наставни курсеви на ЦД што е лесно да се следат водени работи за енергетска работа / медитација кои ќе да ви помогне да се поттикне себе си.

Рајче Кин, кловер, Реики и минатото животна терапија
Над 140 страници од моето пишување на духовни и езотерични субјекти и совети за психички развој. Вие сте на вистинското место дали сакате да читате или да дознаете повеќе за јасновидение, психички способности и духовниот свет, со информации од животот на другата страна на најчесто поставуваните прашања, до минатите животи, со партнерите на душата, до паранормални феномени! Најчесто се додаваат нови написи.

Патувањата со Ребека

www.lawofattractiontools.com
Закон за атракција Разговор за радио, Радио шоуто кое го менува светот.

www.suneditwrite.com
Џил Ронсли
Уредување на сонце и дизајн на книги
Дизајн на книги, пишување и дизајн на корици
Стандардни и суштински услуги за уредување
За белетристика, фантастика, прирачници, детски книги, сценарија, поезија итн.Победа на светлината

www.ditrianum.org
Медиа центар Дитриану - медиумски центар за новото време

"Kirael.com е дом на Каху Фред Стерлинг, мајстор Водич Кираел и Хололулу Црквата на Светлината. Нашата меѓународно реномирана радио-радио програма, Големата промена со Каху Фред Стерлинг, што се емитува на Интернет секоја среда, во 9 часот по источно време, 6 часот Пацифик, нуди духовна перспектива на тековните настани, фокусирајќи се на мирот и заздравувањето. Дознајте повеќе за Големата промена во свеста, другите димензионални реалности и што значи да се биде духовник во ова време на големи промени. Уживајте во мудроста на мајсторот Водич Кираел, седми димензионален господар-водич, кој ја споделува својата мудрост преку медиум на домаќинот на програмата, Каху Фред Стерлинг. Придружете му се на Каху Фред и неговата ко-водителка, Уважената Алис Инуе, за интерактивно искуство што ќе ги отвори очите, ќе ја прошири свеста и ќе го исполни срцето со можности. "

www.HeavenOnEarth.no
Неделен вебмагазин објавен во Норвешка, кој нуди инспирација и воздигнување на луѓето кои сакаат да ги зголемат своите вибрации.

www.templewithin.com

www.horizoncenter.net
Хоризон Центар е училиште посветено на континуираното развивање на човечкиот дух. Ние веруваме дека секој поединец, преку Божествената десница, може да биде во контакт со нивната Интуиција (психички способности) и дека овие способности се природни, забавни и многу реален дел од тоа да се биде човек.

http://globalpsychics.com
Глобална психика: Вистинска психика, вистински одговори Исклучителни гледачи и кажувачи. Експертски психичари одговараат на вашите прашања во врска со loveубовта, животот и паранормалното. Психички читања по е-пошта, телефон и разговор. Плус, најобемниот ресурсен центар на метафизиката на мрежата.

www.sacredspaceswa.com
Светите простори се дефинираат како неограничени пространства, во кои се наоѓаат физички предмети и се случуваат сите настани, кои се почитуваат на некоја личност или намена. Олицетворение на оваа нуманозна свесност е вашето помазание. Тоа е Христос. На Sacred Spaces, ние обезбедуваме енергични модалитети, духовни пораки и тишина на повлекување за дополнително разбудување на овие внатрешни изрази со вас. Ве покануваме да ни се придружите во оваа голема авантура сумирана како „живот“. Вашиот Свет простор е најинтимното искуство што ќе го имате во вашата инкарнација. Тоа го изразува преку вашето срце, гласот на вашата душа. Ние ви помагаме во слушањето на тој глас.


www.angelichuman.com
Ангелските луѓе се појавија во манифестација на земјата со посебен дизајн (кодиран во рамките на нивната ДНК) за да одржи состојба на повторно обележување на Единството. Ова често се нарекува Христова свест или просветителство. Оваа фраза не се однесува на христијанската религија. Тоа е јас сум свест која повикува на секој и, кога е одговорено, резултира со свесно отелотворување на Возљубениот Внатре и носи Божествен мир.

www.thejoyofspirit.com
Noemia, талентиран и високо чувствителен интуитивен, чии вештини се движат од медиуми, духовно советување и метафизички лековити вештини, ви нуди интуитивни информации со хумор и големо сочувство. Седницата со неа е навистина подарок од Дух.

www.brucelipton.com
Истражувачкиот научник Брус Липтон, д-р, воведува долгоочекувана промена на парадигмата во биомедицинските науки. Новата наука ќе го инспирира вашиот дух, ќе го ангажира својот ум и ќе ја предизвика вашата креативност додека го сфаќате огромниот вистински потенцијал за примена на оваа информација во вашиот живот и во вашата професија.

www.TheGentleWayBook.com
Том Т. Мур, автор на ГОЛЕМОТО ПАТ: Водич за самопомош за оние што веруваат во ангелите, ќе ви покаже практичен начин за пожнов, помалку страв и помалку стресен живот. Можете да прочитате две примерочни поглавја и да се регистрирате за неговиот бесплатен билтен.

http://hummingbirdspirit.com
Веб-страницата на преподобен Керол Хансон

Повисоки области - Ангелска комуникација
Прочитајте за инспиративното водство од ангелите и повисоките духовни области. Книга на Ени Jamesејмсон: Пораки од рајот и убави увиди од небесните картички.


www.wisdomofthelight.com
Оваа страница е посветена на правење канализирани пораки од високи вибрациони енергии, Вознесени мајстори, архангели, ангели, вили и еднорози достапни неделно.


www.natalieglasson.com


www.cosmic-order.com
Supplies Orgone алатки, Radionics опрема, лековити алатки, енергетски алатки и Atlantean технологија во светот по пристапни цени.


www.JohnHolland.com
Џон Холанд е еден од врвните психички медиуми и духовни учители во САД.

Д-р Дин Шрок
Д-р Дин Шрок е автор на Нарачки на докторите: Одете на риболов. Неговото искуство и истражување заклучи дека радоста и мирот на умот се неопходни за вашето здравје. Оваа книга ви кажува како да ги најдете. „Оваа книга е преполна со мудрост и водство“ - Берни Сигел, д-р

www.aurasenseguide.com
Поттикнување на универзалната свест

Глобална психологија: вистински психички, вистински одговори
Исклучителни гледачи и изговорници. Експертски психичари одговараат на вашите прашања во врска со loveубовта, животот и паранормалното. Психички читања по е-пошта, телефон и разговор. Плус, најобемниот ресурсен центар на метафизиката на мрежата.

www.ourcuriousworld.com
Официјален веб-сајт на авторот Џ. Алан Данелек кој се занимава со прашања поврзани со паранормалното, алтернативната наука, религијата и духовноста. Бројни кратки статии и е-пошта врска со авторот, кој ги поздравува личните прашања.

ParaNexus.org
ParaNexus е професионално здружение на паранормални истражувачи, парапсихолози, криптозоолози и уфолози. Добредојдени се нови членови! Дознајте, вмрежете се и запознајте ги новите колеги на Премиерната конференција на истражителот на Паранормалс и трафо-шоу на ParaNexus!

www.merginghearts.org
Комбинирачки срца Холистички центар

www.circle-of-light.co.uk
Домот на Дороти Дејвис, медиум и писател, место за читање на мудроста на нејзиниот водич за Маите, Redwood.

www.spiritual-courses.co.uk
Духовниот центар Море дух во Хастингс нуди широк спектар на курсеви за духовни работи. Ние нудиме станбени, полни пансиони, петдневни курсеви и викенди, плус еднодневни работилници. Ние исто така нудиме дневно присуство на студенти. Лореин Едвардс се обидува да донесе одлична настава со некои од водечките учители во Велика Британија.

www.judyhall.co.uk
Меѓународно познат автор, астролог, психички, исцелител, радиодифузер и лидер на работилницата, Џуди Хол е кармански советник повеќе од триесет и пет години. Нејзините книги се преведени на петнаесет јазици. Нејзините специјалитети се читање на минатото и регресија; реинкарнација, астрологија, психологија и природни форми на лекување.

www.chakralabyrinth.com

Ангела Кирби
www.frizzkirby.com
Трансперсонален терапевт за уметност и советник австралиски буш цветни суштини, мисла поле терапија DX, VT и терапевтски допир практичар Reiki мајстор за визуелен изведувач и креативно олеснување сертификат 'IV проценка' и обука за Wkplace

Психички статии - Слободен член Поднесување за автори, слободна содржина за издавачи!

www.spiritsflight.co.nz
Ајрис Кели беше на нејзиниот Духовен пат поголемиот дел од својот живот, признавајќи дека сите учиме секојдневно. Ирис е канал и има произведено брошура за нејзиното канализирање од дух. Во последно време Ирис има привилегија да Lady приоѓа дамата Нада со некои важни поттикнувања за она што се случува енергично на планетата во овој момент.

www.zenhands.net

www.TheRoseHeartCenter.com
Холистичка заедница посветена на просветлувањето, растот и интеграцијата на телото, умот и духот.

www.spiritawakened.com
Духот Awakened: Патот до дома

www.limitless-one.com
Sarah Biermann
Наставник, интуитивен советник, енергетски исцелител, писател и уметник

www.starvisions.org
Хелен Селестин Ескофиер е основач на овој центар за исцелителни уметности и духовно збогатување, каде што работилниците и настаните се фокусираат на различни начини на исцелување, шамански практики и духовни традиции со славни чувари на мудрост, практичари и медиуми кои доаѓаат од разни светски локации. Намерата е да се подигнат вибрациите на глобално ниво до срцева центрирана свест

whitebrotherhoodravensbranch.ning.com
www.whiteravensdreamworks.community.officelive.com
www.myspace.com/mammasway
www.thecrystalhealer.co.uk

www.lynchspiritualservices.webs.com
Шон Линч е ракоположен духовен министер, медиум и канал. Тој, исто така, нуди паранормални истражувања, исцелување на куќата и лекување на реики.

www.sourceofenlightenment.com
Извор на просветителството - Најдете алтернативни здравствени, метафизички и духовни настани низ светот и во вашиот двор.

Духовна мудрост на Нова ера, Овластена од Дух
Духот е кој сте природно и сè што правиш е духовно.
Оспособувајте се да создадете живот што го сакате. Вие не сте жртва
на околности, ги создавате. Животот не е процес на учење, ниту пак тоа требаше да биде борба.


c3: Центарот за свест за креативност е основан за да им обезбеди на поединци како тебе со ресурси за истражување, поттикнување и исполнување на вроденото човечко движење кон автентично само-изразување.
c3 верува дека како што се посветувате на целосна само-актуелизација и изразување, резултатот е глобална трансформација - држејќи се верни на теоријата дека како поединечни преобразува исто така и општеството.
c3 ви обезбедува заедница, настани, содржини и консултации за да ви овозможи да станете сè посвесни и креативни.

childrenoflight.com
Рон Бејкер

www.visionsmagazineonline.com

www.rockscarlet.com
Визионерска, мистична и моќна оригинална рок музика.

www.enchantedcrystals.com
Њу Ејџ, фенг шуи, Вика - кристали и подароци за каде и да сте на патот.

www.lovethreshold.com

www.primaryperception.com

www.aypsite.org

www.whispy.com
Точни, онлајн психички читања Оваа страница обезбедува духовно водство за инспирација за живеење. Единствено лично зајакнување, духовен пристап кон интуитивните читања, како и широк спектар на други ресурси за инспириран трагач. Пристапете до вашите духовни упатства и претворете ја негативната карма во духовно злато!

www.livewithlight.com
Био на Елантра:
ЈАС СУМ Индиго, кристален, слаб работник на осветлување од Омниверзумот - свесно божество со повеќе канали, духовен консултант, исцелител, визионер и писател, кој е тука за да ја зацврсти светлината и да ја лечи и расчисти Земјата и нејзините жители. Јас сум посветен на услугата на креативен и разигран начин и сум особено страстен за сите „нови деца“, кои вклучуваат Индигос, Сина Starвезда, Виножито и дијаманти.

www.therainbowscribe.com
Канали од Марлен Свитлишоф

Тина Барнс www.medicinehorses.ca

Woodwynn Фарми ~ Коњи www.createhomefulness.com

www.TheLotusPath.org
Духовни служби - Патот на Лотус
Бети Маликоат ги води поединците кои бараат самореализација преку Духовно читање (по телефон), сесии за далечно лекување и Работилници за патот на Лотус. Theерката на познатиот теософ од Сан Франциско, eо Милер, Бети го продолжи езотеричното истражување на своето семејство со спојување на нејзините уметнички и духовни дарови со нејзиното широко образование за да создаде единствена и искрена услуга од нејзиниот дом на ридовите Јосемити.

www.trans4mind.com
Trans4mind - Питер Пастир, основач и веб-администратор
„Умовите, како падобрани, функционираат подобро кога се отворени“

www.whispy.com/culturalcreative.html
Културен креативен веб-директориум
Најдобриот рачно избран, човечки уредуван културен креативен веб-директориум на сајтови и ресурси на интернет денес.

www.transformationalhealingtoday.com
Рахне е трансформациски исцелител и акварел во областа на Феникс. Доведување на хармонија и јасност до целта на животот.

Филопоеник
Ние сме услуга за обука на живот посветена на помагање на луѓето да се воздигнат. Преку тренинг и менторство, нашите клиенти учат да се поврзат со повисоки нивоа на свест за да го достигнат својот целосен потенцијал.

Откријте ги вашите животни животни
Откријте ја моќта на животните или моќниот тотем, вашиот тотем на клан и тотемистите кои ве чекаат да ви помогнат во животот - исто така откријте ги вашите животни животни дух животни и да ги запознаете како никогаш порано

Духовно добро
Оваа страница е посветена на лекување на телото, умот и духот. Содржи интуитивни информации за да помогне во индивидуалната духовна еволуција. Се нудат читања од минатото, комуникација со животни и многу други услуги и производи. Одлично место!

www.onlineyogaguide.com

www.massage-therapy-guide.com

www.meditationguide.info

Земјата екипа
Земјата екипа е глобална група на луѓе кои се обединети во верувањето дека ние сме ко-создавање на Новото Доба на Бога. Тие се лесни работници кои сакаат да служат на човештвото сега, бидејќи тие го сакаат и почитуваат животот и Мајката Земја. Тие се чувствуваат единство со целиот живот, вклучувајќи ги и нашите вселенски браќа и сестри. Тие се свесни за многу од древните пророштва, чудните временски модели, зголемената сеизмичка и вулканска активност и други промени кои укажуваат на фактот дека нешто наскоро ќе се случи на нашата планета.

www.IntuitiveSoul.com
Градење на мостови до повисока свест преку интуитивно советување, чистење и интуитивно радио со душа.

Духовно исцелување eCourses и eBook

www.cindylora.com
ЦД-то на Синди Лора-Ренард „Лето и чад“ и „Патување низ звук“ се визионерски, возбудувачки и лекувачки за срцето. Новото ЦД на Синди, Патување низ звук, има повеќе медитативна природа и ја истражува употребата на звук и пеење за да помогне во заздравувањето и поврзувањето со Божественото. Некои рекле за нејзините ЦД: „нејзината музика ме носи на друго место“.

www.ksccrystals.com
Тука во KSC Crystals, ние нудиме широк и многу разновиден избор на; кристали и минерали, стапчиња, сфери, геоди, резби и накит ~ Од „класиците“ па сè до ретките и тешко наоѓачки парчиња!

Мистичен Поврзете

Ние среќно ви нудиме Светите слики на АМИ и сугерирајте да уживате во овие додека гледате во секој господар, ангел или божество одраз на вашата сопствена убавина и величина. Затоа, ги избираме овие модели на улоги и тоа е целта за која ги испраќаме нивните слики во светот.

Јога
Практична и инспиративна страница за секој кој сака да промовира хармонија и благосостојба во нивниот живот со јога. Најди ги A2Z на Јога овде.

Слободен психички читање
www.lifepsychic.com

www.mellen-thomas.com

www.karen-willis.co.uk
Среден Карен Вилис

www.IntuitiveSoul.com
Расчистување на пат кон божествената свест. Интуитивно советување, Енергија расчистување и интуитивен душата Радио.


www.BrigitteDenis.com

www.intenders.com
Учесниците на највисокото добро покажуваат како да ја поставите вашата намера да го имате она што го посакувате, како што е можно лесно и без никаков напор. Повторно откривме едноставен метод на зајакнување што го нарекуваме Процесот на намери кој ги реализира сите наши соништа.

www.lightbetweenlives.com
Информации за животот помеѓу животите хипноза сесии од член на Мајкл Њутн Институтот за живот меѓу животите Хипнотерапија

www.NumerologyWizard.com
За духовен раст и мир на умот

www.chuckhillig.com

www.blackdotpubs.com

www.solara.org.uk
Солара Ан-Ра, воин на светлината

www.lightandlife.com
Истражување на духовниот универзум. Мултимедиумска духовна креативност, изложување на корупција, прифаќање на вистина, убавина и добрина. Вклучува комплетната книга на Урантија за преземање.

www.fellowshipoftheinnerlight.com./videos.php

www.jesusreligion.com

www.starryangel.com

Круг на Лил
www.josanpress.com
Инспиративни книги и медиуми на anоан Аронсон, тренер, автор и ракоположен министер, потенцирајќи пристап до нечие внатрешно водство, инаку познато како интуиција.

www.coremastery.com

www.llresearch.org
L / L истражување е посветено на откривање и споделување на информации за духовниот напредок на целото човештво. Преку овој веб-сајт L / L Research нуди бесплатни информации за духовни баратели, вклучувајќи го и Законот на Една книга, повеќе од 1,500 канализирање на транскриптите од 1974 до денес, како и многу публикации, билтени, говори и списанија. За да се поврзете со други и да дискутирате за овој материјал на форуми, виртуелни простории за разговор и блогови, или да се претплатите на нашиот билтен, посетете ја нашата веб-страница на сестра www.bring4th.orgwww.transformingradiance.com
Уважената Мишел Кутант е гласник за Архангел Михаил и eshешуа, соопштувајќи ги своите пораки за loveубов, инспирација и духовни алатки за самоовластување и вознесение. Таа е олеснувач на поуките на архангел Михаил преку Рона Херман, водејќи ги другите да стапат во самовладеење и theубовта, убавината, распродажбата, радоста, мирот и хармонијата, што е нивно Божествено првородство.

семејство-брак-консултации / делбателство / брак-брак-советување
Слободно брак советување
Директориумот за советување за семејство и брак наведува стотици терапевти во САД и Канада, како и избор на терапевти кои обезбедуваат онлајн и телефонско советување, ресурси за самопомош и многу повеќе.

www.MeaningfulThings.net
Линда Реттингер - Значајни работи

www.emergingsoul.com
www.GabriellaHartwell.com
Габриела Хартвел - Интуитивен однос живот тренер, духовен учител и автор на тебе Најди ги соушеви Мате Кога ќе се откажете од пребарување

www.rosannaienco.com
Разбудување на Божествената душа - наоѓање на вашиот живот Цел на Розана Иенко е длабока и длабоко движна приказна која ќе ги разбуди твоите сетила, ќе го подигне духот и ќе ви даде клуч за отклучување на скриените богатства. Од собирање на старешини на Инуитите во ледениот игле, патувањето почнува да се одвива. Таа продолжува со неверојатен состанок со духовен водич кој му помага на Росана на нејзиниот пат, до темни пештери во Австралија каде што се среќава со древниот учител. Нејзините шамански патувања помагаат да се откријат многу мистерии: минати животи во Египет, Атлантида и рамнините на Северна Америка, како и изгубен клуч кој е од клучно значење за нејзиното лично зајакнување, чекајќи да се собере во селото Корнш Тинтегел, Англија.
Ретко се појавува книга што не само што раскажува привлечна, волшебна приказна, туку исто така ќе ве инспирира да направите чекор храброст кон непознатото и да и дозволите на вашата душа да се движи по вашиот пат. Youе ви покаже чекор по чекор како да го живеете животот за кој сте биле предодредени и како да тврдите дека имате првородство за да ги манифестирате желбите на вашето срце.

www.novenianmasters.org

Новејските мајстори нудат комуникација со шестата густина насочена кон тоа да го доведеме нашето духовно будење во повисока свест: реална перцепција на единството на свеста, Знаењето дека Сè е едно. Нивната порака е надеж и раст, чија крајна цел е да ни помогне да ја смениме, или транзицијата, од трета до четврта густина.

www.theconnectingbridge.com
Ана Дафи - Мостот за поврзување

Круг на Лил
Маја Ацтеков календар

www.marciwise.com
Марци Вајз е трагач по душа кој го допираат кратки, но моќни интеракции со божественото. Таа помина повеќе од дваесет години на полето за масовни комуникации, носејќи им на луѓето информации што ќе им помогнат да водат посреќен и поисполнет живот. Преку нејзината емисија „Наоѓање на значење во мистериозното“ на www.theshiftradio, таа испитува широк спектар на духовни теми, дозволувајќи им на луѓето да видат дека не се сами во своите метафизички искуства. Иако можеби не ги разбираме секогаш, Универзумот постојано испраќа божествени пораки на наш начин да помогнеме да не насочиме во нашите животи. Преку валидација и информации, нејзината цел е да го стави секој слушател во контакт со сопственото внатрешно знаење. Таа наскоро ќе ја објави својата прва книга Просветлена перспектива дизајнирана како прирачник за повторно откривање на животните чуда и живеење во Дух.

www.SpiritualMediaBlog.com
Блог за духовни медиуми

www.sacred-space.nl
Светиот простор е инспиративна веб-страница која е создадена од нежна и грижлива душа, која не сака ништо друго освен да се допре и да понуди некоја инспирација, охрабрување и воздигнување на сите што имаат потреба.

www.personalpowerawareness.com
Курс за домашна студија за лична енергија
Моќен коресподентен курс кој ви помага да влезете во возачкото седиште на вашиот живот.

www.joyfullighteducation.com
Радосна светлина образование
Алатки за самовработување: ebook, Реики и материјал за да се откријат енергичен живот

www.pillarsoflightspiritualcenter.com
Столбовите на светлината духовен центар
Слободен директориум за ресурси за само-откривање и само-раст

www.carolynannoriley.com

Каролин Ен Рајли, CHt: Архангел каналот Мајкл. Ве молиме, придружете ни се секој месец за канализирана месечна порака од Архангел Михаил. Книги со архангел Мајкл Канели и ЦД-а за медитација се исто така достапни на нашата страница Ве молиме, посетете ја www.carolynannoriley.net за информации за услугата за хипнотерапија на Каролин.

Лаура Кардоне - Изјава за соул визија
Ви помага да се поврзете со вашите основни состојки за исполнет живот на ниво на душата.

www.creationspirit.net

Д-р Jimим Јанг е наградуван духовен писател на дванаесет книги, кој ја применува преформулацијата на духовната перспектива во сите аспекти на неговиот животен повик. Свежи во 2010 година се СВЕСНИ ВО СВЕТСКИ СЛОБОД И БОГОВО ЕБЕН РЕКЦИОНЕР, достапни во вашата локална книжарница или Amazon.com. Jimим е инспиративен учител кој ги носи учесниците на прагот на сопствената Вистина и е достапен за работилници и презентации.

www.richardezimmerman.com
Ричард Е. Цимерман е автор, советник и инспиративен говорник за духовноста, богатството и свесното живеење. Тој им помага на луѓето да најдат поголем мир и намера додека живеат и попросперитетни, исполнувајќи ги животите.

www.animaltalk.net
Животен комуникација со Пенелопа Смит, основач на специјалист за животни комуникации, автор на животните разговори, животни зборови и животни во дух. Курсеви, повлекувања, книги, аудио и видео снимки, списание "Видови линк", ACCAW: коалиција за комуникација со животински животни и светски директориум на животни комуникатори на www.animaltalk.net.

Духовен развој со интегритет
Духовниот развој е крајно тешко да се постигне со интелектуални пристапи кон искуствената вистина.
Интуистрацијата има за цел директно на јазот што остана зад Антон Елохан Баерс


Духовни увид Советодавни услуги
Тука во Советодавните служби за Духовни согледувања, ние сме посветени на служењето на Бога и на потребите на вас и на вашето семејство. Користејќи универзални принципи на духовност, ние нудиме духовна и психичка помош на сите кои имаат потреба. Нашите советници ја земаат предвид целата личност (ум, тело и дух) со знаење дека сите сме поврзани преку истата духовна сила.

Каде и да сте на вашиот духовен пат, во Советодавните служби за Духовни согледувања ќе најдете заедничка поддршка со богатство на можности за личен и духовен раст.

Центарот Мандала - Шардон, Охајо
Место за собирање кое поттикнува целост, лично зајакнување и длабоко излекување на благосостојбата преку обезбедување на достапна терапевтска поддршка за телото и духот; споделено знаење; градење на заедница; и дух на креативно изразување во инспиративна средина.


Духовна медиумска мрежа е онлајн позитивна медиумска мрежа дизајнирана за да ви овозможи најдобра во позитивно интернет радио, интернет телевизија, инспиративна музика и издаваштво. Нашите инспиративни подкасти и презентации се дизајнирани да ја исполнат и надминат вашата желба за позитивни медиуми кои навистина ја прават разликата во светот.

www.themagicdoorway.com
Од моделирање за корици на списанија до екстази со Божественото ... Следете го патувањето на Девра Лавал за самооткривање, чуда и просветлување. Нејзината книга е наречена „Мапа на патот за духовното патување“.

www.kimoneillpsychic.com
Ким О'Нил е психички канал кој водел приватни сесии за меѓународна клиентела повеќе од дваесет и три години, главен говорник за ARE и Конференциите на Lightworker, како и автор на пет книги, вклучително и како да разговараме со твојата Ангели. (HarperCollins, 1995) кој е продаден во повеќе од 160,000 примероци.

- Веб-администратори кои им помагаат на веб-администраторите да развијат соодветни врски со висока вредност. Промовирање на етички веб-маркетинг со користење на време доверлив столбови на релевантност и популарност.

Линк пазар - слободен размена на линкови, линк размена и линк трговија директориум
Дали некогаш сте се обиделе да разменувате линкови, разменуваат линкови или трговски врски? Дали беше тешко? Користете линк пазар наместо; - лесно е да се користи, бесплатно и многу паметно. Тоа ќе ви заштеди часа на работа.

Онлајн самоуправа за подобрување на себе и самопомош за помош
Самоподобрување од SelfGrowth.com
најкомплетниот водич за информации за самоподобрување на интернет.

www.etsculptor.com


Слободен уметнички веб директориум | Поднесете URL во Категорија на уметности Бесплатно поднесување на URL-то Search4i.com

Директориум Poddys - Сè од странци / НЛО до пиење и рецепти за храна, компјутери, историски и регионални врски

Најпопуларни веб-страници

Цезар Референци Директориум

Веб-сајтот Cluboo

Најдобри рецепти

Web Directory Австралија

Добриот психолог - Искусете лично и уникатно читање од thegoodpsychic.com

Бони Мекени
Пораки: знаци, посети и претчувства од најтешките изгубени на 9 / 11

Онлајн психолошки читања и психолошки совети
Нашите онлајн психички нуди автентични психички читања и онлајн психички совети со неверојатна точност преку телефон, електронска пошта, разговор или преку веб камера во живо.

Пораки од вашите ангели
Пораки од вашите ангели е некомерцијална онлајн Духовна веб-страница каде што ќе најдете многу бесплатни статии за Психички / духовен развој, поврзување и работа со вашите ангели, Attunements и многу повеќе.

www.denisehagan.com
Официјалната веб-страница за величествено талентираната ирска пејачка Денис Хаган.

www.SuzanneGiesemann.com

www.markirelandauthor.com
Вашиот психички потенцијал, напишан од реномиран психичар во 20 век, Ричард Ирска, вклучува опис на четирите сфери / нивоа на психичка активност, истражување на врската помеѓу уметничките таленти и психичката, тестови и експерименти за да се помогне во ослободување на психичката способност, психички диета и медитативни вежби кои поддржуваат послободен проток на способности и алатки за спротивставување на инхибиторните стравови. Секој што е заинтересиран да ги открие своите екстрасензорни таленти и да постигне свесна контрола над нив, сигурно ќе го најде овој неопходен водич.

Herbshealing.com 3000+ страници на духовитост и мудрост на жените, начин на мудрата жена. Лекување на билки за плодност, раѓање деца, здравје на дојка, превенција од рак, менопауза, исхрана, заздравување на духови, начин на мудра жена. Оди до: www.herbshealing.com за илјадници статии, плус видео, аудио, хербален езин, форум за жени, блогови, книжарница и многу повеќе.

www.mysticalvoices.com

http://psychicdevelopment.cc/index.htm
Веб-страницата на надарени медиуми Џон Фридландер и Глорија Хемер

Светска мировна алијанса
Круг на намера
www.circleofintention.com


Кругот на намерата е движење ширум светот, преку афирмација, кон мирот, како и училиште за интуитивни науки лоцирано во Хај Бриџ, Newу erseyерси. Основачот, Кристина Лин Вајт, ги канализира Мајка Марија и Хиерархијата на светлината. Чистење на патот на душата, чистење на блокови и траума од Акашиќ Рекордс, е достапно лично или преку телефон, како и поврзана работа. Високо потентните Програмирани води се нудат како алатки за помош при патувањето на секоја душа кон Светлината.

www.starself.com

www.shineyourlightgifts.com

www.guardianangelreadings.net
Џенифер Каспер е духовен водич. Таа работи со бела светлина и дава читања, водство и мотивација за повеќе од 30 години. Како дете, таа чувствуваше нешта што не можеше да се објасни, ги виде работите што беа посебни и знаеја кога ќе се случуваат нешта. Таа дава насоки за повеќе од 30 години. Џенифер специјализира во интерпретација на сонот, горење прашања читања, минатото / сегашноста / идните читања, медиумски и групни читања. Таа е способна да им даде на духовите способност да комуницира со најблиските кои се уште се на оваа земја. Нејзините читања откриваат работи што нејзините клиенти не ги сфатиле и им треба појаснување.

Rev. Amy Pierce
Министер за интегративно лекување
www.authenticself.us

www.molliesummerland.com

Тони Сомерс
www.tonyasomers.com
www.morethangems.com

Крион - Поуките
Како канализирано од Дејвид Браун
http://www.kryon.org.za/Home.htm

Канализирање од космичката свест
www.cosmicawareness.org

Деби Дем
Канал за Quan Yin
www.compassionatehealing.biz

Пресвета Кристина Meleriessee Heliohah
Вибрационен мајстор на Вознесение
http://www.lifestationearth.com

блог: http://meleriessee.wordpress.com
Твитер: http://twitter.com/meleriessee/
Нова зачувување на Земјата: http://newearthcircleoflight.com
Кларион светлосни суштества: http://clarionlightbeings911.com>
Космички единство: http://cosmic22oness.com

Круг на светлината
Канали на Бог на Јеел Пауел
www.circleoflight.net

Длабок пролетен центар
Примарниот фокус на Центарот за длабоки пролет е да зборуваме на прашањето како можеме да живееме со поголема мудрост и сочувство, со lovingубезност и непочитување на сите суштества. Нашата работа спаѓа во две категории, медитација и духовно испитување. Сместено во Ен Арбор, Мичиген, нудиме повлекувања за резиденцијална медитација предводени од Дип Спринг и не-локални наставници, часови за медитација и групи за седење и работилници на различни теми. Нашиот наставник водич е Барбара Бродски, кој води многу од повлекувањето на Deep Spring. Линк: www.deepspring.org

Metastudies.com нуди широк спектар на алатки за духовен и личен развој напишани од Анита и Ален Барнс. Сертификација, курсеви за учење на далечина во астрологијата, Таротот, и ракопис анализа, плус само-водени курсеви, книги, ЦД-а, MP3, dvd, во духовна и развој на себе теми. Сите врвен квалитет, љубовен автор и разумни цени. За повеќе информации за Анита, anitaburns.info.

www.angelicreikimagic.com
Чиста радост за работа рака под рака со Ангелското Кралство на светлината. „Исцелување за нашето време“ што ја обединува нашата душевна свест и Божествената цел - бесплатни преземања и информации.

http://www.angelrayscenter.com/
Центар за збогатување на Анхел Реј - водопади Кујахога, Охајо
Нашата мисија ~
Како центар за духовно збогатување ја прифаќаме големата вистина на Единство; наоѓање на слобода преку самореализација на телото, умот и душата.
Нашиот фокус ~
Нашиот центар е фокусиран на доставување на духовни искуства кои ќе ви помогнат да растете и да бидете дел од заедницата каде љубовта секогаш е одговор. Ние веруваме дека Духот е насекаде и живее во срцето и душата на секое суштество. Како едно лице го изразува својот внатрешен дух и патот е уникатен и креативен како индивидуа и подеднакво важен како дел од целина. Ние нудиме многу можности за учење и растење. Ние се молиме, лекуваме и прославуваме заедно. Ние нудиме еклектичен асортиман на духовни можности да се придружите и да уживате.

Тим Браун - Духовен медиум
www.timbraun.net

www.RevSherriBarclift.com
Rev. Sherri Barclift, Д.Д., е министер за меѓуверски односи со Сојуз на Божествената љубов, непрофитна организација- Капела 1547, и доктор на Божество. Таа е природен интуитивен, духовен советник, тренер за личен живот, како и исцелител и учител. Нејзината работа е фокусирана на настава, зајакнување и работа со други на нивното духовно патување за повеќе од 15 години. Таа е вклучена Канал за учење, како и објавени во Планетата светлина, NuYou, Messenger, WomenOf.com, природни будења, NUSA и други. Таа има часови и работилници за различни духовни теми во Флорида и Ешвил, Северна Каролина.

Мари Джонс
Автор / продуцент / сценарист / звучник / истражувач
http://www.mariedjones.com

www.thebridgetohome.com
~denisa е канал за Советот на еден ..
преку кого Јехуа или Исус е главен глас
на Божествениот Ум и како Една што ја делиме пораката
дека само љубовта е реална и дека си творец
од твоето искуство ... едно со мистерија што се врти
сите работи ......... мостот до дома е серија на дхарми
кои беа дадени преку Јешуа за да се осуди дека ако се следи ќе
ве доведе до "искуство" на познавање на рајот е но
мисла далеку и ни се открива додека избираме за тоа “....

Каролин Колриџ таг
www.intuitivesoulhealing.com

http://www.davidcunliffe.com
Духовниот учител и советник Дејвид Клендиф денес се смета за еден од водечките духовни ментори во Велика Британија денес. Дејвид со децении ги водел поединците со прашања од душата и сè повеќе стана почитувана фигура во областа на духовноста.
Дејвид обезбедува консултации од еден до еден или консултации со Skype и e-mail за лицата кои живеат во земја или локација што е тешко да го посетат Давид лично или можеби ја претпочитаат удобноста на онлајн духовно водство.

http://www.crystalline-sanctuary.com/#
Канали од Високиот совет на Орион

Patti Dooms
http://feathertouchpathandpurpose. Со
http://www.simpleenlightenment.com/

Рахаел Ерлунд
www.birchnest.com

www.consciousnessbeyondlife.com
Веб-страницата на Пим ван Ломел, кардиолог, НДЕ-истражувач и автор на Свеста надвор од животот: Науката за блиското доживување на смртта.

www.PatriciaMcGivern.com
Патриша Мекгиверн
Авторот на Ангел бебиња: Пораки од мизархиите и другите изгубени бебиња

Хороскоп на астрологијата
www.myhoroscopeastrology.com
Myhoroscopeastrology.com обезбедува онлајн точни индиски ведски астролошки прогнози со Kundli читање, појавување, бесплатна помошна астрологија, слободна хиндустирологија со зодијак Раши знак од дневни, неделни, месечни, годишни прогнози.

Слободни читања
www.mypsychicadvice.com
Уживајте во комплетната страница која ги опфаќа бесплатните читања од Online Live Free.

Инстантен калкулатор за нумерологија
Земете онлајн извештаи за нумерологија веднаш бесплатно
www.umbrasoul.com/Numerology.html

Логос Центар
http://www.logoscenter.org/

http://www.spiritinspiredlife.com/www.spiritinspiredlife.com/HOME.html
Официјалната веб-страница на Роџер Хансон.

www.josephtittel.com

Официјалната веб-страница на Јозеф Титтел, духовен медиум, психички визионер и медицински интуитивен

Венди Рај
www.wendyjoy.net

Јасен канал: Водич за ново будење им помага на читателите да се разбудат во духовниот свет насекаде околу нив. Венди oyој учи кои сме навистина со сите наши сили и духовни способности, вклучувајќи ги и нашите психички дарови. Таа нè овластува да застанеме во целосна моќ и ни помага во лекување на себе си и на другите на сите нивоа - физички, емоционални, ментални и духовни. Венди е исто така исцелител и е водител на Bringing the Light на Para-X радио, www.para-x.com.

Ангелски инспирации .. Инспирирани од ангелите и моето духовно патување .. бараат да им помогнат и да ги поттикне другите. Шарон нуди Инспирација, водство и зајакнување на вашето духовно патување низ;
Вистински ангелски / самовила Oracle читања
Канализирани читања
Ангелиско исцелување / растојание исцелување
Ангел курсеви / лековити курсеви
Attunements
Водени медитации

Сите духовни услуги достапни преку веб-страницата на Шарон. http://angelic-inspirations.webs.com

Астролог Ysanne Lewis
http://ysanne.com/


Девет меридијани
www.ninemeridians.com.au
На девет меридијани фокусот на Еви е да ви помогне да растете, во сите области од вашиот живот, вклучувајќи различни модалитети, вклучително и Духовно и животно тренирање, Меридијан енергетско лекување, НЛП и советување.

IZARPE
Instituto de Ciencias Intuitivas y Terapeuticas
www.izarpe.org

http://angelic-reflection.webs.com
Шарон Роуз е обучен Прашач на ангелско водство и Реики / Ангел исцелител. Таа нуди инспирација, водство и зајакнување на вашето духовно патување преку читања на Оригинален Ангел / самовила, ангелиско лекување и курсеви / attunements, достапни преку нејзината веб-страница.

http://www.wewerenotputheretosuffer.com
Веб-страницата на Шарон Лемерфорд, која нуди читање на Акашик и Рехабилитација на кинеското енергија.

Маргарет Хеферман
http://www.mhefferman.ca
Јас се викам Маргарет Хеферман и сакам да ве поздравам во мојата градина. Ајде да седнеме во тоа засенчено место под дрвото Бреза. Можеби ќе насликаме слика или ќе имаме купа додека зборуваме за животот и за сите чуда на тоа. Дали сакате да побарате од фаерите да ни се придружат и да можеме да играме кружен танц? Можеби ангелите ќе ни се придружат или можеби ќе најдеме портал во друга димензија. Опуштете се и дишете длабоко додека лутате меѓу цвеќињата. Слушајте го своето срце и слушнете што ви зборува Универзумот денес.

http://holistictree.com/
Веб-страницата на Националната асоцијација на трансперсонални хипнотерапевти, Американскиот холистички универзитет и Трансперсоналното издаваштво. Нант одржува годишен конгрес од 1995, обично во Вирџинија Бич, VA област во есента на секоја година.

Отвори врата
Веб-страница на духовна мудрост.
http://www.opendoorwayreflections.com/

Доказ за душата- утешни и разумни духовни одговори на најтешките прашања во животот

Магика на Дух- Magique of Spirit е место за споделување на мислења и знаења за нашите духовни животи и патишта за истражување.

НЛП хипнотерапија тренинг Австралија - Трансформациски тренинг и личен тренинг. Управување со корпоративниот стрес, комбинирање на НЛП, хипнотерапија и медитација за да влезете во зоната. НЛП тренинг за берзански трговци. Добијте резултати со анксиозност, страв и напади на паника, страв од летање, управување со гнев, губење на тежината, пореметувања во исхраната, пиење проблеми, престанете да пушите цигари и марихуана. Ставете ја несоницата да спие и да научи како да спиете природно користејќи НЛП, хипноза и медитација. Научете го управувањето на државата и градете доверба во јавно говорење, на сцената и во одборот. Контакт Аби Орел Голд Коуст Австралија.

www.christian-reincarnation.com
Веб-страницата на Јан Ерик Сигдел. Истражувања во врска со реинкарнацијата и христијанството и длабоки техники за регресивна терапија.

Хедер С. Фридман Ривера, Р.Н., Ј.Д., д-р
PLR Институт - Унапредување на минатото истражување на живот
www.plrinstitute.org

Американски институт за холистичка теологија
www.aiht.edu

Истражете, Сон, Откријте, Трансформирајте со единствена едукативна програма која ви нуди можност да го најдете и живеете својот духовен пат

Мисија
За повеќе од 20 години Американскиот институт за холистичка теологија обезбеди квалитетно образование по разумна цена за оние кои бараат духовен образовен пат. Ние сме посветени на академски квалитет и веруваме дека квалитетот на нашата наставна програма е евидентен.

Опис
Ако барате да ја истражите вашата духовност преку единствен курс или да го продолжите своето образование со магистерски, докторски студии или да го започнете своето образование со дипломски министер, АИХТ нуди наставна програма по холистичка теологија, холистичко здравје, метафизика, холистички министерства или парапсихологија. АИХТ може да ви овозможи квалитетно образование во која било од овие области. Ние сме самостојно учење на далечина, меѓуверско / меѓу духовно училиште кое нуди нетрадиционални програми за дипломирање.