Имав чест да зборувам за планирањето пред раѓање на ОН за просветителство на Обединетите нации (UNSRC). Прекрасно е да се види една организација како ОН да се интересира за духовноста. Тоа е уште еден знак за светското духовно будење што се случува.

Погледнете шест-минутен клип на еден од моите разговори.

Нудам едновечерни (двочасовни) разговори, полудневни (четиричасовни) групни регресии и дводневни и тридневни работилници. За да се распрашате околу закажаниот настан, контактирајте ме Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите..

Ве молиме автоматски да бидете известени за настаните пријавете се за мојот билтен.

My Просветлување на целта на животот, откривање на вашиот план за живот работилницата ќе биде понудена како што е опишано подолу. За повеќе информации за било која работилница, ве молиме напишете Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

 

настани

2018

Април

Април 14-15 - Сантијаго, Чиле

Април 21-22 - Лима, Перу

Август

Август 9 - Ванкувер, Канада - Разговор во Бањите Книги 6: 30-8: 00 pm. За повеќе информации посетете ја www.banyen.com

Септември

Септември 7 - Ванкувер, Канада - Јавен разговор. За детали, посететеhttps://hollyhock.ca/programinfo/schwartz/

Септември 8-9 - Ванкувер, Канада - Работилница. За детали, посететеhttps://hollyhock.ca/programinfo/schwartz/

Септември 15 - Сан Франциско, Калифорнија - Работилница на Калифорнискиот институт за интегрални студии. За детали, посететеhttps://www.ciis.edu/

Октомври

Октомври 26-28 - Варшава, Полска

Ноември

Ноември 3-4 - Барселона, Шпанија

Ноември 10-11 - Билбао, Шпанија

Ноември 17-18 - Мадрид, Шпанија

Ноември 30 - декември 2 - Stockbridge, Масачусетс - За повеќе детали посетете www.kripalu.org

2019

Јануари

Jan. 5-7 - Скотс долина, Калифорнија - Работилница на 1440 Multiversity. За повеќе информации посетете ја www.1440.org