Подарок на твојата душа

Подарок на твојата душа: Исцелителната моќ на животот што сте го планирале пред да се родите

Мојата нова книга се разликува од мојата прва книга План на Твојата душа на три начини. Прво, додека Планот на Твојата душа се фокусираше исклучиво на пред-раѓањето за планирање на животните предизвици, мојата нова книга истражува две теми кои не мора да спаѓаат во категоријата предизвик: духовно будење (иако, секако, будењето може да биде предизвик), а пред - планирање што го правиме со нашите идни миленичиња. Оние од вас кои ги сакаат животните ќе бидат особено допрени да видат како тие се согласуваат да нѐ поддржат во претстојната инкарнација. Второ, мојата нова книга го разгледува предметот на лекување во поголем опсег и длабочина. Трето, Дарот на твојата душа ги истражува претходно раѓањето на околностите и искуствата кои не беа дискутирани во мојата прва книга: спонтан абортус, абортус, негување, навредливи односи, сексуалност, инцест, посвојување, сиромаштија, самоубиство, силување и ментална болест.

Сега би сакал да разговарам со вас од срце до срце.

Јасно, едно е за мене да сугерирам, како што направив во мојата прва книга, дека пред раѓањето може да се планира нешто како физичка болест, но сосема друго да се сугерира дека може да се планираат искуства како инцест и силување. Откако во моето истражување открив дека ваквите трауматични искуства понекогаш (иако секако не секогаш) се испланираат, долго време ме агонија за тоа дали да ја вклучам оваа свест во мојата нова книга. Јас, секако, не сакав повторно да се трауматизирам, ниту пак сакав оние што ги имале овие искуства да почувствуваат дека се виновни за нив. Што се однесува до второто, важно е да се разбере дека животот е создаден од душата, а не од личноста која се воведува. Никој кој имал такви искуства е виновен за нив.

Ако живееме во љубов Универзум - и јас цврсто верувам дека ние правиме - зошто секоја душа ќе создаде живот план кој има таква траума во него? На страниците на 528, Вашиот дар на душата детално го разгледува ова прашање. Во суштина, предизвиците на физичкиот план (вклучувајќи и голема траума) можат да го катализираат длабокото заздравување на душата. Мојата надеж и намера е дека секој кој имал некое од искуствата наведени погоре, ќе најде такво лекување во оваа книга.

Преку приказни во подарокот на твојата душа можете:

  • Развијте поголема самољубие кога ќе станете свесни за огромната храброст што ви е потребна за да планирате живот на Земјата и да го живеете животот што го планиравте
  • Простете ги оние што ве повредат и создадете траен внатрешен мир
  • Разбирање на квалитетите што ги доживеавте во овој живот за да се посветам и да изразам
  • Видете длабока намена во искуствата што некогаш се чини дека се бесмислени страдања
  • Развијте го срдечното познавање на вашата бесконечна вредност, убавина, величественост и светост како вечна душа

Кликни тука за да нарачате подарокот на твојата душа

Кликни тука (pdf) за да прочитате голем извадок од книгата бесплатно.