Ndihmo veten

Kjo është një faqe e re në të cilën unë do të listoj burimet me të cilat kam përvojë personale. Qëllimi është të ju ofrojë burime që mund t'ju shërbejnë në rrugën tuaj të shërimit dhe zgjerimit.

Librat

Dëshmia e Dritës
Libri i Helen Greaves është përshkrimi më i mirë që kam lexuar ndonjëherë nga jeta në anën tjetër. Një thesar absolut.
Shiko / Blej në Amazon

I dashur Zot, Si mund të shëroj në mënyrë që unë të mund të dua?
Më poshtë është një lidhje me një kurs të lirë. Unë nuk kam marrë kursin, as nuk e di personin që e mëson atë. Por, nëse regjistroheni për kursin, do të merrni një libër të lirë PDF me titullin e mësipërm. Ky PDF përmban një kanal të thellë rreth asaj se si të shërohet. Është e dobishme të lexosh kanalizimin, por për të përfituar me të vërtetë nga ajo do të duhet të punosh me të çast për moment në baza ditore. E bëj këtë duke ri-lexuar një kapitull (që zgjat vetëm disa minuta) çdo mëngjes. Pastaj bëj çmos për ta jetuar atë mençuri gjatë gjithë ditës sime.
http://www.innerbonding.com/welcome/

Eksperimenti i Dorëzimit
Ky libër i dytë nga Michael Singer bën një punë më të mirë se çdo libër që kam parë për të treguar se si është Universi për ne dhe se si gjërat që duken të këqija kur ndodhin janë në të vërtetë bekime në një afat të gjatë.
Shiko / Blej në Amazon

Soul Untethered
Libri i parë i Michael Singer. Mbushur me mençuri dhe gjithashtu në kohë shumë qesharake.
Shiko / Blej në Amazon

Pse mua, pse kjo, pse tani
Vështrime të bukura rreth kuptimit më të thellë të sfidave të jetës.
Shiko / Blej në Amazon

Nëpërmjet Porta e Qiellit dhe Mbrapa
Një nga librat më të mirë që kam lexuar ndonjëherë për shërimin emocional. Autori është gjithashtu një shkrimtar shumë i talentuar, që bën leximin e këndshëm.
Shiko / Blej në Amazon

Kanalet e Jeshua
Nga Pamela Kribbe, një nga kanalet e paraqitura në librin tim të dytë, dhurata e shpirtit tënd. Një burim i pasur i mençurisë më të lartë. Dashuria e Jeshuas është e dukshme.
Shiko / Blej në Amazon