Роб Шварц

Ако имате специфични прашања во врска со душата, кармата, реинкарнацијата, вашите минати животи, вашиот животен план или намена, или некое лично прашање, ве молам да закажете регресија на душата меѓу животите (BLSR). За да планирате сесија или да дознаете повеќе, молам Кликни тука. Забележете дека сите прашања во врска со сесиите (надоместок, должина, како се одвиваат сесиите и сл.)) Се одговорени на таа поврзана страница. Ве молиме, прочитајте ја оваа страница пред да испратите прашања во врска со сесиите. Ви благодариме.
Ве молиме внесете ги твоето полно име.

Неправилен е-мејл адреса.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез