Kam pasur nderin të flas për planifikimin para lindjes në Këshillin Kombëtar të Zbatimit të Stafit të Kombeve të Bashkuara (UNSRC) Shoqëria e Iluminizmit. Është e mrekullueshme të shohësh një organizatë si OKB-ja të marrë një interes për spiritualitetin. Kjo është edhe një shenjë e zgjimit shpirtëror mbarëbotëror që po ndodh.

Shikoni një clip prej gjashtë minutash për një nga bisedat e mia.

Unë ofroj bisedime një-mbrëmje (dy-orëshe), regresione gjysmëditore (katër-orëshe), dhe punëtori dy-dhe tre-ditore. Për të pyetur për caktimin e një ngjarjeje, ju lutem më kontaktoni në Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë..

Për t'u njoftuar automatikisht për ngjarjet, ju lutem regjistrohuni për gazetën time.

My Zgjimi për qëllimin tuaj të jetës, Zbulimi i planit të jetës suaj punëtori do të ofrohet siç përshkruhet më poshtë. Për më shumë informacion rreth ndonjë punëtorie, ju lutem shkruani Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.

Gjithashtu, do të ofroj seanca private gjatë të gjitha udhëtimeve të renditura më poshtë. Ju lutem më kontaktoni në adresën e e-mailit të mësipërm për të pyetur.

 

Ngjarje

2018

Korrik

Korrik 19 - Nanaimo, Vancouver Island, Kanada - Biseda (7-9 pm) në Kishën e Unitetit të Nanaimos (Grupi Metafizik Nanaimo), 2325 East Wellington Road. Për më shumë informacion ju lutemi kontaktoni Cyndi Pitvor në Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë. ose 250-591-0775, ose vizitoni www.unitynanaimo.org

Gusht

Gusht 2 - Parksville, Vancouver Island, Kanada - Bisedo (7-9 pm) në Parksville Shift në Veprim, Qendra e Komunitetit Parksville, 132 Jensen Avenue. Për më shumë informacion ju lutemi kontaktoni Eva Grodt nëKjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.ose 250-954-1002. Dhurimi i sugjeruar $ 7.

Gusht 16 - Vancouver, Kanada - Bisedoni në Banyen Books 6: 30-8: 00 pm. Për më shumë informacion ju lutem vizitonihttps://www.banyen.com/events/schwartz-2018

Shtator

Shtator 7 - Vancouver, Kanada - Biseda publike. Për hollësi ju lutem vizitonihttps://hollyhock.ca/programinfo/schwartz/

Shtator 8-9 - Vancouver, Kanada - Punëtori. Për hollësi ju lutem vizitonihttps://hollyhock.ca/programinfo/schwartz/

Shtator 15 - San Francisco, California - Punëtori në Institutin e Studimeve Integrale të Kalifornisë. Për hollësi ju lutem vizitonihttps://www.ciis.edu/

Tetor

Tetor 26-28 - Varshavë, Poloni

Nëntor

Nëntor 3-4 - Barcelona, ​​Spanjë - Për më shumë informacion ose për t'u regjistruar, kliko këtu.

Nëntor 10-11 - Bilbao, Spanjë - Për më shumë informacion ose të regjistroheni, klikoni këtu.

Nëntor 17-18 - Madrid, Spanjë - Për më shumë informacion ose të regjistroheni, klikoni këtu.

Nëntor 30 - dhjetor 2 - Stockbridge, Massachusetts - Për detaje ju lutem Kliko këtu.

2019

Janar

Jan. 4-6 - Scotts Valley, Kaliforni - Punëtori në 1440 Multiversity. Për më shumë informacion ju lutem Kliko këtu.

Jan 10 - Parksville, Vancouver Island - Biseda publike. Për detaje kontaktoni Eva Grodt në Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.

Jan. 12-13 - Parksville, Vancouver Island - Punëtori. Për detaje kontaktoni Eva Grodt në Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.

prill

Prill 27-28 - Lima, Peru

Maj

Maj 17-19 - Boone, Karolina e Veriut - Workshop në Qendrën e Retreatimit të Artit të Jetës. Për më shumë informacion ju lutem vizitonihttps://artoflivingretreatcenter.org/