Коронавирусно канализирање

Неодамна, имав канализирање направено за мене лично за коронавирусот. Бидејќи толку многу од вас ме прашаа што знам за вирусот, решив да ја направам канализацијата достапна за сите. Може да го прочитате подолу. Канализацијата не е уредувана, затоа извинете неправилна интерпункција и вишок на вербање. Канализираната свест е колектив на вознесени господари. Кети, лицето кое го канализирало ова, е достапно да прави приватни канализации и може да се дојде до Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Бидете добри и останете безбедни.

Со loveубов, Роб

Коронавирусот. Која е симболиката?

Март 16, 2020

Да ограби,

Очигледно е во последните години дека промената на свеста е на земјата на многу голем начин. Подемот во енергиите на светлината предизвика распрснување на оние работи што се скриени во темнината; обидите да се скрие вистината беа најголеми во животот на оние што сакаат да го задржат статус квото. Верувачките невистини се она што може да се нарече протестирање на оваа светлина што влезе во секое подрачје на општеството, религија, политика; повикување на еднаквост во пол, раса, сексуалност и многу повеќе. Промената во човештвото од страв кон loveубов е она што го гледате и она што го гледате, исто така, се оние работи што човештвото како целина НЕ ги сака, со што ги води кон она што го сакаат. Точката на ѓубре како што беше одредена беше постигната во ноември 2019 година и во согласност со фреквенциите „закажано“ да ја погоди земјата година, се појави 2020 година. Ова требаше да биде / е времето во времето кога промената во свеста од страв кон loveубов ќе се реализира бидејќи вибрациите / фреквенцијата / енергијата се далеку помоќни од стравот што го гледате. Овде има две работи на работа бидејќи овие две пораки до човештвото се оние што ги држеа во позиција да го задржат тој страв во нив мобилно, како да се каже дека човештвото е од специфична страшна вибрација која колективно се повлекува од нивните клетки. Прво, тој голем страв од смрт и второ, тој универзален страв од опстанок. Внесете го коронавирусот како што ја преслика таа вознемиреност од страв од умирање. Продолжува да зборува за претстојната смрт и покрај тоа што бројките не ја рефлектираат, пораката е очигледно еден од најголемите стравови во клетките на човештвото …………. Второ, вирусот предизвикува светска паника во однос на падот на берзата што за многумина претставува смрт / елиминација на нивните симболи за преживување; нивните работни места, нивните банкарски сметки, нивните 401K како што предизвикуваат бран на страв во зборот „ПАРИ“. Во реална смисла, тоа е страв од иднината. Како ќе преживеам без гаранции за безбедност и безбедност и светот вели дека нема гаранции. Колку е страшно. И тоа е поентата да се почувствува страшното, стравот како што се крева во телото и се ослободува / пренесува во мирот и мирот и се протега во срцето што loveубовта носи. Стравот што резонира со човечката форма и клетките, како што се раѓа колективно преку презентирање на овој вирус, е за неговото движење НАД телото, бидејќи повисоките вибрации / фреквенции на loveубовта почнуваат да влегуваат за тоа веќе влезе во земјата и како такво што го создало времето за телата на човештвото да одговараат на земјата по која поминуваат. Секој човек што влегол во земјата држел во рамките на своето тело истата вибрација што самата земја ја држела како тело е продолжување на земјата. Телото е едноставно она што е анимирано од душата / творецот извор на енергија. Кога земјата го започна ова движење во 5Д, она што стоеше врз неа (човештвото) почна да го чувствува овој притисок за повисока фреквенција на loveубов и светлина, но стравот се бореше силно за да ја одржи својата позиција и сега стравот не може да го одржи како што се рефлектира од оваа „Смртоносна пандемија“ која го менува сечиј начин на живот и тоа е поентата на тоа .............. .. за промена на човештвото. Едноставно кажано 3D е страв и 5D е убов. Loveубовта или светлината веќе оживеаја на површината на земјата што ги вклучува нејзините жители кои живеат врз неа бидејќи е време да ги изберат своите судбини. Дали тие се борат да го одржат тој страв што им кажува на работите не смеат да се менуваат или дали дозволуваат таа loveубов да оживее и натаму во нивните животи. Ова е местото каде се остварува слободна волја. Оваа вибрација нема да биде запрена, што ќе ви каже дека убовта пристигна и во целост ќе ве поддржи ако му се предадете. Можеме да видиме дека многу повеќе отколку што прават мнозинството во ова време, исто така можеме да ви кажеме дека една година од сега светот нема да биде како порано. Многумина ќе се „обиколат“ по многу темната ноќ на духовното искуство исто толку многу како што тогаш започнаа да им помагаат на другите. Многумина ќе се борат да одржат историја којашто е веќе исчезната, повеќе да не се оживеат и многу други нема да го прифатат овој нов начин на живот и ќе подлегнат на стравот само да се брзаат со loveубов додека поминуваат и ќе добијат разбирање. Некои ќе се вратат, други ќе помогнат одозгора, така да зборуваат.

Оние како вас, оној што се викаше лесничар, се подготвија за овој момент цел живот. Ова е времето за кое дојдовте; да застанеш во твојата светлина знаејќи дека овој страшен момент на земјата не е ваш. Вие сте набудувач на ситуацијата додека се чувствувате во рамките на 5-та позиција што ве повика толку долго. О, ќе скокате меѓу световите / димензиите бидејќи стравот е многу силен и може да се гледа и да се чита секој ден / час. Но, како што забележувате, запомнете дека сте ја зацврстиле оваа светлина што предизвикува толку многу хаоси, како што се распаѓа овој стар свет, но преку напорите и посветеноста на сопствениот план и судбина. Вашите истражувања, набудувања и многу познаници ви донесоа многу сеќавања за тоа кои навистина сте, но во ова време ќе почувствувате мир, смиреност, убавина и loveубов во рамките на вистинска емоција за тоа кој сте вие. Вие сте човечко суштество кое е анимирано од убовта кон богот / креативниот извор како што сте аниматор и да знаете дека тоа е вашето дипломирање, враќање на вашето дома, најголемото од сите дизајни и желби, вашиот сон се оствари да биде жив и здрав, во мир и сочувство во најголемиот момент кога земјата досега се знае; да им помогнеме на другите во своите сеќавања во овој момент на промена на свеста, таа промена од страв кон loveубов е над зборовите, бидејќи не постојат 3Д-формулари или објаснувања.

Овој вирус има за цел да assist помогне на човештвото да го донесе од себе своите тела стравот што живееше таму од почетокот на своето време врз оваа земја во сите форми во кои влегоа. Да се ​​живее без страв е да се живее и тоа е она што се случува. Има такви како вас, кои ќе ги пренесат последните траги на страв како што сте од разбудените, има и такви кои ќе се предадат и со треперење влегуваат во состојба на сочувство сеќавајќи се на „од некаде“ дека loveубовта победува над стравот. Има такви што ќе се клоцаат и ќе викаат на нивната изјава дека ќе прифатат loveубов од страв е премногу болно за одржување и многу други сценарија ќе се случат во главите и телата на скапоцените земјопоседници кои ја прават оваа смена. Другите ќе го однесат своето тело на страв „од земјата“ и ќе поминат. Сè е совршенство и во 5Д тоа е познато.

Сега самиот вирус има потекло некаде „друго“ од тоа што е кажано. Оригиналната цел е да се донесе вектор со кој може да се управува и одржува и се користи за контрола на човештвото. Тоа беше план за 'високо ниво', бидејќи имаше такви со таква моќ и богатство што во текот на оваа последна деценија го видоа пишувањето на wallидот за будењето што се случуваше и утврди дека ова мора да заврши, така што нивното расудување беше да се испровоцираат овој вирус во лабораторија и држете го до оној момент како / што би можеле да започнат со манипулација и одржување на својата моќ за оние што ја „владееле земјата“ така да зборуваат со своите позиции на моќ и богатство, овие семејства кои се познати од името не можеше да го прифати смртта на сето она што некогаш го знаеле во однос на својот бог како систем на верување во себе. Така што овој вирус е создаден за да се одржи како чип со кој би можеле да се заговараат, нешто се случи и тој стана ослободено од некој од научен ум без здружение или поврзаност со оние кои платиле за овој „проект“, всушност најмногу дел тој дури и не знаеше за нејзината цел, едноставно работејќи во тандем со тоа што други научник се исплаќаат удобно. Тој го проектираше на парче хартија и ја извади таа хартија од лабораторијата само за да ја фрли и да има некој, едно друго лице да го допре. Сега тој самиот одеше слободно од симптоми, како и оној што ја допираше хартијата и го пренесуваше на оние што во план го започнаа ова ширење. Дури и да помислите дека е грешка е да се одржи менталитетот за „несреќи се случуваат“, но секако дека целта беше како што е опишано за вас, да започнете патување на големата промена во свеста дека стравот се забрзува. Значи, оваа приказна иако навидум фантастична е само начинот на кој / светот го започна нејзиното движење во loveубов и само со тек на време ќе се појават дополнителни факти, но не е драматично искуство, туку тоа беше она што може да се нарече грешка кога во реалноста тоа беше дека еден научник кој со отворено срце го започна процесот на ова време во времето кога човештвото влегува во нова реалност.

Сега би сакале да кажеме уште една работа за вас и тоа е ова: вие сте негувани од оние од нас и има многу кои ве сакале, ве воделе и ги набудувате вашите борби и достигнувања со она што би можеле да го замислите како голема гордост за никогаш не изгубивте насока ниту посветеност кон вашиот најубав план. Дури и во вашиот најтемен момент во овој живот до денес, вие сте држени, држете стабилни и ги надминавте тие сили на страв што ги носевте во вас. Навистина е време да славиме дури и додека гледате нанадвор и да го видите овој страшен страв наоколу затоа што тоа е сигнал дека е време тука да ги воздигнете спомените во знаејќи дека се е совршенство, нема потреба да се чувствувате дури и тоа студ на смртта како што тоа е миење од вас. Всушност, вие сте живееле смрт во најголем дел од животот во страв од тоа. Ваше време е да започнете да живеете во рапсодијата на вашата музика, чукајќи го срцето во симфонија на вашите движења на животот. Ваше време е да застанете цврсто во theубовта од која сте и ЗНАЕТЕ целта на вашиот живот, сонот на вашиот живот е на вас.

Мир