План на твојата душа

ysp

План на твојата душа ysp
Книги од Роберт Шварц
Цена: 19.95 долариНа залиха

Кликни тука (pdf) за да прочитате голем извадок од книгата бесплатно.

План на вашата душа: Откривање на вистинската смисла на животот што сте го планирале пред да се родите

од Роберт Шварц

Дали сакате да го разберете подлабокото значење на вашите најголеми предизвици?

Толку често, кога се случува нешто лошо, може да се чини дека е бесмислено страдање. Но, што ако вашите најтешки искуства всушност се богати со скриена целта која самата си ја планирала пред да се родиш? Дали може да биде дека сте ги одбрале околностите, односите и настаните во вашиот живот?

План на твојата душа ги раскажува приказните за десет лица кои, како што планирале пред раѓањето, доживеале големи предизвици. Работејќи со четири надарени медиуми и канали, авторот Роберт Шварц открива што избрале - и зошто. Тој ги презентира актуелните сесии за планирање пред раѓање во кои душите разговараат за нивните надежи за нивните претстојните животи. Притоа тој отвора прозорец кон другата страна, каде што ние, како вечни суштества, ги дизајнираме нашите искушенија и нашите потенцијални триумфи.

Преку овие извонредни приказни за планирање пред раѓање, можете: Дознајте зошто секој од нас одлучува да искуси вакви предизвици како болест, смрт на некој близок и несреќи. Другите предизвици истражени од перспектива на планирање пред раѓањето вклучуваат родител на хендикепирано дете, глувост, слепило, зависност од дрога и алкохолизам.

  • Разбирајте како вие како душа го креирате својот животен план
  • Свесно употребете ги вашите предизвици за да го поттикнете духовниот раст
  • Разберете дека луѓето во вашиот живот, вклучувајќи ги и вашите родители и деца, се наоѓаат на ваше барање, мотивирани од нивната љубов за вас да играат улоги што сте ги испишале
  • Замени го гневот, вината и вината со простување, прифаќање и мир
  • Продлабочете ја вашата благодарност и благодарност за животот како духовен, еволутивен процес

Планот на твојата душа: Откривањето на вистинската смисла на животот што сте го планирале пред да се ронете претходно беше објавено како храбри души: Дали ги планираме нашите животински предизвици пред раѓањето?

Откако ќе купите книга или книги, ќе добиете е-пошта со потврда дека вашата нарачка е примена. Забележете, сепак, дека ние правиме не испратете е-мејл, ве известувајќи дека нарачката е испратена, ниту пак ви даваме информации за следење.

Посебна забелешка ако живеете надвор од САД: Најмал скап начин на испорака за вас е USPS Priority International Flat Rate плик; сепак, можете да го изберете овој метод за испорака само ако купувате ONE објект. (Типот на предметот не е важен.) Доколку купувате повеќе од една ставка, ве молиме одберете друг вид превоз. Ви благодарам.

Посебна забелешка ако живеете во САД: Во текот на процесот на исходот ќе можете да изберете од различни опции за превозот. Најмалата скапа опција е медиумската пошта, кој не обезбедува гарантиран датум на испорака. Исто така, иако пратките по медиумска пошта земаат 2-9 работни денови во текот на повеќето периоди од годината, ние откривме дека пратките за медиумски пошта често трае подолго (до три недели) во текот на август (поради бројот на вработените во поштенската служба на одмор) и декември (поради големиот обем на подароци кои се испраќаат ). Ако ја нарачувате нарачката во текот на август или декември, или ако ви треба гарантиран датум на испорака, ви предлагаме да одберете форма на превозот, освен медиумска пошта.