Подарок на твојата душа

ysg

Подарок на твојата душа ysg
Книги од Роберт Шварц
Цена: 24.95 долариНа залиха

Кликни тука (pdf) за да прочитате голем извадок од книгата бесплатно.

Мојата нова книга се разликува од мојата прва книга План на твојата душа на три начини. Прво, додека План на твојата душа фокусирана исклучиво на пред-раѓање планирање на живот предизвици, мојата нова книга истражува две теми кои не мора да спаѓаат во категоријата предизвик: духовно будење (иако, секако, будењето може да биде предизвик), и планирањето пред раѓањето што го правиме со нашите идни миленичиња. Оние од вас кои ги сакаат животните ќе бидат особено допрени да видат како тие се согласуваат да нѐ поддржат во претстојната инкарнација. Второ, мојата нова книга го разгледува предметот на лекување во поголем опсег и длабочина. Трето, Подарок на твојата душа истражува планирање на околности и искуства кои не се дискутирале во мојата прва книга: спонтан абортус, абортус, нега, врски со навреда, сексуалност, инцест, посвојување, сиромаштија, самоубиство, силување и ментална болест.

Сега би сакал да разговарам со вас од срце до срце.

Јасно, едно е за мене да сугерирам, како што направив во мојата прва книга, дека пред раѓањето може да се планира нешто како физичка болест, но сосема друго да се сугерира дека може да се планираат искуства како инцест и силување. Откако во моето истражување открив дека ваквите трауматични искуства понекогаш (иако секако не секогаш) се испланираат, долго време ме агонија за тоа дали да ја вклучам оваа свест во мојата нова книга. Јас, секако, не сакав повторно да се трауматизирам, ниту пак сакав оние што ги имале овие искуства да почувствуваат дека се виновни за нив. Што се однесува до второто, важно е да се разбере дека животот е создаден од душата, а не од личноста која се воведува. Никој кој имал такви искуства е виновен за нив.

Ако живееме во љубов Универзум - и јас цврсто верувам дека ние правиме - зошто секоја душа ќе создаде живот план кој има таква траума во него? На страниците на 528, Подарок на твојата душа детално го разгледува ова прашање. Во суштина, предизвиците на физичкиот план (вклучувајќи и голема траума) можат да го катализираат длабокото заздравување на душата. Мојата надеж и намера е дека секој кој имал некое од искуствата наведени погоре, ќе најде такво лекување во оваа книга.

Преку приказните во Подарок на твојата душа можете:

  • Развијте поголема самољубие кога ќе станете свесни за огромната храброст што ви е потребна за да планирате живот на Земјата и да го живеете животот што го планиравте

  • Простете ги оние што ве повредат и создадете траен внатрешен мир

  • Разбирање на квалитетите што ги доживеавте во овој живот за да се посветам и да изразам

  • Видете длабока намена во искуствата што некогаш се чини дека се бесмислени страдања

  • Развијте го срдечното познавање на вашата бесконечна вредност, убавина, величественост и светост како вечна душа

Откако ќе купите книга или книги, ќе добиете е-пошта со потврда дека вашата нарачка е примена. Забележете, сепак, дека ние правиме не испратете е-мејл, ве известувајќи дека нарачката е испратена, ниту пак ви даваме информации за следење.

Посебна забелешка ако живеете надвор од САД: Најмал скап начин на испорака за вас е USPS Priority International Flat Rate плик; сепак, можете да го изберете овој метод за испорака само ако купувате ONE објект. (Типот на предметот не е важен.) Доколку купувате повеќе од една ставка, ве молиме одберете друг вид превоз. Ви благодарам.

Посебна забелешка Ако живеете во САД: Во текот на процесот на исходот ќе можете да изберете од различни опции за превозот. Најмалата скапа опција е медиумската пошта, кој не обезбедува гарантиран датум на испорака. Исто така, иако пратките по медиумска пошта земаат 2-9 работни денови во текот на повеќето периоди од годината, ние откривме дека пратките за медиумски пошта често трае подолго (до три недели) во текот на август (поради бројот на вработените во поштенската служба на одмор) и декември (поради големиот обем на подароци кои се испраќаат ). Ако ја нарачувате нарачката во текот на август или декември, или ако ви треба гарантиран датум на испорака, ви предлагаме да одберете форма на превозот, освен медиумска пошта.