План на твојата душа

План на вашата душа: Откривање на вистинската смисла на животот што сте го планирале пред да се родите

Дали сакате да го разберете подлабокото значење на вашите најголеми предизвици?

Толку често, кога се случува нешто лошо, може да се чини дека е бесмислено страдање. Но, што ако вашите најтешки искуства всушност се богати со скриена целта која самата си ја планирала пред да се родиш? Дали може да биде дека сте ги одбрале околностите, односите и настаните во вашиот живот?

Планот на вашата душа раскажува приказни за десет лица кои, како и вие, планиравте пред раѓањето, да доживеат големи предизвици. Работејќи со четири надарени медиуми и канали, авторот Роб Шварц открива што тие избрале и зошто. Тој претставува вистински сесии за планирање пред раѓање, во кои душите разговараат за своите надежи за нивните претстојни животи. Со тоа тој отвора прозорец кон другата страна каде што ние, како вечни суштества, ги дизајнираме и нашите искушенија и нашите потенцијални триумфи.

Преку овие извонредни приказни за планирање пред раѓање, можете: Дознајте зошто секој од нас одлучува да искуси вакви предизвици како болест, смрт на некој близок и несреќи. Другите предизвици истражени од перспектива на планирање пред раѓањето вклучуваат родител на хендикепирано дете, глувост, слепило, зависност од дрога и алкохолизам.

  • Разбирајте како вие како душа го креирате својот животен план
  • Свесно употребете ги вашите предизвици за да го поттикнете духовниот раст
  • Разберете дека луѓето во вашиот живот, вклучувајќи ги и вашите родители и деца, се наоѓаат на ваше барање, мотивирани од нивната љубов за вас да играат улоги што сте ги испишале
  • Замени го гневот, вината и вината со простување, прифаќање и мир
  • Продлабочете ја вашата благодарност и благодарност за животот како духовен, еволутивен процес

Планот на вашата душа: Откривање на вистинското значење на животот што го планиравте пред да се родиш, беше објавено претходно како Храбри души: Дали ги планираме нашите животни предизвици пред раѓањето?

Кликнете тука за да го нарачате планот на вашата душа

Кликни тука (pdf) за да прочитате голем извадок од книгата бесплатно.