Направете донација на Програмата за донација на библиотечни книги - множители на $ 20

донира

Направете донација во Програмата за донации за библиотечни книги - повеќекратни донации од $ 20
Донации
Цена: 20 долариНа залиха
Слушам од многу луѓе кои велат: "Слушнав за твојата работа и би сакал да ги читам твоите книги, но не можам да си дозволам да ги купам." Во такви околности има многу повеќе луѓе отколку што повеќето од нас сфаќаат. За да се одговори на оваа потреба, создадов програма за донации за библиотечни книги за да ги стават книгите во јавните библиотеки, така што информациите за лекување за планирање пред раѓање ќе бидат достапни за многу луѓе бесплатно.

Тоа чини околу $ 20 (за печатење, испорака и складирање) за да донира еден сет од моите две книги во библиотека. Ве молиме да го разгледате бројот на библиотеките на кои би сакале да ги испратите книгите. 100% од вашата донација ќе одат во Програмата за донации за библиотечни книги.

Ви благодарам. Вашата љубезност ќе допрат многу животи.