Преводи

Преводи на Планот на вашата душа: Откривање на вистинското значење на животот што го планиравте пред да се роди (порано насловен Храбри души)

Ве молиме кликнете на насловните страници кои треба да ги превземете на страницата каде што можете да го купите преводот.

Ако сте издавач и би сакале да се консултирате за добивање превод на било која книга, молам контактирајте ме на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите..

Бразил

Бугарија

Кина

Хрватска

Финска

Франција

Германија - тврд повез

Германија - мат

Грција

Унгарија

Индија
(објавено на англиски)

Италија

Јапонија

Кореја

Холандија

Полска

Романија

Русија

Планирајте Васе Дусе

Србија

Планирајте Васе Дусе

Словачка

Планирајте Васе Дусе

Словенија

Тајван

Турција
   

 

Преводи на Подарокот на вашата душа: Исцелителна моќ на животот што го планиравте пред да се роди

Ве молиме кликнете на насловните страници кои треба да ги превземете на страницата каде што можете да го купите преводот.

 

Кина

Германија
(половина од подарокот на вашата душа во отпечатоци)

Полска

Словенија

   

 

Повеќе информации

Dпоседувате PDF на медитација за пристап до вашиот план за раѓање.
Кликни тука за печатење на инспиративен извадок од една страница од Планот на твојата душа за да се прикаже во вашиот дом.
Лесен клик за да слушате, или десен клик за да даунлоадирате, аудио датотека за 20-минутна длабока релаксација.

Пријавување на билтенот

Кога ќе се регистрирате за мојот билтен, ќе добиете специјални попусти понуди за минатиот живот и помеѓу регресиите на животот. Исто така, ќе ја добиете првата глава Подарок на твојата душа за слободни.

Земете го вашиот бесплатен дар