Имав чест да зборувам за планирањето пред раѓање на ОН за просветителство на Обединетите нации (UNSRC). Прекрасно е да се види една организација како ОН да се интересира за духовноста. Тоа е уште еден знак за светското духовно будење што се случува.

Погледнете шест-минутен клип на еден од моите разговори.

Забележете дека нудим и лични работилници и преку Интернет. Ако сакате да ја понудам онлајн работилницата на вашето семејство, пријатели, клиенти и / или членови на вашата група за духовни студии, ве молиме пишете ми на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.. Потребни се минимум 25 лица.

Ве молиме, за да бидете автоматски известени за настаните, вклучително и сите работилници на Интернет пријавете се за мојот билтен.

My Просветлување на целта на животот, откривање на вашиот план за живот работилницата ќе се понуди како што е опишано подолу. Работилницата се состои од четири компоненти: говор што го зборувам зошто ние самите ги планираме нашите најголеми предизвици пред ние сме родени; моја вежба за божествени доблести, која ви дава увид во квалитетите на кои работите на овој живот; Контакт починато сакано Една група хипнотичка регресија (што честопати води до контакт со повеќе блиски од другата страна, вклучително и миленичиња); и група помеѓу животна регресија на животот (BLSR) во која можете да откриете што планиравте за вашиот тековен живот и зошто, колку добро правите во однос на исполнувањето на вашиот план и како подобро да го исполните вашиот план. Луѓето кои доживуваат BLSR (без разлика дали е на работилница или на приватна сесија), честопати коментираат за моќната, безусловна loveубов и тоталното несудување на нефизичките суштества со кои зборуваат во регресијата. Разговорот со тие суштества води кон многу подлабоко разбирање за тоа кој си како вечна душа и зошто си овде на Земјата во ова време, што пак води кон поголемо прифаќање, мир и радост. За повеќе информации за која било од работилниците, напишете Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

 Ве молиме, скролувајте до дното на оваа страница за да гледате видео препораки од учесници во работилницата.

настани

2020

декември

5-6 декември - Богота, Колумбија - Он-лајн работилница на англиски и шпански јазик. Оваа работилница е првенствено за луѓе во Колумбија и Мексико, но е отворена за сите. За повеќе информации, кликнете Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

12-13 декември - Он-лајн работилница само на англиски јазик. Рана цена на птиците е достапна до 30 ноември. За повеќе информации, кликнете овде.

2021

Јануари

21 јануари - Франкфурт, Германија - Разговор преку Интернет на англиски и германски јазик. Отворено за сите. За повеќе информации, кликнете овде.

23-24 јануари - Он-лајн работилница само на англиски јазик. За повеќе информации, кликнете овде.

Февруари

5-6 февруари - Франкфурт, Германија - Он-лајн работилница на англиски и германски јазик. Отворено за сите. За повеќе информации, кликнете овде.

март

5-7 март - Мадрид, Шпанија - Он-лајн работилница на англиски и шпански јазик. Оваа работилница е првенствено за луѓе во Шпанија, но е отворена за сите. За повеќе информации, кликнете Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите..

Април

9-11 април - Метхуен, Масачусетс - Работилница за лице. За повеќе информации, кликнете Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите..

17-18 април - Пиперсвил (близу Филаделфија), Пенсилванија - Работилница за лице. За повеќе информации, кликнете Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите..

23-25 ​​април - EagleVail, Колорадо - Работилница за лице. За повеќе информации, кликнете Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите..

мај

21-23 мај - Бун, Северна Каролина - Лична работилница во центарот за повлекување „Арт на живеење“. За повеќе информации, кликнете овде.

29-30 мај - Богота, Колумбија - Работилница за лице. За повеќе информации, кликнете Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите..

Јуни

1-2 јуни - Кали, Колумбија - Работилница за лице. За повеќе информации, кликнете Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите..

5-6 јуни - Меделин, Колумбија - Работилница за лице. За повеќе информации, кликнете Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите..

19-20 јуни - Мексико Сити, Мексико - Работилница за лице. За повеќе информации, кликнете Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите..

Август

13-15 август - Лима Перу - Он-лајн работилница и на англиски и на шпански јазик. Оваа работилница е пред се за луѓето во Перу, но е отворена за сите. За повеќе информации, кликнете Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите..

Септември

11-12 септември - Ванкувер, Канада - Работилница за лице. За повеќе информации, кликнете Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите..

18-19 септември - Алберта, Канада - Работилница за лице. За повеќе информации, кликнете овде.

Октомври

2-3 октомври - Берн Швајцарија - Работилница за лице. За повеќе информации, кликнете овде.

8-10 октомври - jубjана, Словенија - Работилница за лице. За повеќе информации, кликнете Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите..

22 октомври - Варшава, Полска - Личен говор во јавноста. За повеќе информации, кликнете Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите..

23-24 октомври - Варшава, Полска - Работилница за лице. За повеќе информации, кликнете Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите..

30-31 октомври - Барселона, Шпанија - Работилница за лице. За повеќе информации, кликнете Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите..

Ноември

3-4 ноември - Сарагоса, Шпанија - Работилница за лице. За повеќе информации, кликнете Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите..

6-7 ноември - Мадрид, Шпанија - Работилница за лице. За повеќе информации, кликнете Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите..

13-14 ноември - Малага, Шпанија - Работилница за лице. За повеќе информации, кликнете Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите..

 

2022

Јуни

25-26 јуни - Лима, Перу - Работилница за лице. За повеќе информации, кликнете Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите..

Еве што велат луѓето за работилницата!

Перу онлајн работилница