Изјави за нас

„Имав големо искуство помеѓу животот [регресија] со Роберт Шварц. Тоа беше далеку најемотивниот момент во овој [тековен] живот. Се вратив на смртното искуство на еден мој не горд [минат] живот и напред во душата завршување на лекциите од тој живот. Се надевам дека тоа беше последен пат кога треба да ја научам извонредната одговорност за ИЗБОРИ на вистинските последователни животи! “ -Norm Shealy, MD, Ph.D.
„Регресијата помеѓу душата во животот беше извонредна и имаше трајно влијание врз мојата свест. Откако стигнав во состојба на хипноза, бев воден во минатиот живот што се водеше како последица на сегашноста. Theивотот се одвиваше пред мене, привлекувајќи ме во драматична еволуција на настаните, на крај ме отвори на ново ниво на разбирање. Кога заврши овој поранешен живот, преку нежно тренирање на Роб, почувствував дека душата ми го остава телото. Мојата свесност почна да расте се повисоко и повисоко, лебдејќи слободно. Наскоро открив дека сум се впуштил во место на необична убавина, каде самата суштина на просторот околу мене произлезе атмосфера на длабока убов. Како што растеа моите сфаќања, станав свесен за три суштества кои напредуваат кон мене. Тие ме пречекаа со такво радост и почит и јас бев презакажана со солзи од нивното прикажување на тотално прифаќање и воодушевување. Беше јасно дека бев во присуство на длабока и света сила.  
Овие прекрасни суштества се идентификуваа како дел од советот кој им помага на луѓето да ги советуваат во планирањето на претстојните инкарнации. Ме информираа дека се тука да дадат водство и да одговорат на какви било прашања што можеби ги имам. Ме приведоа на маса со неколку столчиња околу неа. Исто како што почнав да седам, забележав дека едно друго битие влезе во просторот. Бев изненаден и пресреќен кога сфатив дека е мојот возљубен сопруг кој неодамна починал! Моите емоции речиси ме преплавија додека мојот сопруг ме поздрави и ми ги зеде рацете. Никогаш нема да го заборавам екстазата на стоејќи покрај оваа прекрасна душа повторно. За она што изгледаше како блажени часови, имав извонредна можност да разговарам со мојот сопруг за сето она што го имав толку долго болно да му кажам или да го прашам. Исто така, можев да ја споделам мојата љубов и благодарност за неговото негувано присуство во мојот живот. Најголемиот дар на патувањето со оваа душа беше уште еднаш да биде со овој сакан човек и да ја почувствуваме неговата извонредна љубов. На крајот мојот сопруг одлучи да продолжи да им дозволува на членовите на советот да ја споделат својата мудрост и да одговорат на какви било прашања што можеби ги имам. До крајот на сесијата, секое прашање со кое пристигнав беше великодушно одговорено со мудри совети и совети.
Јас навистина не можам да кажам доволно за Роб Шварц и неговите вештини како хипнотизер и олеснувач и необичното патување со душата на самооткривање што ми го донесе ова. Покрај искрената и грижлива природа на Роб, тој поседува неверојатна способност за јасни, артикулирани инструкции и насоки, кои никогаш не се колебаат низ целата сесија. Не само што моето искуство беше позитивно и просветлувачко, туку се покажа и длабоко заздравувачко. Неколку часа по регресиите, започнав да забележувам охрабрувачки промени и во моето тело и во мојата емоционална состојба. Забележав повеќе енергија, помалку физичка вкочанетост и болка и весел, оптимистички став. Јас секогаш ќе бидам благодарен за оваа ретка и вредна можност. Со најголема доверба и убедување го препорачувам Роб Шварц “. - Теда Х., САД
"Го изгубив мојот 35-годишен сопруг неочекувано. Тој ја напушти куќата на лесен бегство и никогаш не се врати; тој имаше масовен срцев удар. Бевме во брак девет години и имавме две деца, а јас бев бремена тогаш со нашата трето бебе.Тој беше loveубовта на мојот живот.Јас бев уништен.Не можев да разберам зошто.Имав минат живот и помеѓу животни регресии со Роберт.Тоа ми помогна во мојот процес на жалење како никој друг! Не е само тоа што го правиш чувство за работи; исто така ви дава да знаете дека ова е избран пат во овој живот. Требаше да ја доживеам оваа загуба. Сесиите ми дадоа голем мир и разбирање “. –Палома С., Мексико
„Роберт беше целосно фокусиран и посветен на успехот на овој процес, осигурувајќи се дека сите детали се опфатени во подготовката на мојата сесија. Тој беше особено брилијантен кога користеше техника што го заобиколува мојот аналитички ум, барајќи да зборувам директно до мојот водич. Потоа станав набудувач и се плашев од она што мојот водич го откриваше за мене. Така, сесијата се претвори од процес на размислување во процес на „искуствено знаење“. Информациите што беа откриени ми помогнаа да разберам дека навистина ги испланирав моите искуства со одредени лица. Пред мојата сесија, ги сметав овие лица како мои противници. Сега разбирам дека тие се во реалноста блиски, души-пријатели пријатели, кои доброволно ми помагаа во мојот духовен раст. Разговарајте за промена на парадигмата! “ –Честер., САД
„За мене сесијата беше извонреден расчистување на моето внатрешно водство и подлабоко разбирање и потврда дека сум на добар пат со мојот„ план на душата “. Техниката што ја користевте беше јасна, релаксирачка и утешна. Ова е толку вредна работа во овој период на транзиција во човечката свест “. - Сенди С. Чешир, Велика Британија
"Роберт создаде околина во која се чувствував навистина удобно и ги испуштав сите мои грижи. Кога и да се навлегував во место на неизвесност, тој без напор ме водеше низ себе. Јас комуницирав со духовно битие од кое чувствував огромна охрабрување да започнам да ја лекувам мојата несигурност и стравови.После моите сесии, доживеав прекрасни чувства на loveубов и спокојство во мене.Се сфатив дека можам да се справам со моите предизвици на мазен, природен начин со тоа што станав moreубов кон себеси и околниот свет. е длабоко утешна и моќно искуство за кое сум длабоко благодарен “. –Ева С., Чешка
„Роберт ме донесе толку длабоко во транс, што беше лесно да се види мојот минат живот и да се поврзам со мојот духовен водач / советот на старешини. Пораките за мојот живот, проблемите со кои морав да се соочам, беа толку јасни, и јас одеднаш разбирам сè - нема повеќе прашања, зошто сум тука и што сака мојата душа да правам. Се запознав со моите духовни родители (толку многу ми недостасуваа изминативе години!), И се забавував со советот на старешини. Најголем подарок е што црниот облак на депресија, кој ми висеше над главата со години, исчезна. Сега сум среќен што сум повторно поврзан со духовниот свет и тоа ми врати сила, светлина и радост во мојот живот. Повеќе не се плашам од смртта. Сега знам дека ќе одам на место што е неограничена loveубов, радост, среќа, леснотија и слобода “. - taута С., Германија
"Бев импресиониран од комуникациските вештини на Роберт. Тој е директен, искрен и отворен. Веднаш се чувствував како да разговарам со стар пријател. Тој е самоуверен, мирен и опуштен, што ми овозможи да уживам во сесијата без какви било сомнежи или грижи. Сесијата ја зголеми самосвеста и саморазвиеноста и ја излечи траумата “. –Алики А., Грција
„Мојата сесија помогна да се ослободам од чувството на вина и самообвинување и ми овозможи да го отворам срцето кон само selfубието. Неизмерно уживав во искуството и имав многу забава и смеа кога ја запознав мојата Група за души! Силно ја препорачувам експертизата на Роберт на секој што бара да погледне длабоко во себе и да добие јасни одговори од Дух “. –Наталија П., Шпанија
„Способноста на Роб да биде толку мирен и охрабрувачки и да ме држи во повисоко светло ми го олесни патувањето“. –Едан Л., САД
„Минатата животна регресија ме доведе до ново ниво на јасност во моето духовно патување. Искуството беше полно со такви изненадувачки детали и врски со мојот сегашен живот - беше неверојатно “. –Викторија О., САД