Мојата мисија

Мојата мисија е да направам зајакнување, лекување на информации за планирањето пред раѓање воопшто - и планирање на животни предизвици, особено - достапни за што повеќе луѓе. Ми треба вашата помош за да ја исполнам мојата мисија. Ако се чувствувате толку водени, молам, прашајте ги локалните библиотеки да ја носат мојата прва книга, План на твојата душа, и мојата нова книга, Подарок на твојата душа. На овој начин тие стануваат достапни за многу луѓе (вклучувајќи и многу луѓе кои навистина не можат да си дозволат да купуваат книги) бесплатно како лековити средства. Како камче падна во уште езерце, оваа едноставна чин на љубезност ќе откликне нанадвор и ќе допре до многу животи.

Јас правам копии од двете мои книги, план на твојата душа и подарок на твојата душа, достапни за донација на затворениците и затворските библиотеки. Ако можете да помогнете да ја организирате таквата донација, молам пишете ми преку формуларот за контакт на оваа веб-страница.

Ви благодарам, и многу благослови за вас додека одите по духовниот пат.