• Меѓу животите на душата регресијаДали сакате да го знаете вашиот животен план и цел?

  Откријте го подлабокото духовно значење на односите, околностите и најголемите предизвици, како и начинот на исцелување од тие предизвици.

  Дознај повеќе

 • Дознајте подлабоко значење на вашиот живот.

  „Не само што имате смисла за нештата; исто така ви дава да знаете дека ова е избран пат во овој живот “.
    -  
  Палома С., Мексико

  „Мојата сесија ми помогна да ме ослободи од чувството на вина и самообвинување и ми овозможи да го отворам срцето кон heartубовта“.
     - Наталија П., Шпанија

  Дознај повеќе

 • Подарок на вашата душа - Донации од библиотекиСледната работилница преку Интернет: Будење за вашата животна цел, Откривање на вашиот животен план

  Кликни тука

 • Откривање на вашата работилница за работилницата преку ИнтернетНаредете ја мојата он-лајн работилница за Откривање на вашиот живот план за вашите пријатели и семејство

  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Зошто ги избравте луѓето кои се во вашиот живот?

Зошто ги планиравте вашите најтешки предизвици?

Како можеш да излечиш и да доживееш повеќе љубов, радост и мир?

Добијте одговори и прочитајте за моќен начин да ...

Откријте го вашиот план за живот

Разговор со Роб Шварц
Прочитајте го интервјуто

работилници

Следна работилница преку Интернет:
Просветлување на целта на животот, откривање на вашиот план за живот

23 и 24 јануари

Он-лајн работилница на 24 и 25 октомври

Повеќе детали / Регистрирај се

Пријавете се за мојот билтен

Пријавете се и добијте бесплатен PDF извадок од мојата книга „Подарокот на твојата душа:

Пријавете се овде

 

Поврзете се со Мене

Роб Шварц
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Гледајте повеќе на Роб Шварц на YouTube.

Видео на Меѓусебно живеење Соул Регресија што го правев со Елиса Медуш на блогот Channeling Erik.

Меѓу животите на душата регресија

Разговарајте со Советот на стари лица за да го откриете вашиот животен план и цел. Исто така познат како живот помеѓу регресија на животот или LBL.

 

Дознај повеќе

План на твојата душа

План на твојата душа

Планот на вашата душа: Откривање на вистинското значење на животот што го планиравте пред да се роди го истражува предрасудското планирање на физичка болест, деца со посебни потреби, глувост, слепило, зависност од дрога, алкохолизам, смрт на некој близок и несреќи.

Прочитајте извадок или купете сега

Подарок на твојата душа

Подарок на твојата душа

Подарокот на вашата душа: Исцелителна моќ на животот што го планиравте пред да се роди се дискутира за претходно раѓање планирање на духовно будење, абортус, абортус, негување, навредлив односи, сексуалност, инцест, посвојување, сиромаштија, самоубиство, силување, ментална болест и многу повеќе.

Прочитајте извадок или купете сега