Организира работилница

Мојата мисија е да донесам лекување информации за пред-раѓање планирање на што е можно повеќе луѓе. Затоа би сакал да ја понудам мојата работилница за будење на цел живот, откривање на вашиот животен план во вашиот град или држава. Ако знаете некого во вашиот град или држава што произведува духовно работнички работи, ве молиме, испратете го нивното име, телефонски број и е-маил адреса до мене Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.. Или, ако самите сакате да ја изработувате работилницата, молам пишете ми на истата адреса за е-пошта.


Снимки од мојата работилница во Лима, Перу.

Фотографии од разговор во Германија

Една од групите регресии во текот на
мојата работилница во Сантијаго, Чиле